Nivel: Membru
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 79
| Nu pretind ca iti va fi dor vreodata de mine, dar tot insist ca nu esti corecta, ai facut acea observatie lui hope tocmai dupa ce a scris un mesaj peste alte doua...deci de aici a venit si replica mea. Nu cred ca aici fetele scriu doar pentru a aduna un nr de mesaje, daca intri in esenta subiecului poti vedea ca nu suntem simple aspirante la bebe care asteapta luna de luna sa apara minunea...si firesc ca atunci cind se va intimpla si vom simti ca sunt alte fete in masura sa ajute pe cele nou-venite mai devreme sau mai tirziu vom disparea de aici, nici in cele mai urite cosmaruri nu mi-am imaginat ca voi ajunge sa fac fiv, nu sunt pe acest forum pentru ca am placere, asa s-a intimplat, tu crede-ma ca intr-adevar deranjezi. Indiferent ce vei spune nu mai vreau sa iti raspund, aici este topic pentru alte discutii daca poti sa ne oferi informatii utile, te rugam... |
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Madalina te sustin si ai dreptate, |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| madalina88 wrote:Nu pretind ca iti va fi dor vreodata de mine, dar tot insist ca nu esti corecta, ai facut acea observatie lui hope tocmai dupa ce a scris un mesaj peste alte doua...deci de aici a venit si replica mea. Nu cred ca aici fetele scriu doar pentru a aduna un nr de mesaje, daca intri in esenta subiecului poti vedea ca nu suntem simple aspirante la bebe care asteapta luna de luna sa apara minunea...si firesc ca atunci cind se va intimpla si vom simti ca sunt alte fete in masura sa ajute pe cele nou-venite mai devreme sau mai tirziu vom disparea de aici, nici in cele mai urite cosmaruri nu mi-am imaginat ca voi ajunge sa fac fiv, nu sunt pe acest forum pentru ca am placere, asa s-a intimplat, tu crede-ma ca intr-adevar deranjezi. Indiferent ce vei spune nu mai vreau sa iti raspund, aici este topic pentru alte discutii daca poti sa ne oferi informatii utile, te rugam... Foarte corect Madalina!Brava! |
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| madalina88 wrote:Nu pretind ca iti va fi dor vreodata de mine, dar tot insist ca nu esti corecta, ai facut acea observatie lui hope tocmai dupa ce a scris un mesaj peste alte doua...deci de aici a venit si replica mea. Nu cred ca aici fetele scriu doar pentru a aduna un nr de mesaje, daca intri in esenta subiecului poti vedea ca nu suntem simple aspirante la bebe care asteapta luna de luna sa apara minunea...si firesc ca atunci cind se va intimpla si vom simti ca sunt alte fete in masura sa ajute pe cele nou-venite mai devreme sau mai tirziu vom disparea de aici, nici in cele mai urite cosmaruri nu mi-am imaginat ca voi ajunge sa fac fiv, nu sunt pe acest forum pentru ca am placere, asa s-a intimplat, tu crede-ma ca intr-adevar deranjezi. Indiferent ce vei spune nu mai vreau sa iti raspund, aici este topic pentru alte discutii daca poti sa ne oferi informatii utile, te rugam...
Ma faci sa zambesc ingaduitor.
Raspund - nu tie, personal - doar ca sa nu interpreteze gresit fetele care, poate, simt ca sunt vizate si care ar putea considera ca ai dreptate si s-ar considera nedreptatite.
Eu nu stau non-stop pe forum sau la un subiect, asa incat poate ca nu postez imediat ce observ ceva ce nu-i in regula ( in acest caz, ora 10.16 p.m. ). Interventia mea a fost, intamplator, dupa una de-a lui Hope, intr-adevar, insa cine are bunavointa sa judece, poate cu usurinta observa, putin mai sus, ca exista doua postari succesive la distanta de vreo 6-7 minute asa incat se poate presupune ca la ele ma referam - ceea ce ar fi adevarat.
Chiar te rog sa nu-mi raspunzi - nici nu am crezut ca o vei mai face - si, chiar daca ti se pare deranjanta prezenta mea, nu poate decat sa-mi para rau pentru tine pentru eu voi fi pe aici, in continuare, in rolul pe care mi l-am asumat - cel de moderator.
Tu, in schimb, esti off-topic. |
|
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 26
| Fetelor,dupa cum vedeti mai exista si moderatori rai, hai sa nu ne facem inima rea,si asa avem de ce sa retraim.Succese su fericire tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Ce lipsa crasa de bun-simt vad pe-aici! Cum puteti sa atacati in felul acesta un moderator pentru ca face ceea ce este insarcinat sa faca??? Chiar n-ati auzit nimic despre disciplina pe forum si de respectul fata de ceilalti? In caz ca nu stiti, moderatorul are sarcina sa supravegheze bunul mers al fiecarui subiect si sa intervina unde considera ca este cazul! Daca voi, cele manioase, ati citi regulamentul forumului si l-ati respecta, cu siguranta n-ar fi necesara nici o interventie si nici nu v-ati simti deranjate cand se intampla! |
|
Inregistrat: 2/20/2015 Mesaje: 39
| Aiurista
Esti cumva fun club a moderatorului? Aici teme serioase sunt abordate dac ceva |
|

