Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Neatza burtici si viitoare burtici, o plimbare ar fi buna, doar ca la Iasi e innourat, sper sa nu ploua. Vremea asta imi da o stare rea. Dar si asa o sa ies din casa, merg pana la biserica si o sa ma rog pt noi toate...pana si pt lorry1 poate capata mai multa rabdare
|
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 87
| Sandy,totul va fi bine, ai sa vezi.Te pup |
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| shurshunea wrote:Fetele merci multi pentru cuvintele calde  ii multsumesc enorm lu dzeu pu aceasta minune.  de echipa medpark nici nu mai vorbesc Ana ana nu regreta inlaturarea trompelor, tot ce se face se face spre bine. Eu am avut aceleasi retrairi Si acum sunt in asteptarea unui bebe! Sandy tu intrebai de succese cu embryoni congelatsi, azi am vb cu o fata la medpark . Are resultat positiv , ea déjà nu mai credea in succes ,avea acelrasi senzatsii ca la ciclu si a dat testu doar ca a impus-o DNA Diana . Dzeu e mare! De cazul lu Lorry sunt totalmente de accord cu fetele, te credeai univers si ce ai obtsinut? Ai asteptat degeaba -este oare asta vina dnei Diana sau altcuiva?? Cred cred nu , si ea si eu Ti-am zis ca vii in zadar..plus daca nu respecti omu de unde vrei Sa se te respecte PE tine? Sper ca dupa ce Ai Sa vezi atitudinea la policlinica vei realiza ca trebuie Sa pretsuiesti omenia!cred CA Ai intrecut limitele.. Fetelor care sunt in protocol sau intra in el , sa stitsi ca DNA Diana cu nimeni nu procedeaza asa cum cu lorry daca este incredirea, respect , omenia Si bunul simtsi. Eu demult am iesit din serviciile prrstate in contract dar tot am fost invitata la control si consultanta cind am avut nevoia! Astazi a fost ultima consultatie, dar noi cu sotsu am decis sa mergem cu DNA Diana mai departe Da, asa e.. nu regret inlaturarea lor neaparat, stiam ca asa trebuie sa procedez...dar mi-i frica, stiind ca alte sanse chiar nu am :( sper sa fie bine totusi si sa uit de aceasta perioada de neliniste ! |
|
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Hope26 wrote:Neatza burtici si viitoare burtici, o plimbare ar fi buna, doar ca la Iasi e innourat, sper sa nu ploua. Vremea asta imi da o stare rea. Dar si asa o sa ies din casa, merg pana la biserica si o sa ma rog pt noi toate...pana si pt lorry1 poate capata mai multa rabdare si la chisinau e inourat si e cam rece, eu as vrea mult sa fiu cu voi in mai pru un fiv dar nu reusim sa facem rost de bani pina atunci iti multumesc ca te rogi si pru noi |
|
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| ana-ana wrote:cred ca o sa venim si noi pe 28, mi-ar face si mie placere sa va cunosc...
ana -ana,si mie mi-ar placea sa va cunosc pe toate |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| ana-ana wrote: Pot sa spun un singur lucru, cele mai sincere si de suflet prietenii le-am legat prin intermediul internetului, aici nu exista prejudecati, de genul"esti prea slaba", "'este nustiu mai cum..." aici cunosti sufletul omului, pe internet mi-am cunoscut prietena cea mai buna, kare e la sute km distanta si este mamica unui baietel conceput tot prin FIV la Pastrama si suntem foarte apropiate, asa ca ti-as putea face o surpriza in acest sens...sa vin cu o floare pentru mica printesa, cu atit mai mult ca planific o mini-vacanta in Romania curind... este deosebita, prin felul de a sustine celelalte fete, chiar daka tu deja esti mamica si ai depasit etapele pe care noi abia urmeaza sa le parcurgem...si azi m-am uitat la poze si m-am minunat, copii atit de mult asteptati cred ca sunt cei mai frumosi de pe planeta...Prietena mea imi povestea ca atunci cind a nascut i se parea ca toata lumea trebuie sa se opreasca in loc si sa-i admire comoara...mi-ar place sa comunicam, ai un scype?
