|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 79
| Cum sa le scoti zina? e risc mare sa pierzi sarcina. In sarcinile fiv, adesea ovarele nu produc hormonii necesari pentru sustinerea sarcinii, iar medicamentele prescrise suplinesc aceasta insuficienta. Daca ai citit, fetele de aici au tinut climarele pina la 8 sapt, dar hotaraste medicul ce si cum. Chiar acum m-am uitat la emisiunea despre sarcinile fiv si o doamna care nu a luat proginova (echivalentul climarei) s-a facut vinovata de stagnarea sarcinii sale, deci hotarasti tu. |
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Madalina, doctorul cela a spus ca nici nu a auzit de asa ceva, drept ca el nu lucreaza cu fiv.ddiana a spus ca precis nu face rau embrionului, da eu ma tem totuna. |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Zinaida ce inseamna sa le scoti?multumita doamnei Diana esti insarcinata shi cred ca trebuie sa faci cum zice dumniaie, noi toate stim ce e climara shi cele care fac fiv au nevoie de ele, tu nu ai obtinut o sarcina ped cale naturale ci printr-un fiv ele sunt necesare pru cele care fac fiv! nu fa nimik din capul tau, nu risca! |
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Zinaida daca ai avut pana acum incredre in dna Diana ar trebui sa ai pana la capat. Climara denumit si ''plasturele care mareste endometru'', intr-adevar nu se ia pe sarcina, dar inlocuieste estrogenii naturali.Poate estrogenu tau era mic si de asta a recomandat. Daca au mai luat si alte fete pe sarcina si n-au patit nimic, nu vad de ce ai pati tu. Oricum cum a zis si dna Diana e alegerea ta. |
|
Inregistrat: 11/17/2014 Mesaje: 46
| Zinaida eu tot am luat pina la 8 saptamini climara....e foarte important sa le eai...tot ce spune dm.diana trebuie sa faci..ai incredere in dumneaei... |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| ana-ana wrote:Galina, ai mare grija de tine - odihna, calm si totul va fi super, ve-i vedea. Rodixon, azi minute in sir ti-am admirat comoara pe slide-ul cu poze de la medpak, asa-i "pufoasa", adorabila....tare bulce!
Ana-Ana - unde ai vazut slide-ul? eu nu stiu nimic! Doar ca i-am trimis doamnei Diana in cateva randuri niste poze... Chiar ma bucur enorm... si... nu uita de sarmalute! |
|

| zinaida wrote:Shurshunea tu tot ai pus climara dupa testul pozitiv? Am citit pe ele ca nu se folosesc la gravde.dna Diana a spus sa le pun numaidecit.eu am vorbit cu un ginecolog cunoscuel a spus ca is pentru menopauza nu sarcisarcina.iam sunat lui ddiana si iam spus despre asta-a spus ca trebuie, ca placenta inca nu poate mentine sarcina si ca copilului nui face rau.a spus ca e o recomandare insistenta, dar eu sint libera sa fac cum spune alt medic.totuna parca ma tem imi vine sa l  e scot.a mai pus cineva climara dupa test pozitiv da- sigur zinainda! eu am tinut plasture pana la 8 saptamani - ajuta foarte mult! fa exact ce ti-a spus dna diana! |
|

| au pus o poza de profil in care aveam mai putin vreo 7-8 kg (pe care vreau cat mai repede sa le dau jos dar este destul de greu acum dupa sarcina; si este facut in urma cu vreo 5 ani- pe la 37 ani) promit ca saptaman viitoare dupa botez voi pune una cu mine si Miriam |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| rodixon wrote:
Ana-Ana - unde ai vazut slide-ul? eu nu stiu nimic! Doar ca i-am trimis doamnei Diana in cateva randuri niste poze... Chiar ma bucur enorm... si... nu uita de sarmalute!
slide-ul l-au vazut toti participantii la seminarul de simbata :) toate fetele au recunoscut-o si au ramas incintate |
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Zinaida eu am pus chimera pin la 8 saptamini! medicu care nu se pricepe in FIV nu are de unde sa stie ce trebuie Si ce nu ,nu inteleg cum Poate da sfaturi numai din simplu motiv ca nu a auzit de medicament... Gynecologu meu care e un medic foarte bun , doctor in medicina, stiut de multi. MI-a zis din start Sa fac tot ce MI spune medicu de la Fiv, Si acum am fost la ea cind m-am impartsit cu noutatea si MI-a mai repetat Inca o data Sa ascult doar de medicu de la FIV si nu de ea, net sau gynecologu de la policlinica! Asta Si fac Si PE tine te svatui. Cum au zis fetele nu e sarcina naturala Si organizmu tribuie ajutat!
Rodixon Miriam are o mama foarte frumoasa! |
|

Inregistrat: 3/11/2015 Mesaje: 11
| Hope26 wrote: inulea poza de grup e la Mihaela 87 nici noi nu am primit o inca. Sigur o vom primi. Pupici. Buna fetele am incercat sa pun poza dar este prea mare, adresa mea de email este giurgiucanu_mihaela@yahoo.com,scrieti mi si v o trimit cu drag! |
|

Inregistrat: 3/11/2015 Mesaje: 11
| Am incercat sa va scriu si aseara dar ceva nu a mers si eu m sm bucurat tare mult ca v am cunoscut ca am auzit atatea istorioare, sunteti puternice, vesele ,primitoare si va doresc tuturor sa deveniti mamici! Va pup! |
|

| Acum inteleg de ce d Diana monitorizeaza sarcinile si "extra contract" sa zicem asa, pentru a se asigura ca munca ei nu e in zadar si tot spre binele nostru..ginecologii simpli nu sunt pregatiti sa ajute gravidele care au facut fiv, chiar m-am ciocnit si rautatea lor cind au aflat ca am apelat la aceasta procedura, insa in cazul nostru medicatia corecta este cruciala pentru viata bebelusului . Fiecare fata care are temeri daca medicul face totul corect poate fi si indreptatita, inteleg prin ce trece, dar nu suntem primele paciente, cred ca daca avem ceva dubii e mai corect sa apelam la medicii de acelasi nivel...nu stiu daca m-am exprmat bine, dar sper sa se inteleaga.
|
|
Inregistrat: 12/25/2014 Mesaje: 62
| Eu am pus climara pana la 11 saptamani....si utrogestan il pun si acum dar o doza de 400...am incercat sa opresc utrogestan insa au inceput durerile de burtica....si dr mea a spus sa continui cu utrogestan si nospa...da...medicatia trebuie pt ca placenta nu isi face singura functia de sustinere a embrionului. |
|

| Vreau sa schimb si eu poza, dar nu pot incerc sa incarc una de 56 kb, poate e prea mare?
|
|
|