|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| Inulia wrote:multumesc Ana-Ana de raspuns...nu is suparata pe trecut...zic asa a vrut Dumnezeu!Va fi si bine cu siguran?a la toate Incearca sa depasesti acele esecuri, banuiesc ca ti-i ft greu, dar incearca...tu muncesti acolo impreuna cu sotul? |

Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| ana-ana wrote: Incearca sa depasesti acele esecuri, banuiesc ca ti-i ft greu, dar incearca...tu muncesti acolo impreuna cu sotul?
da muncim aici ambii...is pozitiva si încerc sa fiu puternica |

Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Hope,eu i-am trimus e-mail dupa ce am vorbit cu ea,in jur de 16.30_17,si mi-a raspuns imediat,spuneaca atunci isi rezolvase poblema si ca nu mai are nici o adresa ,asa ca incearca sa-i trimiti maine mailul di nou. |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| sandy33 wrote:Hope,eu i-am trimus e-mail dupa ce am vorbit cu ea,in jur de 16.30_17,si mi-a raspuns imediat,spuneaca atunci isi rezolvase poblema si ca nu mai are nici o adresa ,asa ca incearca sa-i trimiti maine mailul di nou. Multumesc sandy33, asa voi face. ana-ana eu sper sa prind totusi luna mai.La ultimul fiv am inceput tratament in ziua 3 cm si am facut 8-9 zile tratament si apoi peste inca 1 zi jumate am facut extractia. Daca nu...mergem pe iunie, ce sa facem? Nu renuntam :)) |
| Hope26 wrote: Multumesc sandy33, asa voi face. ana-ana eu sper sa prind totusi luna mai.La ultimul fiv am inceput tratament in ziua 3 cm si am facut 8-9 zile tratament si apoi peste inca 1 zi jumate am gacut extractia. Daca nu...mergem pe iunie, ce sa facem? Nu renuntam :))
Asa e ... eu prind "maiul" doar ca ultimele zile sau 1-2 iunie, nu e mare luxru, am asteptat atit, o luna nu e mare lucru...Totusi acid folic 0,001 cite trebuie de luat? stiam ca e nevoie de 4 mg in zi.. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/20/2015 Mesaje: 39
| Buna seara . Fetelor Olesea- iti urez bafta pe miine.sa fie cu lipici Vali- pe 28 e ziua ta cu beta mare. Celelalte fete va urez din suflet rabdare, succese. Ma rog pentru toate .ca Dumnezeu sa va ajute in tot. Am vrut sa ma impart cu voi. Sunt in prima zi de cm. Miine ma duc la medpark. Cred ca incep protocolu. desigur daca ecografia o trec cu bine Sa fie cu Doamne ajuta!!! Seara buna sa aveti |
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Hope ai sa reusesti in mai:) ai sa vezi ca reusesti ! ana-ana 069349142 este nr meu! Inulea toamna e timpul tau sa fie pozitivul! Nelly capu sus si mult succes! sper sa fie primul si acel fiv cu succes pru tine Olesea cu Doamane ajuta miine!
|
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| Buna fetelor! Iordana bine ai venit! Olesea iti doresc mult succes pe maine, Doamne ajuta! Zinaida, Valy, sa va ajute Dumnezeu sa fie bine pana la capat, va tin pumnii! Hope imi pare rau pentru disponibilizarea ta, dar nu trebuie sa lasi sa te afecteze lucrul acesta. Ai sa vezi ca o sa apara soarele in viata ta, luna mai va fi cu noroc! ana-ana, mie mi-a recomandat sa iau vitamine care contin vitamina D si acid folic olga cu siguranta va aparea si minunea! sigur sambata o facem lata Va pup pe toate |

