FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ana08
Scris: Wednesday, March 25, 2015 7:27 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/3/2015
Inulia wrote:
Buna dimineata Feti?ele mele dragi!Nadiusa Multumesc din suflet!!!De asemenea si ?i-e!Va doresc la toate o zi buna!!!ana-ana.Hope si cine a mai facut vitamina D ati întrebat de dr .Diana ce dosa sa primit?sa stiu sai scriu ori ce sa fac???

Buna dimineata
Iunulia, valoarea mea la vitamina D era aproape normal, dna Diana mi-a dat sa iau un supliment de vitamine care sa contina vit D si acid folic . Eu in trecut am mai luat vitamina D picaturi, si am luat 3-4 picaturi pe zi.
O zi frumoasa sa aveti!DistanceKiss
Hope26
Scris: Wednesday, March 25, 2015 7:49 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/19/2015
Inulia wrote:
Buna dimineata Feti?ele mele dragi!Nadiusa Multumesc din suflet!!!De asemenea si ?i-e!Va doresc la toate o zi buna!!!ana-ana.Hope si cine a mai facut vitamina D ati întrebat de dr .Diana ce dosa sa primit?sa stiu sai scriu ori ce sa fac???Valy muuult succes azi si o beta maaare!!!Zinsida uite caci vine încet si ziua ta cea mare...un pic de rabdare înca...

Draguta, la mine valoarea era 12,7 parca...si mi-a zis sa iau 1000 UI pe zi ai cate 1 pastiluta de acid folic. Mi-a zis sa nu exagerez cu doza , ca e de ajuns.
Valy testeaza astazi???Zinaida tu cand?
Inulia
Scris: Wednesday, March 25, 2015 8:30 AM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2015
Multumesc fetitele!
ana-ana
Scris: Wednesday, March 25, 2015 8:45 AM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2015
Inulia wrote:
Buna dimineata Feti?ele mele dragi!Nadiusa Multumesc din suflet!!!De asemenea si ?i-e!Va doresc la toate o zi buna!!!ana-ana.Hope si cine a mai facut vitamina D ati întrebat de dr .Diana ce dosa sa primit?sa stiu sai scriu ori ce sa fac???Valy muuult succes azi si o beta maaare!!!Zinsida uite caci vine încet si ziua ta cea mare...un pic de rabdare înca...

Mie mi-a indicat 1500 UI, adica 3 pic, doza pentru maturi, dar cred ca merita sa o intrebi in cazul tau, ai valori ceva mai bune ca noi si poate iti da mai putin
ana-ana
Scris: Wednesday, March 25, 2015 9:02 AM
Nivel

Inulia wrote:

Avind valori in jumatate cit ale tale, mi-a recomandat cite 3 pic, doza pu maturi ... adica 1500 UI, dar cred ca e individual, mai bine cere sfatul ei
Inulia
Scris: Wednesday, March 25, 2015 9:44 AM
Nivel

Hope26 wrote:

Draguta, la mine valoarea era 12,7 parca...si mi-a zis sa iau 1000 UI pe zi ai cate 1 pastiluta de acid folic. Mi-a zis sa nu exagerez cu doza , ca e de ajuns.
Valy testeaza astazi???Zinaida tu cand?
da Valy astazi...Zinaida simbata...ma rog pentru ele sa fie bine
Inulia
Scris: Wednesday, March 25, 2015 9:46 AM
Nivel

ana-ana wrote:

Avind valori in jumatate cit ale tale, mi-a recomandat cite 3 pic, doza pu maturi ... adica 1500 UI, dar cred ca e individual, mai bine cere sfatul ei
Multumesc Ana...am scris sper sa-mi raspunda...daca nu cred k eau cite o Picatura sau doua pe zi...as prefera sa aud ce zice prima Dr.Diana
ana-ana
Scris: Wednesday, March 25, 2015 9:57 AM
Nivel

Inulia wrote:
Multumesc Ana...am scris sper sa-mi raspunda...daca nu cred k eau cite o Picatura sau doua pe zi...as prefera sa aud ce zice prima Dr.Diana
O pic imi pare ft putin, dar iti va rs cu siguranta si mereu e mai bine sa faci cum medicul spune
Inulia
Scris: Wednesday, March 25, 2015 10:57 AM
Nivel

Deci ma scris Dr.Diana a zis ca începând de azi cite o pastila de vitrum sau elevit pe zi...a zis ca valoarea ii un pic scazuta,dar se ea in consideratie avorturile,fivurile nereu?ite doar cu valorile mai mici de 20.
Hope26
Scris: Wednesday, March 25, 2015 12:36 PM
Nivel

Eu vin de pe 27 la Chisinau, is nerabdatoare s-o cunosc pe Nadiusa mea.topai
Am trimis iar mail dnei Diana, sper sa imi raspunda si mie, ieri daca spuneti ca abia si-a rezolvat cu mailul...cine stie...poate nici nu a primit primul mail.
Sper sa nu o deranjez foarte tare (cum facea lorry ras ), sunt sigura ca are foarte multa treaba.
Nelly tu ai fost azi la ea?
shurshunea
Scris: Wednesday, March 25, 2015 1:43 PM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
apropo Hope ce mai face lorry oare ?
Hope26
Scris: Wednesday, March 25, 2015 1:48 PM
Nivel

shurshunea wrote:
apropo Hope ce mai face lorry oare ?

Sper ca se bucura LINISTITA de sarcina .
Shushunica dar burtica ta ce face?Cum te simti?
Minunatie dna Diana, mi-a raspuns azi foarte repede si si-a cerut scuze pt problemele cu mailul si ma roaga sa nu ma supar.Cum sa ma supar pe asa o femeie???
A zis ca neaparat ma primeste pe 28 la consult si sa-i duc toate analizele facute pana cum.Insa ar fi mai bine daca m-as duce vineri sa ma vada si Prof.Dr.Sedat Kadanali, sa vada daca e vreo problema cu endometrul meu.Vom stabili impreuna daca incepem procedura in aprilie sau mai.
Spunea una din voi ca nu primeste flori?As fi vrut la prima intalnire sa-i duc un buchet de flori.
Nelly
Scris: Wednesday, March 25, 2015 2:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/20/2015
Hope26 wrote:
Eu vin de pe 27 la Chisinau, is nerabdatoare s-o cunosc pe Nadiusa mea.topai
Am trimis iar mail dnei Diana, sper sa imi raspunda si mie, ieri daca spuneti ca abia si-a rezolvat cu mailul...cine stie...poate nici nu a primit primul mail.
Sper sa nu o deranjez foarte tare (cum facea lorry ras ), sunt sigura ca are foarte multa treaba.
Nelly tu ai fost azi la ea?

Buna fetitele bombonitele
Draga hope, de azi am inceput protocolu. Am fost la dna Diana. Era bine dispusa. Ia placut ecografia mea.
Simbata ma duc iar la dumneaei. Pe la 9.30. Va fi cineva atunci?
Am hotarit sa vin cu voi pe 28. Sa fiu alaturi cu voicampfire
matilida86
Scris: Wednesday, March 25, 2015 2:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2014
Valy ce se aude la tine?
OLESEA
Scris: Wednesday, March 25, 2015 2:53 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2015
Hands Am avut transferu,au transferat 2 blastociste si au congelat trei, is tare bucuroasa, o sa dau testul peste 10 zile, pe 4 aprilie, o sa fie simbata.Tare vreu sa fie bine la toate-Valy, Zina,Neli-numai bine.va multumesc la toate fetele!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.