FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
olga85
Scris: Tuesday, March 24, 2015 10:31 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/27/2014
buna fetelor, de muuult nu am mai scris, vad ca sunteti foarte activecampfire
Olesea, ai mari foarte mari sanse sa fie cu ochisori, nu pierde speranta, dar ce sa mai vorbim, in doua saptamini ne vei spune marea noutate, iti doresc numai bine..
Hope imi pare rau pentru cele intimplate, dar cred ca asa trebuia sa fie,vorba aia, tot ce se-ntimpla, se-ntimpla spre bine, disfruta de primavara , de soare, toate se vor hotari, toate la timpul lor.nu fi trista, capul sus..
Nadiusa tare as vrea sa te vad pe 28, apropo fetitele care din voi vor fi prezente pe 28 martie???
Valy tin pumnii pentru tine..
Iordania bine ai venit, sa stii ca si pentru tine este o iesire din situatie, nu lasa mainele jos..
ana-ana, inulia, ana, tania, madalina,shurshunea acele fete care se pregatesc de protocol in luna mai, si celelalte fete care nu v-am numit, succese mari
Apropo eu sint bine, vreau sa adopt o pisicuta, am nevoie sa am grija de un animalut, asta da pina ce va aparea minunea noastra pe lume..continui cu vit. E, acid folic, laptisor de matca.

Atîta timp cît voi avea voce pentru a urla, picioare pentru a ma ridica si zile de trait voi lupta mereu pentru a obtine ceea ce vreau, indiferent cît de greu va fi.
Hope26
Scris: Tuesday, March 24, 2015 10:40 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/19/2015
Multumesc Olguta, deja ma simt mai linistita, am prieteni buni care-mi sunt alaturi si ma sustin, printre care si Nadiusa.Intre noi s-a legat o frumoasa prietenie si-i multumesc pt asta.
Eu voi fi pe 28 acolo si sper sa cunosc o parte din voi.
Iar ideea cu adoptia unei pisicute e foarte buna.Eu am adoptat doua si-mi umplu ziua de bucurie amandoua.
Nadia-p
Scris: Tuesday, March 24, 2015 10:53 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
Alinush imi dau lacrimile. Olguta ne vedem in 28 neaparat, mia placut mult ce ai scris la urma. Am di eu o pisica si e tare zbintioasa si imi umple inima de bucurie! Azi sotul meu a dac cariotipul in 3 saptamini iau rezultatul! Stiu bine ca vom reusi toate cele ce ne dorim!
Tania87
Scris: Tuesday, March 24, 2015 11:00 AM
Nivel

Inregistrat: 7/21/2014
Salutare fetitele, si eu voi fi neaparat pe 28 la Medpark.Nu mai e mult si vom vedea. Succese tuturor, o zi buna.pupici
Inulia
Scris: Tuesday, March 24, 2015 11:38 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/4/2015
Eeeee Feti?ele vad ca sunte?i foarte active...Nadiusa ce coincideta cu sotii cu cariotipu...eu am luat rezultatul la vitamina D este 21 insuficienta ii scris...o sai scriu un mail dr.Diana sa vad ce trebuie si doza...apropo voi cit ati avut???Olguta is fericita pentru deciderea care ai luat-o...eu am un câine care imi umple zilele de fericire...numai el si rugaciunea nu ma fac sa cad in depresie...cred ca va da?i seama toate ce durere am in suflet 3 sarcini pierdute...dar sunt convinsa ca pina la urma reusim si cu asta...nimic nu mu sa dat u?or in via?a si era imposibil asta sa se intimplat u?or...va pup si aveti grija de voi!!!
matilida86
Scris: Tuesday, March 24, 2015 1:44 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2014
Fetelor, eu tot vin pe 28! Ne vedem acolo, doar ca nustiu cum ne vom recunoaste..
Nadia-p
Scris: Tuesday, March 24, 2015 2:00 PM
Nivel

matilida86 wrote:
Fetelor, eu tot vin pe 28! Ne vedem acolo, doar ca nustiu cum ne vom recunoaste..
o sa ne recunoastem noi.eu voi fi In palton rosu! Pe Hope si Nelly le cunosc! Pe Olguta sper sa o recunosc din poza! Si eu vreau sa va vad pe toate! Matilida sper sa te cunosc si pe tine! Si in toamna sa o cunosc si pe Inulea!
Tania87
Scris: Tuesday, March 24, 2015 2:06 PM
Nivel

Inregistrat: 7/21/2014
Eu voi fi in palton albastru, dar am numarul tau Nadiusa si te voi telefona ok?
economics
Scris: Tuesday, March 24, 2015 2:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
Salut fetelor.
Si eu voi veni pe 28. Ne vedem acolo.
Nadia-p
Scris: Tuesday, March 24, 2015 3:18 PM
Nivel

