FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
zinaida
Scris: Monday, March 9, 2015 1:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/5/2015
nadia, nue vorba de Dna DIana, sa scrim de bine sau rau, fiecare scrie ce gindeste, in asta consta,Lori scrie ca a observat gafe la Tania, eu tot am observat ceva, dar si lori e stranie.eu vreau sa scrie fete cu istorii adevarate-pozitive si negative, sa ne sustinem sincer.Cer scuze daca gresesc, ma tem tare sa nu jignesc pe cineva pe nedrept.vad ca si eu mam bagat in boale
lorry1
Scris: Monday, March 9, 2015 2:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2015
Tania87 wrote:
Nu m-ati inteles corect, Dna Diana mi-a spus ca nu intelege de ce nu s-a primit deoarece totul a mers bine, stimularea, punctia etc, nu s-au fertilizat bine si am avut embrioni de proasta calitate. Sotul meu are azoospermie dar lui i s-a facut TESE, o procedura unde i-a scos spermatozoizi din testicule, si spermatozoizii sunt buni, stiu ca am scris de sperma, cred ca m-am gresit.
Lory, zinaida succes in continuare.
Doamna Diana mi-a mai spus ca trimite dosarul meu la un profesor din Turcia si cind va avea noutati de la el o sa ma telefoneze.
Deasemenea si mie mi-a spus ca nu poate sa-mi spuna sa mai incerc sau sa ma opresc aici asta e decizia noastra.

Doamne Tania,acum e clar.ma erti, nu am vrut sa fac rau, dar trebiue sa fim corecte.Zina,eu scriu asa cum cred.Diana se cam distanteaza de mine,e prea linistita, are minusurile ei in comunicare,dar cred ca daca scrim,sa scrim cum este.ShurshuneaBuddy1
shurshunea
Scris: Monday, March 9, 2015 2:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/6/2014
Fetelor eu azi am fost la USG - bebe meu e foarte activ , cred ca era bucuros ca il vad si mai dadea din minutse si piciorushe ( momentu e fix ca in video cela pe care vi l-am postat aici ). Doamne iarasi am bocit , domnul de la Uzi a zis ca ne dezvoltam bine si suntem sanatosi ! nu am cuvinte s-ai multumesc lu dzeu si echipei de la Medpark pentru fericirea asta !!!
Dragele mele sunt sigura ca daca ve-ti crede , ve-ti fi pozitive si va ve-ti ruga la dzeu ve-ti avea si voi curind fericirea data !
Tania87
Scris: Monday, March 9, 2015 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 7/21/2014
Nu-i nimic Lorry, stii eu cred ca suntem prea nervoase si suparate pe viata si destinul nostru de asta incercam sa ne descarcam, citeodata mi se pare si mie ca nu trebuia sa spun una sau alta, iertati-ma, dar cred ca la adresa voastra nu am spus nimic de rau, eram enrvata in ziua in care am scris despre medpark unele lucruri pe care le regret,nimeni nu e vinovat pentru durerea ta.Oricum imi cer scuzepupici
Lorry dar tu cum te simti? cum la tine?
Zinaida nu te-am inteles pe tine cind ai spus ca vrei sa scrie in acest forum fete cu istorii adevarate-pozitive si negative, oare ti se par istoriile noastre neadevarate?
Nadiusa la tine cum? Ce mai faci? Ai incercat sa te programezi pentru cariotip?Succes!
Tania87
Scris: Monday, March 9, 2015 2:49 PM
Nivel

Felicitari shurshunea, ma bucur mult pentru tine si bebe, va doresc o perioada cit mai activa si fericita.pupici
Nadia-p
Scris: Monday, March 9, 2015 3:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
Taniusa draga m-am inscris azi ru 27 aprilie.tu la ce ora ai fost simbata? ma simt bine serviciu nu imi da voie sa ma gindesc la esecuri. Sotul a inteles ca nu e nimeni vinovat in ceea ce sa intimplat.
OLESEA
Scris: Monday, March 9, 2015 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2015
Felicitari cu ziua femeilor, eu az am inceput-cu puregon si pergoveris,Zinaida te rog sa scrii sa stiu cum merge la tine.O sa vin la control vineri-o sa vedem cum cresc foliculi.Tu cind ai fost la control?Cind o sa te mai duci,poate ne vedem acolo,o sa fie mai usor impreunaDistanceKiss
Tania87
Scris: Monday, March 9, 2015 4:50 PM
Nivel

Salut Nadiusa, ma bucur ca e bine la tine. Simbata am fost pe la 10.
Olesea succes in protocol!
Hope26
Scris: Monday, March 9, 2015 6:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
Buna seara dragele mele, sunt trista sa vad ''discutii'' aici. Ar tb sa ne sustinem, chiar daca unele afirmatii nu ne convin, fiecare e liber sa spuna ce vrea si noi tb sa incercam sa-l ascultam chiar daca nu-i impartasim sentimentele.
Cine-i suparat sa-si spuna oful daca se va simti mai bine...
Cine are laude sa le spuna..
Eu m-am hot sa reincep FIV tocmai din cauza voastra, cuvintelor frumoase pe care le-a spus fiecare despre Medpark m-au convins. Cuvintele de ocara nu le-am luat in seama, dar le-am citit pe fiecare...
Trebuie sa recunoastem ca sunt si foarte multe reusite, deci sa privim partea plina a paharului.
Ia sa vedem...credeti ca as putea incepe procedura in aprilie? Oare lucreaza de sarbatori? Dupa calculele mele punctia ar cam fi de Paste(12-13-14 apr)Mi-ar fi placut de ziua mea pe 26 apr sa primesc cadou un beta pozitiv :)
Mai incepe cineva in per urmatoare?
sofy
Scris: Monday, March 9, 2015 6:55 PM
Nivel

