Nivel: Membru
Inregistrat: 7/21/2014 Mesaje: 94
| Fetelor, salutare, simbata am fost la medpark, doamna diana nu intelege nici pina in ziua de azi de ce la noi nu se primeste, rezerva ovariana perfecta, uter perfect, spermatozoizi perfecti, nustiu ce sa mai cred. Nadiusa am citit postarea ta, ce ti-a spus tie doamna diana aceleasi cuvinte mi le-a spus si mie, mi-a spus povestea la mai multe cazuri, pina la urma nu am mai inteles nimic - ce sa fac, sa merg mai departe sau sa ma opresc acici, nici ea nu stie asa mi-a spus, acum ce pot eu intelege 100.000 s-au dus in vint, si nimeni nu poate sa-mi spuna ce sa fac mai departe, am iesit pe usile medparkului distrusa fara nici o speranta. Spuneti-mi voi acum ce sa fac, unde sa o apuc? Cred ca voi inebuni. Daca medicul mi-a spus ca nu stie ce sa faca, atunci eu ce pot face? Dezamagire totala!!!!!!!!!!!!!!! Principalu ca totul e bine la mine si la el tot, atunci de ce nu se primeste, sunt cazuri mult mai grave si se rezolva dar la noi chiar nu se poate face nimic? |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Tania87 wrote:Fetelor, salutare, simbata am fost la medpark, doamna diana nu intelege nici pina in ziua de azi de ce la noi nu se primeste, rezerva ovariana perfecta, uter perfect, spermatozoizi perfecti, nustiu ce sa mai cred. Nadiusa am citit postarea ta, ce ti-a spus tie doamna diana aceleasi cuvinte mi le-a spus si mie, mi-a spus povestea la mai multe cazuri, pina la urma nu am mai inteles nimic - ce sa fac, sa merg mai departe sau sa ma opresc acici, nici ea nu stie asa mi-a spus, acum ce pot eu intelege 100.000 s-au dus in vint, si nimeni nu poate sa-mi spuna ce sa fac mai departe, am iesit pe usile medparkului distrusa fara nici o speranta. Spuneti-mi voi acum ce sa fac, unde sa o apuc? Cred ca voi inebuni. Daca medicul mi-a spus ca nu stie ce sa faca, atunci eu ce pot face? Dezamagire totala!!!!!!!!!!!!!!! Principalu ca totul e bine la mine si la el tot, atunci de ce nu se primeste, sunt cazuri mult mai grave si se rezolva dar la noi chiar nu se poate face nimic? Tania poate esti prea stresata si nu se creeaza mediu adecvat pt sarcina.Te-ai gandit sa faci ceva impotriva stresului? Bioenergie,bowen,masaj...nu stiu zic si eu.daca in rest totul e ok, cel mai probabil esti prea stresata de nu se primeste. Poate ar trebui sa iei o pauza, sa va distrati, sa mergeti intr=o vacanta...din punct de vedere medical din ce zici s-a facut tot... Si poate vii cu forte proaspete...si cine stie...cu vesti bune. V-ati gandit poate si la adoptie? Sper sa nu supere intrebarea mea. |
|
| Hope, draga, la adoptie acum ne este gindul, chiar saptamina asta incep procedura chiar daca nu stiu de unde sa o incep. Am mai vorbit cu sotu si am hotarit sa adoptam un copilas chiar daca D-zeu ni-l va da vreodata pe al nostru nu vom face diferenta. Noi cu sotu foarte mult iubim copiii, stii cum, nu stiam cum sa incep vorba cu sotul meu despre adoptie iar el cind a auzit s-a bucurat mult si mi-a spus ca el demult s-a gindit la ASTA DAR NU STIA CUM SA-MI SPUNA NU STIA CUM VOI reactiona eu. Stiu ca aceasta procedura dureaza si nu e usor, dar noi vom face tot posibilul, dar sa nu credeti ca ne oprim aici voi continua cu tratamentele si poate ca vom mai incerca si FIV vreodata, insa pina cind dorim putina liniste, sa vedem ce se va primi, succes la toate si felicitari cu 8 martie. Am crezut ca 8 martie 2015 va fi cel mai frumos, dar nu a fost sa fie, oricum ii multumesc lui D-zeu ca exist si ca am cel mai intelegator sot din lume si il iubesc enorm. |
