Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Nadia-p wrote:buna diminiata fetele! Rodixon e dulce dulce! sa va traiassca sa fie sanatoasa desteapta.... Olguta draga nu stiu ce vreau sa fac pe viitor, stiu siur ca o sa fac fiv dar am de strin ceva bani! financiar suntem cam epuizati! dar pina atunci chiar vreau sa traiesc p-ru mine si sotul meu...noi tott acesti ani am fost mereu in cautare de raspuns de ce?acum m-am apucat sa dau jos din kg ca eu sunt un pik mai plinuta! Taniusa draga ma bucur ca esti mai bine sper sa ne auda pe toate Dumnezeu si sa ne umple inimile cu bucurie! Hope iti doresc din dins ca anul acesta sa fie bebe Zinaida putere si rbdaricacredinta cit mai multa Lorry tu chiar nu te schimbi! Fetele o sa vedetei ca noi toate o sa fim mamici trebuie sa credem shi sa ne rugam Dumnezeu e autoputernic Nelly iti dorec sa intri cit de curind in protocol la toate va doeresc bebelusi,sa afisam si noi poze si sa ne bucuram Rodixon multumesc ca ne umpli cu credinta! va pup p.s Sper sa ne vedem de 28 martie cu toate cele care vor veni la conferinta Hope promit ca ne vedem in 28 si servim un ceai Nadia bine faci la kg in plus...medicii din Eu chiar ca o obligatie ca fizicul sa fie in forma inainte de Fiv cine are de slabit sa slabeasca cine are de adaugat sa adauge.Miar placea si mie sincer sa va cunosc pe toate si in special pe tine...esti o persoana speciala....nu te cunosc dar cred ca esti o persoana cu suflet mare si pozitiva...Domnul sa-?i ajute in toate.Pacat ca nu pot veni si eu pe 28,sunt prea departe...Va doresc la toate un weekend frumos. |
|
|
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| Hope26 wrote:Buna dimineata, ieri nu am intrat prea mult, am petrecut : finutzul meu botezat a facut 2 anishori ana-ana vitamina mea D era 12,7, iar dna Diana a spus ca la aceasta val e de ajuns 1000 UI, analiza isi poate reveni dupa o luna de tratament, si eu o voi repeta si eu dupa 30 de zile,Tu cand o repeti? ana08 AMH tau este ''multumitor'' cum zice dna Diana, si al meu e 1,91 si aveam emotii, o sa fie bine ai sa vezi. rodixon buburuza ta e minunata, sa-ti traiasca sanatoasa si sa va aduca multe bucurii, la anul pe vremea asta promit sa pun si eu 2 poze :D manu79 ca o completare a informatiilor de la Origyn,costul total (analize, procedura,tratament)-dar nu uita ca tratamentul variaza foarte mult de la pers la pers-a ajuns 5000 euro, dublu fata de Medpack. zinaida asteptam vesti despre embrionasii tai, sa te ajute Dumnezeu. olesea 14 foliculi...stai bine, sa-ti reuseasca embrioni buni. geaninab bine ai venit in randul nostru. olga85, tania87, nadia-p...salutari si voua si succese. nadia-p tare mi-ar place sa facem cunostinta, esti atat de calma,calda,pozitiva mereu... La toate ...o zi minunata. Buna dimineata! Hope, doctorita e multumita de rezultatele mele, nu mi-a dat sa mai iau nimic pt vitamina D- a zis ca e un rezultat bun. Mi-a spus sa iau niste vitamine elevit,vitrum- recomadate inainte de FIV. |
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| ana-ana wrote:rodixon ... se poate sa venim si noi la botez? sa vedem fetita "pe viu" cit e de dulce....iti doresc din tot sufletul meu sa fie sanatosica, cumintica si sa fiti cu totii fericiti impreuna, numai bine in caminul vostru si fericire cit incape !
Ana-ana - ne-am bucura enorm daca ati puteti veni la botez! Ne-am simti onorati si chir veti vedea pe viu minunea noastra! Daca vrei mai dicutam pe mail rody72xon@yahoo.com te pup! |
|
|

