|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 79
| Buna fetitele, nu reusesc sa va tin pasul, intru si eu fuguta citesc citeva mesaje, dar de scris nu am timp. Felicitari fetelor cu reusita, sunteti bravo, e si meritul vostru ca ati stat cumintele,dar si Domnul a fost cu voi. Va fi un an cu "roada " bogata. Bine ati venit si celor care s-au alaturat la discutiile noastre. Azi se da marea intilnire, nu stiu ce va conta mai mult seminarul sau intilnirea noastra. Va si ne vedem azi. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Hope26 wrote:Buna dimineata si eu. Tocmai ce am baut ceaiul cu Nadiusa.Aseara nu am avut timp sa intru, am povestit mult si eram si foarte obositi. Vizita mea la dna Diana a fost placuta, doar ca am asteptat foarte mult pana m-a primit-3 ore.Am avut un dosar plin cu analize, si le-a citit pe toate,a zis ca am facut exagerat de multe analize, ea nu mi-ar fi dat atatea.M-a vazut si prof Sedat, s-au uitat impreuna la ecografie.Dna Diana e multumita de rezultatele la analize, mi-a recomandat sa fac la ei o histeroscopie, peste 1-2 luni, cand mai vine dl doctor.Sper sa nu dureze 2 luni, nu mai am atata rabdare, dar ea a zis sa nu grabim lucrurile.Oricum peste 2 sapt trebuie sa repet vit D. Valy, Zina felicitari de sarcini, sa le duceti cu bine la capat. Salutari si iesencelor mele si noilor-venite. Ne vedem peste cateva ore ! Hope tot ce se face se face spre bine...Nu ai mai facut histeroscopia niciodata? |
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 42
| Zinaida,ma bucur,o sa astept cind o sa scrii rezultatul cu testu-succes mare.Valy-felicitari, o sa fie bine c u ajutorul lui Dumnezeu.Zina, tu nici amu nu simti nimica, eu simt burta imflata |
Inregistrat: 3/27/2015 Mesaje: 5
| Fetelor nu stiti cam cit va dura toata situatia astazi? voucerele se dau la inceput sau la sfirsit,eu fug repede de la serviciu si nu stiu cit voi putea sa ma retin |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| veronelle - trebuie neaparat sa vii la inceput caci te inregistrezi alftel nu intri in tombola. Tombola deregula era dupa pauza de cafea ,tot dureaza 2-3 ore. Mergi makar la inceput sa ai reducerea de 10% |
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| veronelle wrote:Fetelor nu stiti cam cit va dura toata situatia astazi? voucerele se dau la inceput sau la sfirsit,eu fug repede de la serviciu si nu stiu cit voi putea sa ma retin La nceput, ele nu se dau, ci le indeplinesti singurica acele talonase., vei reusi neaparat ! |
| Va multumesc,neaparat o sa fiu de la inceput |
Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Neata,fetelor Va doresc o intalnire cat mai placuta! Zinaida,mult succes azi! Shurshunea ,felicitari pt baietel,sigur ca baiat o sa fie,toate cunostintele mele care sunt insarcinate acum,au baietii,deci e anul baietilor! Hope26, cred ca te-a vazut sotul meu ieri,aveti un polo rosu? Eu ieri,am facut histeroscopia ,in jur de ora 14,intre timp am stat insalon.dupa anestezie nu m-am mai simtit asa rau,doar o ameteala si durere de burtica si am reusit sa plecam de la medpark pe la 18.rezulatul hister nu a fost multumitor,cavitatea mea uerina e mica,in special fndu cavitatii,unde de regula se implanteaza embrionii.mi-au facut niste incizii,axupra endometrului in acea zona siac doua luni tratamennt cu plasturi climara(3plasturi),30 de zile,cu duphaston din ziua 20 si intrerup pe perioada ciclului si la sf lui mai la control,daca se observa imbunatatiri,facem transferul in iunie..sunt suparata,nu mai imi fac sperante si din iunie s-ar putea sa raman si fara servici. Va pup si sa aveti o zi fumoasa! |
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 42
| Sandy,o sa fie tot bine, daca a dat tratament , insamna ca ai sanse,mie imi spunea ca principalu is embrionii, nu uteru.nu te gindi la rau/ te rog.Eu tot amavut un esec, acum tare ma tem, dar o sa gindesc bine, ma pun in paza lui Domnul. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| veronelle spune cite ceva despre tine , citi ai ani ? dece apelezi la FIV , ce problema ai ?
Sandy nu fi suparata o sa fie tot ok , trebue sa ai credintsa!
Fetele astept sa scriti numele celor care au cistigat loteria! |
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| Fetelor,pe umde sunteti?Eu zic sa ridicam toate cate o mana sus |
Inregistrat: 3/12/2014 Mesaje: 42
| Fetelor, unde sunte?i ca aici atita lume. Si eu am intirziat un pic si stau in picioare. |
|
Inregistrat: 11/27/2014 Mesaje: 84
| Unde sinteti fetelor |
|
| Numai mine mi s-a parut ca nu pareau super incintati cei care au cistigat? shurshunea, avem 5 ani de cind nu ne protejam si nu am avut nici o sarcina.Toate analizele sunt in limitele normale,am facut vara trecuta laparascopie la care au confirmat ca trompele sunt permiabile,probleme nu sunt.Sotul la fel,spermograma buna,a facut un tratament 1 an in urma si de atunci este bine,Pina cind nu este depistata cauza infertilitatii dar D-na Diana a zis ca in cazul nostru oricum nu mai avem ce astepta daca tipm de 5 ani nu a aparut minunea,chiar daca este totul in 'regula'si suntem tinerei,eu am 26 ani.
|
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Fetelor, multumesc pentru sustinere, e 327,sint fericita,am plins,e super!!!Le multumesc mult celor de la medpark si voua, sotului meu.Olesea, Nely-succes voua! |
|
|