|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 42
| zina, felicitari!!!!!!!!!!!!!Tine pumnii pentru mine, eu o sa astept simbata pe4 rezultatu.Shursunea-sanatate tie si copilului! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Ce frumos,bravo Zinaida!!!! Olesea,Nelly,rezultate pozitive vrem!!!v-ati vazut azi??? Eu sunt ,inca in pat,sunt slabita,si ma doare burtica ca si cum as avea febra musculara ,cred ca e normal,sper ca bine sa fie mai bn sa ies si eu un pic din casa.pup |

Inregistrat: 11/27/2014 Mesaje: 84
| Eeee Zinaida felicitari, sa fie intr-un ceas bun, feti?ele ma bucur enorm de mult ca v-am vazut azi, a-ti fost si sinteti doza cea de pozitivism si motivatie pentru a merge mai departe. |

Inregistrat: 3/26/2015 Mesaje: 247
| Zina,felicitari maxime!!!! |
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| |
Inregistrat: 3/27/2015 Mesaje: 5
| Felicitari!! Ne molipsim si noi!! |

Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| zinaida wrote:Fetelor, multumesc pentru sustinere, e 327,sint fericita,am plins,e super!!!Le multumesc mult celor de la medpark si voua, sotului meu.Olesea, Nely-succes voua! Zinaida felicitari din suflet!Un beta frumos de tot!!!! |
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| zinaida wrote:Fetelor, multumesc pentru sustinere, e 327,sint fericita,am plins,e super!!!Le multumesc mult celor de la medpark si voua, sotului meu.Olesea, Nely-succes voua! Felicitari, ma bucur pt tine!!! |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Zinaida cit ma bucur pentru tine , poate ai doi ? la mine beta a fost 294 si am citit pe net ca mai mult de 250 sunt sanse de 2, la mine e una, dar cine stie poate ai tu doua bobitse ! De acum in coace ai sa plingi de ferecire si bucurie la orice USG, eu pling pentru ca nu mi vine sa cred in minunea care ne-a daruit-o dzeu! Stii la USG mai bine mergi cu sotsu ca el sa mai dea intrebari, caci tu ramii atit de frapata ca nu ai cuvinte
Olesea crede si va fi pozitiv , nu trebuie sa simti nimic nu sunt simptome la acest termin.
Veronella iti urez succes, esti tinara o sa fie bine trebue sa crezi! Dna Diana ti-a mai dat investigatii si analize? daca da atunci trebuie sa le faci, ea stie cu siguranta cu-i ii trebuie analize si cu-i nu.
Eu in genere o ador pentru increderea care mi-o da , iaka ma duc lamedici de la policlinica si imi imfla capu cu prostii si dupa o sun pe dna Diana si ea mi le taie pe toate. Iata la USG mi-au zis ca un pic e incordat uteru s-ap m-o apucat toate simptomele , am sunat-o a zis sa ma relaxez si sa savurez viata si nici un simptom nu m-ai am
Fetele cine a cistigat lateria ? ce chier nici o fata de pe site ? |
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| olga85 wrote:Eeee Zinaida felicitari, sa fie intr-un ceas bun, feti?ele ma bucur enorm de mult ca v-am vazut azi, a-ti fost si sinteti doza cea de pozitivism si motivatie pentru a merge mai departe. Si eu ma bucur ca ne-am intalnit! |
|