| Zinaida ce vesti ne dai de embrionasii tai? |
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Rodixon foarte dragalasha e fetitsa ta! Sa creasca sanatoasa si sa va aduca multe bucurii! |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Inulea draga iti multumesc pentr vorbele calde...ai sa vezi ca vine si rindul nostru, va veni Olguta ce tia zis doaman Diana? Zinaide ne tii in suspans
|
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| shurshunea - multumesc mult! sa vezi ce repede trece timpul si ne vei trimite poze cu bebelul tau! Ce ai vrea s fie: baietel sau fetita? Ai fost azi la eco? cum este? |
|

| Nadia-p wrote: Inulea draga iti multumesc pentr vorbele calde...ai sa vezi ca vine si rindul nostru, va veni Olguta ce tia zis doaman Diana? Zinaide ne tii in suspans sigur ca va veni...is mai optimista ca la primul |
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Rodixon noi suntem bine , crestem! Cind am ajuns la eco bebe dormea dar noI cu sotsu am vrut sa se trezeasca si dna Diana l-o trezit si n-o mai gesticulat el din minutse si picioruse , cred ca ne lua la vatra jocului pe totsi trei noi cu sotsu nu ne puteam sa ne saturam sa ne uitam si doamna Diana ne'o aratat si ne-o povestit tot! Foarte emotiv moment sa vezi ca deja e un pui de om ! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 79
| shurshunea mi se umple sufletul de bucurie cind citesc mesajele voastre, nu demult citeam despre emotiile fiv-ului si acum iata vedem roadele: pozici cu bombonele, descrierea miscarilor din burtica, mi-ati facut o poooofta de....fiv . Shurshunea, cind vei pune pozele invitatiilor de la botez noi trebuie sa povestim de burticutzele noastre , nu stiu de ce asa am o presimtire pentru anul acesta...dar vedem... |
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Tania mia spus ca din 6 oocite 5 au fost mature si ca toate s-au fertilizat bine, transferul va fi luni .Rodixon,multumim pentru tot,pozele minunate, sa cresteti sanatosi si fericiti |
|

| zinaida wrote:Tania mia spus ca din 6 oocite 5 au fost mature si ca toate s-au fertilizat bine, transferul va fi luni  .Rodixon,multumim pentru tot,pozele minunate, sa cresteti sanatosi si fericiti Doamne ajuta si mai departe!!! |
|
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 36
| Am fost la ECO-sarcina in uter, dar inca nu se vede inima sa se bata-a zis sa vin miercuri.Nimic nou,degeaba am asteptat.A spus ca miercuri e ultima ECO la ea,ca nu poate sa-mi duca sarcina-e ocupata.In contract cica ea raspunde numai pina la primul test de sarcina,atita.E gata sa dea sfaturi in privinta clemara si utrogestan,dar cica eu am nevoie de un medic mai bun ca ea.Luni merg la policlinica sa ma pun la evidenta,vad cine e acolo bun.ii sint recunoscatoare ca-s insarcinata,e adevarat,dar vad ca nu-mi poate oferi timpul de care am nevoie.Voua numai succes tuturor |
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Doamne,Lori,mai lasai lui Dna Diana niste nervi,noi tot vrem sa fie cu nervii la loc la procedurile noastre.abea astept lunia,multumesc pentru incurajari |
|

| lorry1 wrote:Am fost la ECO-sarcina in uter, dar inca nu se vede inima sa se bata-a zis sa vin miercuri.Nimic nou,degeaba am asteptat.A spus ca miercuri e ultima ECO la ea,ca nu poate sa-mi duca sarcina-e ocupata.In contract cica ea raspunde numai pina la primul test de sarcina,atita.E gata sa dea sfaturi in privinta clemara si utrogestan,dar cica eu am nevoie de un medic mai bun ca ea.Luni merg la policlinica sa ma pun la evidenta,vad cine e acolo bun.ii sint recunoscatoare ca-s insarcinata,e adevarat,dar vad ca nu-mi poate oferi timpul de care am nevoie.Voua numai succes tuturor Lorry eu sincer nu am cuvinte...linistestete te rog,ghindestete macar la bebe daca nu la tine si la cei din jurul tau...mii frica sa nu te jignesc,dar sincer nu te în?eleg...cred ca nu ai trecut prin greutati in via?a si nu stii ca sint lucruri care depind numai de bunul Dumnezeu. |
|
|
|