Taniusa draga poti sa ma suni oricind si la orice ora, ard de nerabdare sa te cunoscyes economics ne vedem in 28majoreta
Inulia
Scris: Tuesday, March 24, 2015 3:33 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2015
Ce ma intristati Feti?eleSimplyLove vreau sa va cunosc si eu...dar ne cunoa?tem neaparat...ne întîlnim la o cafea sau ceai cind vin acasa...sa nu ma uitati ca exist si euhearts
economics
Scris: Tuesday, March 24, 2015 3:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
fetelor as dori sa ma consult cu voi pentru ca nici nu stiu cum sa mai fac.

diagnoza mea este ovare polichistice (sau cum este scris in ovare cu aspect polichistic), de jumate de an am primit clostilbegit pentru stimulare, si obtineam 2 foliculi, de 3 ori am facut si ovitrelle pentru a stimula ovulatia. Si cam de 3 ori ovulatia avea loc, se forma corpul galben, dar nimic, nici un rezultat. Ma tratam la Dna Croitor de la Repromed. Am facut si renghen la trompe: stinga permisibila, dreapta partial permisibila (problema e ca la stimulare raspunde numai ovarul drept), Dna Croitor spune ca nu are importanta principalul ca sunt permisibile.
In ultimul ciclu am facut o pauza pentru ca se formase un chist marisor, pe care parca sa redus un pic, nu am mai fost la ecografie dupa menstruatie cu gindul sa ma odihnesc un pic de toate. Si daca sincer tot mai mult cred ca unica mea sansa e FIV, citind atitea pe acest forum parca l-as face mai mult la Medpark undeva prin luna august. Dar am gasit informatie ca la Repromed fac o procedura numita Mini FIV, care este mai putin costisitoare, si costa in jur de 20000lei plus medicamentele necesare si parca as vrea sa incerc dar daca nu va avea rezultat, nici nu stiu cum ii mai corect.
Ce pareri? Poate mai este cineva cu ovare polichistice si cu un rezultat pozitiv.
olga85
Scris: Tuesday, March 24, 2015 4:25 PM
Nivel

Inregistrat: 11/27/2014
Fetelor simt eu ca simbata o facem latayes
Eu voi fi îmbracata in albastru.
Economics am auzit si eu de acest mini FIV, il face doar Mosin, am auzit doar de o fata ca are reușită la el dupa aceasta procedura, insa a avut nevoie de doua luni de stimulare. Daca esti din chisinau, intra pe mama.md, acolo Vei citi mai multă informație, sper sa-ti fi fost de folos.
shurshunea
Scris: Tuesday, March 24, 2015 4:31 PM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
Fetele salut , asa sunteti de active caci nici nu reusesc sa va citesc Bravoo

Hope totul o sa fie bine , mai ales ca sotsul si parintii te sustin , cred ca Dzeu a vrut sa fie asa sa fii calma la FIV ca sa fie cu succes si sa nu ai stresu de la lucru.

Olgutsa eu deam sunt insarcinata dar merci de grija Lol sincer si eu deja imi notez numele si problema fetelor pe foitsa ca sa nu incurc ..

Inulea, Olesea, Sandy Valy , Zinaida va tin pumnii acum e o perioada magica postul cel mare trebuie sa aveti rezultate Pozitive, nasu sus si ghindire pozitiva ! computerlove

Fetele care se gatesc de protocol pentru mai sa vedeti cum va reusesti si Iren revine anume cind aveti voi nevoie , trebuie sa credeti in miracole!

Vad ca pe 28.03.2015 o sa fie o campfire a forumului la seminar , bravo asa sa o tineti ; eu am primit mesaj de la Medpark , nu cred sa vin dar l-am transmis persoanelor care au nevoie de el , am crezut ca trebuie sa o fac chiar si daca stiu de problema lor din alta parte.. o fata chiar m-o sunat inapoi fiind foarte surprinsa si chiar mi-a povestit cum a avut recent a doua nereusita la repromed , i-am spus ca cu atit mai mult ar trebui sa vina poate medpark e solutia ei ..

Rodixon ce mai face Miriam ?
sandy33
Scris: Tuesday, March 24, 2015 4:38 PM
Nivel

Inregistrat: 9/16/2014
Buna,di nou
Fetelor voa v-a raspuns dna Diana la e- mail??stiti ca eu pe 27 ar trebui sa fac histero,dar ar fi trebuit sa-mi vina c.m sinu mi-a venit...cred ca o sa o sun pe dna Diana
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.