Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Lorry sincer esti insuportabila si imi pare rau ca nu te schimbi chiar aflind ca insfirshit esti insarcinata .. eu nu inteleg de unde dna Diana are atita rabdare?? Problema ta e neicrederea in medicu dat si cred ca nu numa in ea ... plus esti egoista mare "ce-i greu sa vii mai des ?" tu te auzi ce spui ??? tu macar ai incercat sa observi rindurile de la usa ei ,tu ce esti una ? tu ai vazut-o vreo data sa-si ia pauza de masa ? eu o data am intrebat-o daca are timp pentru a merge la wc si mi-a raspuns nu .. eu in viata mea am vazut multi medici si e unicu om cu atita omenie si chiar imi pare rau de cuvintele tale!
Pentru ce sa ne intrebi cum primim utrogistan , cit de des mergem la USG daca tu auzi doar ceea ce vrei tu ??
Eu ti-am spus si repet ultima oara schimba-te daca vrei sa fie bine , in loc sa bagi negativ in inima si prostii in cap acum , darueste dragostea toata dragostea copilasului tau ca sa se simta dorit si iubit si atunci vafi tot bine ..altfel nu are cum sorry ps: este cu mult mai eficient decit sute e usg si o mie de vizite la dna Diana! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 26
| Lori, hai iao mai usor, pina nasti mai ai 8 luni.Eu te inteleg mult, dar si Shurshunea are dreptate,nu te are numai pe tine. Ina, te rog sa nu iai decizii pripite, si eu tare vroiam laparoscopie,Dna Diana mia spus ca numai hidrosalpinxul vadit are urmari nefaste asupra implantarii,dar la tine sau implantat totusi-fa cum spune ea.Ori nici nu stiu ce sa te sfatui.Eu astept ultrasonografia la 8 saptamini,am emotii.Fetelor in protocol-success! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Daca si sotul ti-i suparat e clar :))) Nu-mi place sa vb de rau lumea, dar oare te simti bine cand superi atata lume si le faci ganduri rele? Ar tb sa meditezi la asta... |
|
Inregistrat: 3/10/2015 Mesaje: 18
| La mine si la sotul meu nu este nici o problema medicala, este infertilitate inexplicabila ! Nu am ramas niciodata insarcinata...am facut o singura inseminare intrauterina la Origyn Clinic, iar acum vrem sa facem FIV si nu stim unde sa mergem. Ori la Origyn, ori la clinica din Chisinau...suntem intr-o mare dilema ! Implinesc in cateva zile 36 ani...nu stiu unde as putea avea reusita. Stie cineva cat ajunge exact Fiv la Chisinau...am citit cam 3000 euro ? Cat costa cazarea in apropierea clinicii daca stie cineva, va rog sa-mi scrieti !
Multumesc !
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Manu79,pretul pachetului fiv e in jur de 2700euro,e 55000 de lei moldovenesti.cazarea la un hotel care e cam la 500m de inica este injur de 170 ron. La multi ani,daca ziua ta este in curand!!! |
|
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| ana08 wrote:
Buna fetelor! Am luat si eu vitamina D - picaturi, era pt bebelusi. Ieri am fost si mi-am facut analiza 25 OH vitamina D, saptamana urmatoare aflu rezultatul....
api de ce pu bebelusi? nu era D2? cit timp ai luat si ce valori ai avut inainte de tratament? din cite stiu rezultatul il vei avea in 14 zile lucratoare |
|
| zinaida wrote:Fetelor, va multumesc, Olesea, success si tie.La noapte trebuie sa fac ovitrel, am pus toate ceasurile sa ma trezesc succese mari zinutsa , iti tinem pumnii strinsi , sa fie cu succes. asteptam sa ne scrii cum a decurs totul |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| kali wrote:Inulia, Nadia-p va rog sa folositi butonul edit daca aveti completari de facut asa incat sa nu mai faceti postari succesive.
Valabil pentru toata lumea. Da, ana-ana?! |
|
| lorry1 wrote: Fetelor, sint fericita,DDiana a vazut sarcina in uter, a zis ca arata bine.Eu am fost dupa si la DUncuta la ECOgrafie, mam programat ca sa fiu sigura, tot a zis ca totul e bine.Peste o saptamina iar la ECO.Succes Tuturor,Zina-si tie, nus suparata.: Lorry cred ca prea multe ecografii tot nu-s ok.. nu exagera, asculta de D Diana si va fi totul bine, ai grija de tine si nu te emotiona din nimic, acuma numai tu si bebe sunt cei mai importanti. C e tine de sotul tau, e si normal ca el nu simte ce simti tu, tu esti mamica...si nu e el vinovat ca nu e asa emotiv, incearca sa intelegi si tu ca barbatii traiesc altfel emotiile acestea, ai grija de tine, nu te supara pe noi :) |
|
| sandy33 wrote:Ana-ana,eu am 33, am facut primul fiv in decembrie,la medpark, nereusit si ma pregatesc pt un urmator ET, avand 5embrioni congelati.urmeaza sa fac histerosopie, tot la medpark la sf lunii. Iti urez sa fie un succes, e foarte bine ca ai embrionasi congelati, sper sa am si eu ce congela, e altfel cind faci ET si e alta cind incepi iar de la capat...desi emtoiile sunt aceleasi. |
|

Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| galina82 wrote:Lori, hai iao mai usor, pina nasti mai ai 8 luni.Eu te inteleg mult, dar si Shurshunea are dreptate,nu te are numai pe tine. Ina, te rog sa nu iai decizii pripite, si eu tare vroiam laparoscopie,Dna Diana mia spus ca numai hidrosalpinxul vadit are urmari nefaste asupra implantarii,dar la tine sau implantat totusi-fa cum spune ea.Ori nici nu stiu ce sa te sfatui.Eu astept ultrasonografia la 8 saptamini,am emotii.Fetelor in protocol-success! multumesc de sfat Galina!nu eau decizii singura si nici nu am facut asta niciodata cu toate ca am 3 nereu?ite,is pozitiva va fi si bine...Sarcina u?oara! |
|
Inregistrat: 3/10/2015 Mesaje: 18
| Multumesc Sandy33, dar ce e cu pretul asta la cazare asa mare ? |
|

Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| kali wrote:
Valabil pentru toata lumea. Da, ana-ana?!
ok |
|
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| ana-ana wrote: api de ce pu bebelusi? nu era D2? cit timp ai luat si ce valori ai avut inainte de tratament? din cite stiu rezultatul il vei avea in 14 zile lucratoare
Am inceput sa iau vit D din ianuarie picaturi la recomandarea medicului....,si o luna am luat pt bebelusi :) a zis farmacista ca e mai bun.... Oricum sper sa fi facut rau,eu luam mai mult decat imi recomandase medicul.... Ieri mi-am facut analiza la Synevo si a zis ca saptamana viitoare e gata.O sa va anunt imediat ce primesc rezultatul, |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
|
Merci |
|
|
|