Inregistrat: 12/25/2014
Fetelor...la noi a reusit tratamentul dupa ce inainte cu o saptamana venisem din concediu...sotul meu imi facuse cadou de ziua mea o saptamana...in care am lasat toate grijile acasa....si am fost doar cu el....si venisem la medpark cu gandul ca asta e...daca nu o sa fie nici de data asta...o sa continui cand o sa mai am putere psihica...m-am dus nepasatoare....si nu am crezut rezultatul la sange...doar sotul a simtit ca va fi de data asta...stiu ca e greu...dar credeti-ma ca actul medical este individual...si fiecare reactioneaza in felul sau....bu exista comparatie cu alta persoana...si da,nu poate garanta nimeni reusita unui act medical...indiferent despre ce tratament este vorba...de asta se semneaza o multime de a corduri si consimtamant al pacientului....mai bine nu faceti procedura daca nu sunteti pe deplin incredintati echipei medicale...rezultatul nu vi-l poate garanta nimeni.
sofy
Scris: Monday, March 9, 2015 6:57 PM
Nivel

Inregistrat: 12/25/2014
Rodixon....merci...iti dau adresa mea pe privat...ma bucur ca bebelina ta este ok...si creste in fiecare zi.pupici
DistanceKiss Cheek Kiss
Nadia-p
Scris: Monday, March 9, 2015 7:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
Hope26 wrote:
Buna seara dragele mele, sunt trista sa vad ''discutii'' aici. Ar tb sa ne sustinem, chiar daca unele afirmatii nu ne convin, fiecare e liber sa spuna ce vrea si noi tb sa incercam sa-l ascultam chiar daca nu-i impartasim sentimentele.
Cine-i suparat sa-si spuna oful daca se va simti mai bine...
Cine are laude sa le spuna..
Eu m-am hot sa reincep FIV tocmai din cauza voastra, cuvintelor frumoase pe care le-a spus fiecare despre Medpark m-au convins. Cuvintele de ocara nu le-am luat in seama, dar le-am citit pe fiecare...
Trebuie sa recunoastem ca sunt si foarte multe reusite, deci sa privim partea plina a paharului.
Ia sa vedem...credeti ca as putea incepe procedura in aprilie? Oare lucreaza de sarbatori? Dupa calculele mele punctia ar cam fi de Paste(12-13-14 apr)Mi-ar fi placut de ziua mea pe 26 apr sa primesc cadou un beta pozitiv :)
Mai incepe cineva in per urmatoare?

hope sunt in totalmente deacord, aici fiecare ne zicem atit plusurile cit si negativul, si eu tot multumita acestui sait am ales medparkul si echipa lor shi nu regret, si asa cum am mai zis tot la ei am sa apelez
ana08
Scris: Monday, March 9, 2015 8:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/3/2015
Buna fetelor! Am si eu o intrebare pt cele care au fauct analiza AMH, in ce zi a cm ati facut analiza?
madalina88
Scris: Monday, March 9, 2015 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
Succes Olesea, sa va reuseasca Fivul! Tania detasarea de stres va fi pentru voi de mare folos, ai sa vezi. Nadia esti sufletul acestor discutii, mereu pozitiva si cu un gind bun. Astazi imi parea ca forumul se va pierde din cauza suspiciunilor care au aparut, dar ma bucur ca totul revine la normal. Lory, vad ca incepi sa intelegi cum stau lucrurile, hai ca mai ai putin si vor aparea alte griji, mai placute.
Sofy, Shurshunea ma bucur ca sunteti bine si ne mai spuneti cite ceva despre bebelusi, ne va fi util cind vom fi si noi 2 in 1Blushing.
Hope, d-na Diana nu incepe protocolul fara sa urmareasca cel putin un ciclu, sa vada care este starea endometruui si se mai uita ea la cite ceva, parerea mea este sa nu grabesti lucrurile, doar pentru ca ziua ta este prin preajma, inteleg dorinta ta, insa la noi este o vorba ”graba strica treaba”. Nu trebuie neaparat sa asociem Fivul cu anumite evenimente din viata noastra, nu ne reuseste mereu, mai bine gindeste ca la anul ve-ti intilni Pastele in trei. Asta este doar un sfat, dar daca totusi vrei cu tot dinadinsul atunci sa fie cel mai frumos cadou de ziua ta.
madalina88
Scris: Monday, March 9, 2015 8:45 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
Eu am facut AMH, mi-au zis ca pot face in orice zi a ciclului, el nu variaza in dependenta de faza ciclului.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.