FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
olga85
Scris: Friday, March 13, 2015 11:16 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/27/2014
Buna fetelor, sa nu crede?i ca v-am lasat, am luat o mica pauza,maine ma duc la control la d.Diana, vedem ce-mi va spune.
Apropo, urmez sfatul Madalinei ,i-au miere pe stomacul gol amestecat cu lapti?or de matca,si paralel consum broccoli si avocado, sa ?ti?i ca avocado este foarte bun pt fertilitate,se recomanda a se consuma inainte de FIV.
Stringem la moment banu?ii pt un nou FIV, Nadia care sunt planurile tale?
Apropo de ciclu, ca niciodata a venit acum la 29 zile, macar ceva ma bucura..
luca
Scris: Friday, March 13, 2015 1:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2015
Buna Fetelor,Olga85 spunemi te rog de unde cumperi lapte de matca?eu tot as vrea s-a cumpar.Multumesc!
zinaida
Scris: Friday, March 13, 2015 1:11 PM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2015
Hands fetelor, multumesc pentru sustinere.S-au preluat 6 oocite, miine imi vor spune rezultatul cu embrionii.endometrul bun=9,5mm.Acum cobor la DDiana,Tania a spus ca ma asteapta sa-mi dea alte medicamente.Ma simt chiar bine, putin somnoroasahainoroc
rodixon
Scris: Friday, March 13, 2015 1:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
geaninab wrote:
Buna! Va rog sa-mi dati si mie adresa de email a d-nei dr. Diana. As dori sa-i trimit si eu istoricul meu medical sa vad ce parere are.

Buna geanina,
Bine ai venit printre noi.
Adresa de mail a dnei Diana este fl@medpark.md;
Scriei iar dna diana iti va raspunde imediat.
Daca vrei putem vorbi- adresa mea de mail rody72xon@yahoo.com.

fetelor - desi zi si noapte sunt ocupata cu fetita mea si problemele casnice ma gandesc permanent la voi si va urmaresc!
Va doresc ca in cel mai scurt timp sa traiti fericea ce o traiesc eu acum de a-mi tine copilul la piept vazindu-l pe zi ce trece cu creste!
Va pup si va urez mult succes!
Alexandrina - ma bucur ca si tu vei avea o printesa - este minunat! srcvina usoara in continuare!
Inulia
Scris: Friday, March 13, 2015 1:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/4/2015
zinaida wrote:
Hands fetelor, multumesc pentru sustinere.S-au preluat 6 oocite, miine imi vor spune rezultatul cu embrionii.endometrul bun=9,5mm.Acum cobor la DDiana,Tania a spus ca ma asteapta sa-mi dea alte medicamente.Ma simt chiar bine, putin somnoroasahainoroc
Doamne ajuta!
OLESEA
Scris: Friday, March 13, 2015 1:51 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2015
Zinaida, mult succes, sa fie in ceas bun.
olga85
Scris: Friday, March 13, 2015 2:03 PM
Nivel

Inregistrat: 11/27/2014
Luca poti sa gase?ti in pia?a centrala in pavilionul cu brinza,smintina etc. Sa stii ca e cam scump, pe 4 gr. am dat 120 lei, dar l-am amestecat cu miere.
Eu vreau sa ma duc simbata aceasta sa i-au si propolis, tot am auzit ca ajuta.
Iti urez bafta!!!
ana08
Scris: Friday, March 13, 2015 2:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/3/2015
Buna fetelor! Astazi am primit rezultatele la analize: vitamina 25-OH-vitamina D, valoare obtinuta 27.4 sunt aproape de valoarea normala 30 si la AMH am obtinut 1.59. Cred ca o sa iau din nou picaturi de vit D, si sa vedem ce zice dr. de rezultatul la AMH.....mi se pare cam micut
lorry1
Scris: Friday, March 13, 2015 3:24 PM
Nivel

Zina,Olesea-succes,eu stau cuminte pina mine,mam inteles cu Diana ca ma primeste, am insistat,astept multboing2
shurshunea
Scris: Friday, March 13, 2015 3:41 PM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
Lorry ce ti da asta ? o sa te duci miine si ti va spune acelasi lucru ! Eu din contra immi fac grija ca o gramada de uzi facem , la dna Diana dupa de la policlinica te trimit si tot asa !

Eu sper ca tu vei fi dupa mine caci eu vin la dna Diana conform graficului Crazy
rodixon
Scris: Friday, March 13, 2015 4:44 PM
Nivel

am o intrebare pentru Kali: de ce pe vechiul forum aveam dreturi de a atasa fotografii iar acum nu mai am? Care este explicatia?

rodixon attached the following image(s):
miriam ioana.jpginvitatie botez.jpg

lorry1
Scris: Friday, March 13, 2015 4:46 PM
Nivel

Shurshunea,ea mia spus ca nu face rau ECO,ca mine no sa fie informative noua, dar eu nu mai pot rabda,voi fi acolo pe la 11.30Buddy1
kali
Scris: Friday, March 13, 2015 5:10 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
rodixon wrote:
am o intrebare pentru Kali: de ce pe vechiul forum aveam dreturi de a atasa fotografii iar acum nu mai am? Care este explicatia?

Probabil ca este vreo problema tehnica daca urmezi corect pasii si tot nu ti se ataseaza poza. Scrie la topicul corespunzator si sigur unul dintre admini te vor ajuta.
Din pacate nu-ti pot da link pentru ca scriu de pe tel. insa il gasesti cu search.
rodixon
Scris: Friday, March 13, 2015 6:35 PM
Nivel

ama atasat mai sus 2 poze cu fetita mea (una este pe invitatia de la botez)
Tania87
Scris: Friday, March 13, 2015 6:46 PM
Nivel

Inregistrat: 7/21/2014
Rodixon ai o minune de fetita, sa-ti traiasca, sincer cind vad poze de copii mi se lumineaza fata, ador foarte mult copilasii. Sa fiti fericite sa va ajute D-zeu la sfinta increstinare si sarbatoare frumoasa flowers pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.