FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
rodixon
Scris: Friday, March 27, 2015 7:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
Dea - sfatul meu- mergi la consultatie (care este gratis) la dna diana la Medpark si apoi vei decide singura!
Ai 38 de ani - esti intr-o lupta cu timpul si el ne invinge de cele mai multe ori!
Asa si eu de la 37 ani pana la 40 m-am investigat pe la diferiti doctorasi - si timpul nu a stat pe loc!
Parca acum sta pe loc , la 42 de ani cand imi strang in brate printesa de 3 luni! Cred ca gingasia si privirea ei senina il tine pe loc!
Eu despre medicii din Iasi nu am o buna parere (in frunte cu socolov) - poate este doar parerea mea - tip pierdut si bani foarte multi cheltuiti; in plus nu se trateaza fiecare pacient in functie de cauza; de fapt nici nu se cauta cauza!
Mult succes!
veronelle
Scris: Friday, March 27, 2015 7:55 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/27/2015
Salut fetelor,credeam ca nu mai reusesc sa ajung la capat cu cititul,vorbarete sunteti Lol
Am fost si eu miercuri la D-na Diana pentru prima consultatie,trebuie sa mai repetam niste analize si sa luam marea hotarire.Desigur vin si eu miine la ziua usilor deschise.Succese la toti!AngelNot
valy13
Scris: Friday, March 27, 2015 7:55 PM
Nivel

Inregistrat: 1/21/2015
rodixon wrote:
sandy - ti-am spus si ieri la telefon - ma rog pentru tine sa fie bine!
Ana -ana - cand vem veni la chisinau prin luna mai cu fetita poate ne intalnim la o sarmaluta!
eu iubesc foarte mult moldovenii - sunt calzi, primitori si cu suflet minunat!
celor ce va intalniti va doresc sa fie de bun augur - imaginati-va ca la anul pe vremea aceasta veti tine copii in brate!
Ciclul meu a plecat in vacanta anul trecut exact pe 28 martie - maine 1 an!
Asa sa fie si la voi din momentul cand incepeti procedura!
Valy- ce mai faci? cum este?
Va pup pe toate si va doresc numai bine!
Buna seara fetele!
Astazi am repetat analiza si am ajuns la 104...sunt in grafic.Sambata viitoare merc la control la medpark.
Capul sus tuturor!Trebuie sa mergeti increzatoare in succes conteaza enorm..
Va pup si va tin pumnii!
ana08
Scris: Friday, March 27, 2015 7:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/3/2015
zinaida wrote:
Fetelor, nu ma certati, azi nu am rabdat si am facut testul de urina-doua linii!!!!I-am sunat lui Dna Diana-a zis ca pentru ea conteaza numai testul de singe, oricum sa vin mine sal dau.A zis ca e tare ocupata si nu a vrut sa mai discute-astept mine, am o speranta tare mare!!!!!!!!!!Imi crapa rabdarea, acum iar am facut si e tot pozitiv-fata de la farmacie azis ca e pozitiv!!!!!!!!!!

majoreta Felicitari, sigura maine va fi beta mare!
ana08
Scris: Friday, March 27, 2015 8:04 PM
Nivel

Hei, e cineva pe aici?NuStiu
Pe la ce ora ajungeti maine la Medpark? Abia astept sa va cunosc! topai
Sandy ce ai facut azi, esti bine?
Va pup, ne vedem maine Gossip
ana-ana
Scris: Friday, March 27, 2015 8:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2015
Tania87 wrote:
Ana-Ana neaparat venim si la tine pe ospeti, sa stii ca sarmalele sunt din bucatele mele preferate,
Inulea mersi mult
Nadiusa ne vedem simbata.
Noapte buna la toate fetele.pupici Angel

Cind sa incep a impleti sarmalele? E o propunere serioasa si deci...DistanceKiss
ana08
Scris: Friday, March 27, 2015 8:06 PM
Nivel

veronelle wrote:
Salut fetelor,credeam ca nu mai reusesc sa ajung la capat cu cititul,vorbarete sunteti Lol
Am fost si eu miercuri la D-na Diana pentru prima consultatie,trebuie sa mai repetam niste analize si sa luam marea hotarire.Desigur vin si eu miine la ziua usilor deschise.Succese la toti!AngelNot

Bine ai venit Veronelle! Ai sa vezi ca o sa te molipsesti si tu de "vorbarie" Lol
rodixon
Scris: Friday, March 27, 2015 8:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
Zinainda - daca in urina a iesit OK - va iesi si in sange!
Care este intensitatea liniei - usor roz sau rosie; ea este vizivila foarte usor dupa 25 unitati bhcg - BRAVO! - MA BUCUR ENORM!
ana-ana
Scris: Friday, March 27, 2015 8:22 PM
Nivel

ana08 wrote:
Hei, e cineva pe aici?NuStiu
Pe la ce ora ajungeti maine la Medpark? Abia astept sa va cunosc! topai
Sandy ce ai facut azi, esti bine?
Va pup, ne vedem maine Gossip

cred ca ar fi ok sa ne intilnim ceva mai devreme de 12.oo, eu voi fi la 11.30..tu?
ana-ana
Scris: Friday, March 27, 2015 8:23 PM
Nivel

zinaida wrote:
Fetelor, nu ma certati, azi nu am rabdat si am facut testul de urina-doua linii!!!!I-am sunat lui Dna Diana-a zis ca pentru ea conteaza numai testul de singe, oricum sa vin mine sal dau.A zis ca e tare ocupata si nu a vrut sa mai discute-astept mine, am o speranta tare mare!!!!!!!!!!Imi crapa rabdarea, acum iar am facut si e tot pozitiv-fata de la farmacie azis ca e pozitiv!!!!!!!!!!

UAU! Fantastc! asteptam cu nerabdare deja confirmarea de miine cu un beta cit inima ta de mare si macar 2 scumpici in burtica !
ana08
Scris: Friday, March 27, 2015 8:25 PM
Nivel

ana-ana wrote:

cred ca ar fi ok sa ne intilnim ceva mai devreme de 12.oo, eu voi fi la 11.30..tu?

eu cred ca ajung tot cam asa 11-11:30
Nelly
Scris: Friday, March 27, 2015 8:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/20/2015
ana-ana wrote:

Eu la fel voi fi pe la 11.30.
Cum ne vom cunoaste?grup
Eu tteb sa fiu miine la dna Diana la 9.30.
Dupa aia sunt libera. Cu placere as servi un ceai cu voi.
ana08
Scris: Friday, March 27, 2015 8:39 PM
Nivel

Nelly wrote:

Eu la fel voi fi pe la 11.30.
Cum ne vom cunoaste?grup
Eu tteb sa fiu miine la dna Diana la 9.30.
Dupa aia sunt libera. Cu placere as servi un ceai cu voi.

noroc de fetele care si-au pus poza, dar cu siguranta ne vom recunoaste una cate una DistanceKiss
matilida86
Scris: Friday, March 27, 2015 8:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2014
Vin si eu pe la 11.30. Zinaida felicitari!
Inulia
Scris: Friday, March 27, 2015 8:55 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2015
Victoria...Veronelle bine ati venit printre noi..,suntem cam vorbarete...eu de la amiaza nu am citit...acuma am recapitulat tot ca de nu Ramân in urma!Va doresc mult succes!Zinaida va fi bine si mâine la sigur...a?tept vestea cea mare!Nadiusa cu Hope cu ce va Ocupa?i de nu Intra?i pe forum la ceai?Banuiesc ca nu va satura?i de vb..,Va pup pe toate si va doresc noapte buna!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.