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Tania 87 cum a spus cineva daca la voi e tot bine cu sanatatea , eu totusi cred ca trebuie sa iai o pauza ca sa-ti treaca stresu. Ideea cu adoptia e super ,sunt mindra pentru voi ca aveti acest curaj , putin care-l au. Stii eu sunt sigura ca atit timp cit vei fi ocupata si concentrata la adoptie nu te vei ghindi la stresu prin care ai trecut si cine stie poate va fi o minune...si ve-ti avea doi copii unu adoptiv si unu ..! Foarte des suntem foarte concentra-ti la ceva si pentru ca se reuseasca trebue sa ne focusam ghindu la altceva si atunci ne reuseste.. In limba rusa se spune "otpustit mechitu " ! |
|

Inregistrat: 11/27/2014 Mesaje: 84
| Buna fetelor, nu mai tin minte unde am citit, dar, anul acesta e anul copiilor, asa ca nu lasati mainele jos, repet, cine a spus ca viata e usoara? Sunt oameni care isi pierd copiii, familie, casa, ramin fara miini, picioare, cancer, cunosc personal asa oameni, si stiti ei nu lasa mainile jos, nu-si pling de mila, merg mai departe, cum pot, cu ce pot, ce ma uimeste cel mai mult la acesti oamenii, ca sint f puternici, mult mai puternici fata de noi, nu se lasa batuti, si ar trebui sa luam exemplu de la ei. Taniusha, eu am o cumnata care foarte mult timp nu au avut copii, si au hotarit sa adopte unul, au adoptat un baitel, dupa aceasta Dumnezeu le-a dat inca doi copii. Cunosc un alt caz, o familie au inceput procedura de adoptie, si a ramas insarcinata, tot asa dupa multe incercari nereusite. Si sa stii un lucru, mama e aceea care te creste, te educa, nu doarme noptile, fa si tu o concluzie, fiecare copil ramas fara mama sa biologica merita o sansa, vrea si el caldura unei familii.
Nadiusha, vreau si eu simbata aceasta sa ma duc la dr. Diana, cred ca tot aceeasi imi va spune si mie, dar, nu te lasa, mai consulta-te, stiu ca nu e usor, dar ce-ti va da sa-ti plingi de mila, si aveti dreptate fetelor cind spuneti de stres, un organizm stresat, nu duce la nimic bun, eu mi-am luat niste calmante, dar problema noastra e in psihicul nostru, trebuie sa lucram mult cu psihicul, si poate cine stie se vor rezolva de la sine. Apropo e foarte binevenit acel video. Multumesc Shurshunea!! Eu am inceput sa iau laptisor de matca, intradevar e bun pentru fucntionarea ovarelor, pt endometru, pt foliculi, ovulatie, e cam scump la noi,vreau sa-mi procur si ceai de linistire, stiti in mine s-a nascut o noua speranta, si voi incerca prin tratamente naturiste, , si cind ma voi simti bine, pregatita, voi incepe o noua lupta. Cite cazuri sunt, cind dupa o procedura FIV nereusita fetele ramin insarcinate natural?! Poate am si eu norocul acesta, nu-mi pierd speranta. Fetele care vor intra in protocol, fiti linistite, nu va ginditi, cum e mai bine sau cum e mai rau, stiti daca mai ajung sa fac un FIV, ce v-as recomanda si voua, dupa embriotransfer, duceti-va in excursii,dar fara eforturi, acum e primavara totul inverzeste..in casa stind iti iesi din minti Capul sus fetelor, |
|
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 36
| Fetele, va felicit cu sarbatorile primaverii, success tuturor!!!!!!!!!!Eu abia astept miercurea , ultrasonografia |
|