Buna Ana-ana, si mie mi-ar placea sa comunicam si sa tine legatura! esti un om minunat si acest lucru l-am mai simtit la cateva fete de pe acest site; eu mai tin legatura telefonic cu fete care acum sunt in protocol, au intra pe site si au citit mesajele noastre dar nu au continuat pe ste ci ne-am auzit la telefon; ma rog pentru ele cum ma rog pentru toate de aici; ana-ana indiferent cand vii in romania te rog sa mai cauti; nu am deocamdata o adresa de skype dr o pot face; pana atunci pe putem auzi pe mail; si orice itrebare legata de romania (concediu) iti pot oferi; noi am calatorit foarte mult in romania si cunosc locuri minunate unde poti cunoaste oamnei minunati la niste preturi foarte mici; Ai grija de tine si vei vedea ca Cel de Sus va avea grija de toate!
Lory - m-ai dezamagit total! Daca tu ai reusit sa superi un om ca Dna Diana care este calm, cu bun simt, pozitiv, cu zambetul pe buze tot timpul inseamna ca ai un caracter foarte urat si astfel de caractere nu au ce cauta aici! Il compatimesc pe medicul cu care vei monitoriza sarcina! sotul tau cum te suporta? Aceste stari le vei da si copilului tau care el, mititelul nu are nici o vina! eu in locul Dnei Diana te daderam afara din cabinet fara nici o jena! Kali- aceste user nu poate fi eliminat din forum? Am impresia ca incarca negativ toata atmosfera iar fetele de aici au nevoie de o atmosfera pozitiva, de prietenie, incredere, afectiune! Sofy - cand poti imi trimiti adresa! Zinainda - iti doresc din tot sufletul sa ne dai vestea cea mare! Nu va enumar pe toate dar sa stiti ca toate imi sunteti dragi si va transmit permanent gandul meu bun! Acest forum a devenit ca un drog pentru mine! Multumesc pentru urarile facute fiicei mele! Va pup pe toate si asa cum va spuneam mai demult as dori sa ne intalnim o data in CLUBUL FIV-oaselor - la CHISINAU , cu copiii nostrii in brate sau mergand in picioruse iar noi cu zambetul pe buze lasand in spate povestile triste, emotiile, trairile!
scuze Kali ca am incalcat regulile dar vezi tu e greu sa dictezii mintii; uneori vrea sa mai spuna ceva, asa, instantaneu si nimeni nu are dreptul sa o impiedice sa nu mai spune- nici macar O CONDITIE A UNUI FORUM! |
|
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| rodixon wrote: Buna Ana-ana, si mie mi-ar placea sa comunicam si sa tine legatura! esti un om minunat si acest lucru l-am mai simtit la cateva fete de pe acest site; eu mai tin legatura telefonic cu fete care acum sunt in protocol, au intra pe site si au citit mesajele noastre dar nu au continuat pe ste ci ne-am auzit la telefon; ma rog pentru ele cum ma rog pentru toate de aici; ana-ana indiferent cand vii in romania te rog sa mai cauti; nu am deocamdata o adresa de skype dr o pot face; pana atunci pe putem auzi pe mail; si orice itrebare legata de romania (concediu) iti pot oferi; noi am calatorit foarte mult in romania si cunosc locuri minunate unde poti cunoaste oamnei minunati la niste preturi foarte mici; Ai grija de tine si vei vedea ca Cel de Sus va avea grija de toate!
Iti multumescv mult... esti tare dragutsa, neaparat o sa-ti scriu si cine stie ce ne rezerva viitorul...poate ne si cunoastem curind, iar cind se face bebelusha mai mare, va ssteptam si pe la noi...
Hope26 wrote:ana-ana si eu in aceleasi conditii lucrez, soarele il vad doar in weekend :), la noi analiza dureaza 5 zile, oare de ce dureaza asa mult acolo?Tu cand ai vrea sa faci procedura? Imi doresc sa marim ''echipa'' lunii mai sofy am vazut ca ai facut si tu un FIV la Repromed cu Mosin? Cand ai facut? Cum merge cu sarcina? Poate imi lasi o adresa de messenger sa mai povestim din cand in cand. De dorit imi doresc cit mai curind... dar imi dau seama ca nu e cazul sa ma grabesc:) daka analiza iese ok , atunci peste un ciclu adica sfirsit de aprilie si tu?!