| Nadia-p wrote:Hope ai sa reusesti in mai:) ai sa vezi ca reusesti  ! ana-ana 069349142 este nr meu! Inulea toamna e timpul tau sa fie pozitivul! Nelly capu sus si mult succes! sper sa fie primul si acel fiv cu succes pru tine Olesea cu Doamane ajuta miine! Sigur ca va fi!!!Nadiusa nustiu de ce te imaginam blonda!!!Sa face?i va rog o poza cu toate si sa mio Trimite?i!Va ador!!! |
| ana08 wrote:Buna fetelor! Iordana bine ai venit! Olesea iti doresc mult succes pe maine, Doamne ajuta! Zinaida, Valy, sa va ajute Dumnezeu sa fie bine pana la capat, va tin pumnii! Hope imi pare rau pentru disponibilizarea ta, dar nu trebuie sa lasi sa te afecteze lucrul acesta. Ai sa vezi ca o sa apara soarele in viata ta, luna mai va fi cu noroc! ana-ana, mie mi-a recomandat sa iau vitamine care contin vitamina D si acid folic olga cu siguranta va aparea si minunea! sigur sambata o facem lata Va pup pe toate ok, am inteles, eu de 2 ori am intrebat-o de vreun supliment pentru perioada de preconceptie si mi-a zis "nu" , a spus doar acid folic si deja vit d... cred ca ea decide in functie de virsta, problema de sanatate, nu suntem toate la fel... |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 7
| Hope26 wrote:Rodixon multumesc de gandurile bune, din pacare e cu aplicare imediata, adica maine nu mai merg la servici. Ne da o prima compensatorie si desi stam acasa suntem platiti inca 1 luna. Dar am vorbit cu sotul si cu parintii, vom continua, mai incercam pt ultima data. Vom vedea cum ne descurcam si ce vom face si daca raman, si daca nu... iordana la omini am facut 2 insemniari cu dr Bors, esuate,desi la analiza sotului meu nu era nici o sansa pt inseminare, dar am imcercat. Si tot la Omini am facut FIV2 cu dr Onofriescu, care mi-a lasat un usor gust amar.Aveam hidrosalpinx pe trompa stanga,si la laparascopie era s-o scoata pe cea dreapta-buna. Mi-a facut transfer pe endometru de 16 , desi chiar el a zis ca e prea mare. Si colac peste pupaza cei 4 embrioni congelati nu au supravietuit la dezghet, tind sa cred ca laboratorul nu si-a dat toata silinta. Dar cunosc si cazuri de reusita, asa ca...
Multumesc Hope pentru raspuns maine merg sa fac histerosalpinografia cu doctorul Luca eu am fost la Bord dar saptamâna aceasta nu este si el mi la recomandat,in functie de rezultat o sa iau o hotarâre. Multumesc inca o data siDoamne Ajuta pupici
|
|
Inregistrat: 7/21/2014 Mesaje: 94
| Succes fetelor, 068540832 numarul meu, mai sunt 3 zileeeeee |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna diminiata drageor! de buna vestire va doresc multa sanatate, vise iplinite si tot ce e mai bun! Hopeo zi frumoasa si plina de caldura sufletesca! Nelly succes azi! OLesea sa fie cu bine si peste 2 saptamini sa ne ai vestea cea mare! Zinaida nu mai e mult sa fie pooozitiv! Inulea sa ai o zi plina de lumina! va pup pe toate |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Buna dimineata Nadiusa o zi minunataaaa. Olesea mult succes azi, ce frumos...mergi dupa puiutii tai. Nelly mult succes pt inceputuri, inseamna ca de ziua ta vei primi cel mai frumos dar...un bebe |
|

| Buna dimineata Feti?ele mele dragi!Nadiusa Multumesc din suflet!!!De asemenea si ?i-e!Va doresc la toate o zi buna!!!ana-ana.Hope si cine a mai facut vitamina D ati întrebat de dr .Diana ce dosa sa primit?sa stiu sai scriu ori ce sa fac???Valy muuult succes azi si o beta maaare!!!Zinsida uite caci vine încet si ziua ta cea mare...un pic de răbdare încă... |
|
|