|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| ana-ana wrote: Ma primiti in echipa?! Cu mare drag, ana-ana |

Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Buna dimineata tuturor!O zi buna si pozitiva!Zinaida fii cuminte si fericita!!!bucurate de îngera?ii din burtica!Olesea mai e un pic...o sa fie bine la sigur!Nelly cum merge la tine?nu mai scrii?Sandy ma bucur ca esti mai bine!va pup pe toate! |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna diminiata dragelor! Nelly draga asteptam vesti bune, sper sa fie bine la tine! Olesea inca un pikut si beta grasut Hope te imbratisez cu drag crednta si lumina in suflet sa ai Zinaida sarcina usoara! Rodixon un botez cit mai frumos iti doresc ma bucur pru voi Olguta Taniusha voi ce faceti? Inulea sper sa treaca timpu si sa obtii sarcina dorita va pup si va imbratisez cu drag |

| Nadia-p wrote:buna diminiata dragelor! Nelly draga asteptam vesti bune, sper sa fie bine la tine! Olesea inca un pikut si beta grasut Hope te imbratisez cu drag crednta si lumina in suflet sa ai Zinaida sarcina usoara! Rodixon un botez cit mai frumos iti doresc ma bucur pru voi Olguta Taniusha voi ce faceti? Inulea sper sa treaca timpu si sa obtii sarcina dorita va pup si va imbratisez cu drag Multumesc Nadiusa!Si ?i-e si la toate fetele va doresc...precum si mie sa fim mame de curind!Va fi bine la sigur doar trebuie sa luptam pentru visul nostru!Tu ai decis când faci?Eu voi merge la un control mai inainte sa fiu sigura ca voi începe protocolul in Septembrie...deja a?teptam Cariotipul si vedem Pa?ii urmatori..Dr Diana a zis ca alte analize sa nu mai fac ca nui nevoie!Ooof sper deja sa fie bine la mine si la toate! |
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| sandy33 wrote:Ana-ana,esti binevenita!!!darla tine care e problema??? Ma refeream sa ma primiti in echipa "iunie" :) la mine e o poveste lunga de tot...dar in linii generale, in urma a doua laparascopii am ramas fara trompele uterine, in rest, totul, din ce ne spune D Diana e ok, momentan ridicam vit D si scadem prolactina:) sper sa reusim cit mai curind ca deja simt uneori ca clachez |
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Buna dimineata tuturor, neata Nadiusa Ce galerie se intrevede pentru luna iunie :)) Cata vorbarie o sa fie luna aia... Cu cat mai multi cu atat mai bine, o sa fie foarte multe emotii. In 9 zile trebuie sa repet vit D, sper sa mai creasca un picut, la voi cum a fost? O zi frumoasa ! |

Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| Neata fetite O zi minunata sa aveti! Si cu pacaleli frumoase Hope, si eu fac vineri 1 luna de tratament cu D3. Si o sa repet ziua 3, ca mai fac un set de analize sa trimit la bucuresti (nu le convin cele de ziua 5....) Tu ce dozaj iei la D3?
Pupici! |

| Fetelor in sfirsit am prenotat Cariotipul i-l fac pe 14 Aprilie si înca gratisss...am un So? ca imi rezolva orice problema... |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/10/2015 Mesaje: 18
| Buna ziua ! Va rog tare mult sa ma lamuriti si pe mine ce legatura are carenta de vit. D cu nereusita unei sarcini ? Multumesc si o zi buna ! |
| Manu79 wrote:Buna ziua ! Va rog tare mult sa ma lamuriti si pe mine ce legatura are carenta de vit. D cu nereusita unei sarcini ? Multumesc si o zi buna ! Manu79 am trimis 2 linkuri, intri si citesti. http://www.secretele.com/2014/08/socant-lipsa-vitaminei-d-provoaca.html http://www.romedic.ro/vitamina-d-ar-putea-influenta-succesul-fertilizarii-in-vitro-0P32871 Sunt studii de caz, dar cei de la Chisinau tin la aceasta analiza. Dea eu val la vit D am avut-o 12,7 parca...nu tin minte sa-mi fi spus s-o fac intr-o anumita zi, iat la aceasta valoare iau vigantoletten de 1000 UI, cate 1 pastiluta/zi si acid folic 1/zi.Atat m-a indrumat dna Diana sa iau. |
|
Inregistrat: 3/10/2015 Mesaje: 18
| Am sa-mi recoltez si eu vit. D, chiar sunt curioasa. Oricum pana acum nu am mai auzit asa ceva! Eu cred ca in iunie voi face histero., iar in iulie FIV daca nu intervine altceva. Clinica la care as vrea sa merg este Origyn Iasi. |
|

Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| Da Hope, si la mine 13.2, tot 1000UI iau. Analize in ziua 3 am de facut pt fsh, estradiol, progesteron etc. Si ca sa nu dau sange de doua ori, o sa repet di D3 tot atunci. Stiu ca ritmul de crestere cu tratament de 1000 UI este de cca 10 ng/mL la 3 luni, deci ar trebui sa am un 16-17 dupa doar 1 luna.
|
|
| Manu79 wrote:Am sa-mi recoltez si eu vit. D, chiar sunt curioasa. Oricum pana acum nu am mai auzit asa ceva! Eu cred ca in iunie voi face histero., iar in iulie FIV daca nu intervine altceva. Clinica la care as vrea sa merg este Origyn Iasi. Daca vrei sa faci, la Bioclinica e cel mai ieftin Oricum ii poti spune si lui Bogdan sa vezi ce parere are. |
|
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 42
| Miau facut azi 2 perfuzii in vena,acuma e mai bine, am inceput sa beau, am mincat.A spus so sun si mine.A spus ca graviditatea e tare posibila ca am asa simtome.Slava Domnului ca mii mai bine,noaptea am varsat de 2 ori. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mihaela 87 wrote:Buna fetele!hope nr meu este 0741261707, pot sa ti trimit poza pe viber sau whatsapp,sau mail, am trimis o deja Olgai!am citit si eu despre vitamina D desi dn Diana nu mi a dat s o fac, la fel si cariotipul! Nu stiu daca este neaparat necesar dar l as face inainte de Fiv ,stiti cumva in ce conditii trebuie facut? M am documentat mult si despre rezerva ovariana scazuta, desi nu poate fi redresata se poate creste calitatea ovulelor iar tratamentul pe baza de ceaiuri si laptisor de matca urmat de Ana 08 este f bun, sportul si o alimentatie cat mai naturala cresc fertilitatea. Din tot sufletul va doresc celor care asteptati rez un beta mare mare iau celor care urmeaza putere si credinta si va fi bine! |
|
|