| Aurishta, am tot respectul pentru tine, insa am citit cu atentie regulamentul si nu este scris nicaieri despre postarea mesajelor succesive, cind am zis ca imi pare bine ca kali are grija de topic am zis sincer si fara rautate, raspunsul ei a fost dupa parerea mea rautacios...insa dupa cum vezi interventia moderatorului (repetata si nefondata, cred eu)a perturbat discutiile de aici. Moderatorii sunt utilizatori exact ca si noi, trebuie sa respecte si ei regulile, acest statut nu le da dreptul pentru a fi agresivi sau a intervini dupa bunul plac. Sorry de offtopc si cred ca trebuie sa incheiem cu certurile si sa revenim la normal. Dar sigur ca s-a lasat cu gust amar. |
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Fetelor, uitati de ele,mai bine tineti pumnii pentru noi!Cred ca intelegem in mod foarte diferit ce inseamna "bun simt". |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Zinaida sincer iti tin strins pumnii, as vrea mult sa fie cu bine. Sa fie cu doamne ajuta petru toate cele care treceti prin etapele fiv-ului stiu ce inseamna si cum te simti |
|
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 36
| Azi ma simt mai bine,stiu ca aveti dreptate in anumita masura,dar ma macina nerabdarea. Eu sint un om care in toate cer multa atentie, de ce nu? Zina,Olesea,toate fetele-numai bucurii.Multumita moderatoarei arat destul de bine aici deja, pe fonul ei sunt o oita roza.Ii multumesc si ei pentru grija |
|

| Zinaida cit foliculi ti-a numarat d-na Diana? Sa fie in ei numai oute sanatoase si dornice de intilnire cu inotatorii... Fetelor care ati avut mai multe fiv-uri, dupa cite cicluri vi s-a reglat menstruatia. La primul fiv, chiar dupa laparascopie a venit la 28 zile, acum insa este al treilea ciclu si sunt in ziua 31 si nimic, luna trecuta mi-a venit la 31 zile (sa nu zic ca m fost pe la vreo 7 farmacii sa imi cumpar teste, o luam razna). Nu stiu ce sa fac, as bea si ceva ceaiuri numai sa revin la normal, de sarcina nu cred ca este cazul, sanse practic nu am...asa ca sunt derutata complet...help. |
|
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 36
| Madalina, nu te chinui asa singura, sun-o pe DDiana si intreab-o |
|

| lorry nu prea ma simt bine sa pun astfel de intrebari medicului, imi pare ca are treburi mult mai importante, plus ca cred ca nu sunt singura in aceasta situatie, s-a mai confruntat cineva pe aici si are si solutii, de asta am intrebat. As vrea sa stiu ca au mai fost fete care s-au intilnit cu asemenea problema si nu este un simptom de ceva care trebuie sa ma puna in garda. |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Stimata kali si dragele mele… Imi pare rau ca am fost marul discordiei si ca, teoretic, din cauza mea s-au iscat atatea discutii… Nu vreau sa ma disculp, dar cred ca am dreptul la replica, traim in tari civilizate unde avem toti dreptul la libera exprimare. In primul rand, la servici nu pot intra decat de pe telefon, unde…sa ma ierte Dzeu dar nu gasesc butonul ‘’edit’’, recunosc nu am cel mai performant telefon, dar prefer sa dau banii pe tratamente decat pe telefoane.. Ecranul e f mic, rezolutia slaba, abia apare intr-un colt butonul ‘’quote’’. In al doilea rand, sa explic aparitia celor 2 mesaje consecutive. Mi-a fost adresata o intrebare si in timp ce raspundeam draga de Manu a mai pus una…ce era sa fac sa nu raspund?sa astept sa mai apata 2-3 mesaje? Nu am avut de unde sa stiu ca e atat de grav postarea a 2 mesaje successive, dar sigur pe viitor voi sti. Deci kali…scuze inca o data., am inteles mesajul. Mai grava mi se pare folisirea din partea unor utilizatori de expresii ofensatoare. ''Lipsa crasa de bun simt?''. Am o varsta, am 2 facultati, am educatie si eu una nu mi-as permite astfel de cuvinte... Am intrat pe acest forum tocmai datorita atmosferei, n-as vrea sa plec cu alta impresie... Doar ganduri bune tuturor
|
|
|
|