|
|

Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Buna fetelor!si eu am fost azi la biserica m-am rugat pentru toate si am plins cit am putut,doar asta ma încarca pe-o saptamana.Va doresc o duminica frumoasa! |
|
| Inulia wrote:Buna fetelor!si eu am fost azi la biserica m-am rugat pentru toate si am plins cit am putut,doar asta ma încarca pe-o saptamana.Va doresc o duminica frumoasa! Inualea multumesc si tie pru ca te rogi si pru noi Olguta unde ai disparut? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 79
| Buna fete dragi, vad ca azi aveti chef de vorba, dimineata chiar am vrut sa va propun sa imi spuneti numele voastre, care doriti, caci am in plan sa merg cu sotul la manastire si sa dau un pomelnic pentru noi toate. V-am indragit enorm, doar aici ma simt ca acasa, nu stiu altfel cum sa exprim acest sentiment. De ne-ar auzi Dumnezeu rugaciunile ca ne este plina casa de tristete din cauza ca nu avem copii si cit de puternice nu am fi tot de ne doare undeva in adincul sufletului, azi si sotul mi-a descoperit ce are pe suflet...nici nu puteam banui cit de mult sufera...mi se fringe inima...si nici macar nu pot face nimic . Dar sunt sigura ca vom gasi putere sa mergem mai departe mai ales ca gasesc aici multa afectiune, sustinere, povesti similare cu final fericit. Astept si eu cu nerabdare sa ne vedem pe 28, sa vedeti voi dupa asta vorbaraie pe forum.... |
|
| madalina88 wrote:Buna fete dragi, vad ca azi aveti chef de vorba, dimineata chiar am vrut sa va propun sa imi spuneti numele voastre, care doriti, caci am in plan sa merg cu sotul la manastire si sa dau un pomelnic pentru noi toate. V-am indragit enorm, doar aici ma simt ca acasa, nu stiu altfel cum sa exprim acest sentiment. De ne-ar auzi Dumnezeu rugaciunile ca ne este plina casa de tristete din cauza ca nu avem copii si cit de puternice nu am fi tot de ne doare undeva in adincul sufletului, azi si sotul mi-a descoperit ce are pe suflet...nici nu puteam banui cit de mult sufera...mi se fringe inima...si nici macar nu pot face nimic  . Dar sunt sigura ca vom gasi putere sa mergem mai departe mai ales ca gasesc aici multa afectiune, sustinere, povesti similare cu final fericit. Astept si eu cu nerabdare sa ne vedem pe 28, sa vedeti voi dupa asta vorbaraie pe forum....
Draga Madalina mie imi spune Nadejda!(iti multumesc) si sincer eu vreau cit mai repede sa vina 28, noi intr-adevar avem toate istorii similare..., am devenit atit de dependenta de acest forum ca eu si noapte ma trezesc ca sa citesc, eu am o credinta enorma ca bunul Dumnezeu ne va auzi rugaciunile, noi la fel ne dorim sa auzim zimbete de copilasi in casa..., atit de mult vreau ca la toate bunul Dumnezeu sa ne daruiasca bebelusi..., si sa postam si noi poze asa cum a postat Rodixon, |
|

| Chiar imi pare foarte rau ca nu voi fi si eu pe 28... Mi-ar placea mult sa va cunosc...dava vrea bunul Dumnezeu in Septembrie facem un alt fiv sis hotarita ca la medpark. |
|
| Inulia wrote:Chiar imi pare foarte rau ca nu voi fi si eu pe 28... Mi-ar placea mult sa va cunosc...dava vrea bunul Dumnezeu in Septembrie facem un alt fiv sis hotarita ca la medpark. Inulea draga ma bucur ca te-ai hotarit la medpark e o alegere corecta. daca o sa vrei in septembrie ne cunostem pe viu |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| madalina88 eu sunt Alina, din Iasi, multumesc de intentie, eu m-am rugat pt ''prietenele'' mele de pe forum, fara sa le stiu numele adevarate, sigur Dzeu stie care sunt. ''Dependenta'' cred ca o avem toate, abia astept sa intru zilnic sa vad fiecare ce-a mai facut, ce emotii, ce sentimente... Si sa nu uitam, prietenii cei adevarati si buni se fac la tristete, mai ales ca avem toate aceeasi speranta, ne intelegm atat de bine reciproc.
ps:adresa mea de mail/messenger este alycia_x2@yahoo.com, pt cele care vor sa ma contacteze pe privat. |
|

| Nadia-p wrote:Inulea draga ma bucur ca te-ai hotarit la medpark e o alegere corecta. daca o sa vrei in septembrie ne cunostem pe viu sigur ca vreau din tot sufletul chiar Deja am luat decizia si la sigur vom face la medpark,chiar daca un pic is îngrijorată...deja dr.de la Ungaria imi cunoaște bine organismul,nu am primit tratament de stimulare mai mult de 1 săptămana...fiecare dr.are practica lui,dar mia plăcut mult dr.Diana voi asculta tot ce-mi zice,ma voi lasa in voia Domnului.Sper din tot sufletul deja pina in Septembrie sa fie majoritatea cu burtici. |
|
|
|