Inregistrat: 11/27/2014 Mesaje: 84
| Shurshunea nici o fata de a noastra, din pacate, A cistigat un cuplu, mi s-a parut ca aveau peste 40, si a mai ie?it o fata, aveai impresia ca ii era Ru?ine ca a cistigat. |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Buna seara Am ajuns si eu acasa, desi a plouat torential azi a fost o zi frumoasa.Am intalnit persoane foarte bune si cumsecade: ana-ana, ana08, madalina88,Olguta,Nelly,Tania si Mihaela 87 (care inca nu ne-a scris pe forum, dar ne citeste zilnic ).Ce bine sa cunosti personal persoanele dragi de pr forum, iti da mai multa putere-sunteti minunate !!! sandy noi eram cu polo rosu, tb sa ne zica sotul tau, mi-as fi dorit sa vin sa te sustin, oricum am stat 3 ore pe acolo.Iar de rezultat...nu fi suparata, dna Diana va avea grija de tine. Iar dna Diana este un inger, mi-a dat atata incredere in mine,dl Sedat si-a dat si el cu parerea.Avem toate sansele, dar mi-au recomandat sa fac o histeroscopie si ma incred total in ei. Sunt sigura ca va fi bine. Inulea am facut o poza de grup special pt tine, sper ca o vei primi.Legat de histero, eu am facut una in Iasi, dar dl doctor nu mi-a dat nici o hartie si de asta va tb sa fac in Chisinau iar. Zina felicitari inca o data, eu cred ca-s gemeni daca a iesit asa devreme in urina :P Va pup cu drag si abia astept sa ne revedem. ana-ana sa nu uiti de sarmalute |
|

Inregistrat: 3/11/2015 Mesaje: 11
| Hope26 wrote:Buna seara Am ajuns si eu acasa, desi a plouat torential azi a fost o zi frumoasa.Am intalnit persoane foarte bune si cumsecade: ana-ana, ana08, madalina88,Olguta,Nelly,Tania si Mihaela 87 (care inca nu ne-a scris pe forum, dar ne citeste zilnic ).Ce bine sa cunosti personal persoanele dragi de pr forum, iti da mai multa putere- sunteti minunate !!! sandy noi eram cu polo rosu, tb sa ne zica sotul tau, mi-as fi dorit sa vin sa te sustin, oricum am stat 3 ore pe acolo.Iar de rezultat...nu fi suparata, dna Diana va avea grija de tine. Iar dna Diana este un inger, mi-a dat atata incredere in mine,dl Sedat si-a dat si el cu parerea.Avem toate sansele, dar mi-au recomandat sa fac o histeroscopie si ma incred total in ei. Sunt sigura ca va fi bine. Inulea am facut o poza de grup special pt tine, sper ca o vei primi.Legat de histero, eu am facut una in Iasi, dar dl doctor nu mi-a dat nici o hartie si de asta va tb sa fac in Chisinau iar. Zina felicitari inca o data, eu cred ca-s gemeni daca a iesit asa devreme in urina :P Va pup cu drag si abia astept sa ne revedem. ana-ana sa nu uiti de sarmalute |
|

Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Hope26 wrote:Buna seara Am ajuns si eu acasa, desi a plouat torential azi a fost o zi frumoasa.Am intalnit persoane foarte bune si cumsecade: ana-ana, ana08, madalina88,Olguta,Nelly,Tania si Mihaela 87 (care inca nu ne-a scris pe forum, dar ne citeste zilnic ).Ce bine sa cunosti personal persoanele dragi de pr forum, iti da mai multa putere- sunteti minunate !!! sandy noi eram cu polo rosu, tb sa ne zica sotul tau, mi-as fi dorit sa vin sa te sustin, oricum am stat 3 ore pe acolo.Iar de rezultat...nu fi suparata, dna Diana va avea grija de tine. Iar dna Diana este un inger, mi-a dat atata incredere in mine,dl Sedat si-a dat si el cu parerea.Avem toate sansele, dar mi-au recomandat sa fac o histeroscopie si ma incred total in ei. Sunt sigura ca va fi bine. Inulea am facut o poza de grup special pt tine, sper ca o vei primi.Legat de histero, eu am facut una in Iasi, dar dl doctor nu mi-a dat nici o hartie si de asta va tb sa fac in Chisinau iar. Zina felicitari inca o data, eu cred ca-s gemeni daca a iesit asa devreme in urina :P Va pup cu drag si abia astept sa ne revedem. ana-ana sa nu uiti de sarmalute Multumesc Hope!!!Chiar vreau sa va vad! |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna seara dragelor! ma bucur enorm ca vam cunoscut acum cred ca vom fi si mai apropiate una de cea lalta! Zinaida ma bucur foarte mult de reusita obtinuta sa ai o sarcina usoara si plina de sentimente placute:)Olesea acum e rindul tau sa ne dai vestea cea buna! Nelly urmezi tu! totul va fi oky doky
|
|
|