| Eu stiu ca sint cea rea aici, dar macar sint obiectiva, spun drept ce mia spus si cum mia spus.Tania87, eu am scris atunci caci mam sensibilizat cu istoriile tale si Nadia-avem problem asemanatoare-rata rea de ferilizare si embrioni de calitate joasa, sint sigura ca si tu ai scris despre asta-acum scrii ca totul afost super de bine la tine, da ea nu stie de ce nu se primeste.Daca embrionii nu-s buni-e clar a cauza.Sau tu nu formulezi correct gindurile.Mie tot mia spus ca crede ca avem sanse rele, dar nu zero, nu de ei depinde calitatea embrionilor.Eu imi dau bine seama ca si acum putea sa fie negative-care e vina ei.Eu tot iam spus sa ne spuna daca trebuie sarenuntam-a spus ca ea nu hotaraste soarta, cuplul decide sa marga ori nu inainte.Procedura costa,mamalor de bani,dar iai pus in buzunarul ei, sau la receptive-ea e salariat.Te rog daca srii, scrie correct.Stiu ca esti suparata pe soarta, eu tot stau cu inima in dinti, dar pot spune précis ca nu amagesc,ea spune adevarul,mai bine mar amagi odata sami spuna ca totul va fi bine.Astept pietrele.Is rea, dar spunasa cum este
|
|
| |
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Eu citesc cu atentie,uneori imi pare ca cineva nu e corect,nu as vrea sa fie aici intrusi,NIci lori si nici tanea numi trezesc increderea,Tania-eu tot am observat gafa ta-scriai de azoospermie, acum scrii de sperma super,tu lori tot esti stranie.Eu continui stimularea,dar nu stiu daca mai scriu |
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| |
|
| Zina,nu umbla cu prostii,dar si eu cred ca mai bine nu scriam aici |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Imi cer scuze dar ceva nu inteleg. Eu personal sunt foarte multumita de doamna DIana.si le sunt recunascatoare pru serviciile acordate.am zis ca merg mai departe cu ei. Pina nu trecem careotipul nu putem face nici o concluzie. |
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| lorry draga mea iata si tu esti in gashka mea de fete rele , totusi nu suntem noi rele dar suntem obiective si trebuie sa ne uitam real la lucruri .. !
Stitsi fetelor eu o data intr-o discutie i-am zis sotsului ca copilul nostru este prea scump , dar nu in sens ca ca am platit bani pe fiv dar in sens ca e totul pentru noi .. si nu aveti idee cit de tare s-o suparat el pe mine pentru acest cuvint "scump " caci el a inteles primu sens, el mi-a interzis categoric sa mai folosesc acest cuvin !!! Caci lorry e corecta mama lor de bani , ii facem noi sanatosi sa fim si in cazu esecurilor e cel mai deprisos sa socotitsi si sa regretatii citi bani a costat, da sunt greu de facut dar totusi ! Evreii cind pierd bani , ii multumesc lu dzeu ca a luat cu bani dar nu cu alta nenorocire! |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Lorry am scris corect.la noi a mers tot bine asa cum era programat pina in momentul in care sau fertilizat embriobii.si eu nu am invinuit pe nimeni si nici in gind nu mia fost.asa a fost a fie.atit a fost si a trecut.ce va fi vom vedea. |
|
| Nu m-ati inteles corect, Dna Diana mi-a spus ca nu intelege de ce nu s-a primit deoarece totul a mers bine, stimularea, punctia etc, nu s-au fertilizat bine si am avut embrioni de proasta calitate. Sotul meu are azoospermie dar lui i s-a facut TESE, o procedura unde i-a scos spermatozoizi din testicule, si spermatozoizii sunt buni, stiu ca am scris de sperma, cred ca m-am gresit. Lory, zinaida succes in continuare. Doamna Diana mi-a mai spus ca trimite dosarul meu la un profesor din Turcia si cind va avea noutati de la el o sa ma telefoneze. Deasemenea si mie mi-a spus ca nu poate sa-mi spuna sa mai incerc sau sa ma opresc aici asta e decizia noastra. |
|
|