|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 7
| rodixon wrote:iordana - Bine ai venit printre noi! Sigur- poti face FIV cu spermatozoizii sotului - scriei dnei Diana! Cred ca are probleme cu mail-ul - eu i-am scris ziele trecute pentru ca o tin la curent cu evolutia fetitei mele si nu mi-a raspuns - este pentru prima data cand nu-mi raspunde! Valy - cred ca pe 25 martie cand este o mare sarbatoare - Buna Vestire vei prima cea mai frumoasa veste - cu Dzeu inainte! Hope - imi pare rau pentru tine cu disponibilizarea - dar cand se va intampla? Poate ramai insarcinata si astfel angajatorul nu are voie sa te disponibilizeze! ( depinde cand este data disponibilizarii) Sandy - mult succes pe 27 - vei vedea ca totul va fi bine! Daca de Craciun nu ai primit vestea cea buna vei vedea ca de Pasti Dzeu iti va lumina viata! Va pup pe toate
Multumesc Rodixon o sa-i scriu doamnei doctor cu siguran?a pupicii |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Rodixon multumesc de gandurile bune, din pacare e cu aplicare imediata, adica maine nu mai merg la servici. Ne da o prima compensatorie si desi stam acasa suntem platiti inca 1 luna. Dar am vorbit cu sotul si cu parintii, vom continua, mai incercam pt ultima data. Vom vedea cum ne descurcam si ce vom face si daca raman, si daca nu... iordana la omini am facut 2 insemniari cu dr Bors, esuate,desi la analiza sotului meu nu era nici o sansa pt inseminare, dar am imcercat. Si tot la Omini am facut FIV2 cu dr Onofriescu, care mi-a lasat un usor gust amar.Aveam hidrosalpinx pe trompa stanga,si la laparascopie era s-o scoata pe cea dreapta-buna. Mi-a facut transfer pe endometru de 16 , desi chiar el a zis ca e prea mare. Si colac peste pupaza cei 4 embrioni congelati nu au supravietuit la dezghet, tind sa cred ca laboratorul nu si-a dat toata silinta. Dar cunosc si cazuri de reusita, asa ca... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/21/2015 Mesaje: 9
| rodixon wrote:iordana - Bine ai venit printre noi! Sigur- poti face FIV cu spermatozoizii sotului - scriei dnei Diana! Cred ca are probleme cu mail-ul - eu i-am scris ziele trecute pentru ca o tin la curent cu evolutia fetitei mele si nu mi-a raspuns - este pentru prima data cand nu-mi raspunde! Valy - cred ca pe 25 martie cand este o mare sarbatoare - Buna Vestire vei prima cea mai frumoasa veste - cu Dzeu inainte! Hope - imi pare rau pentru tine cu disponibilizarea - dar cand se va intampla? Poate ramai insarcinata si astfel angajatorul nu are voie sa te disponibilizeze! ( depinde cand este data disponibilizarii) Sandy - mult succes pe 27 - vei vedea ca totul va fi bine! Daca de Craciun nu ai primit vestea cea buna vei vedea ca de Pasti Dzeu iti va lumina viata! Va pup pe toate! Draga Redoxion,esti o scumpa!M-ai facut sa-mi dea lacrimile si sa cred ca intradevar de Buna Vestire voi primi o veste buna.Am emotii,dar cu Dumnezeu inainte!Va doresc multa sanatate si mult succes celor care sunt in procedura! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| valy13 wrote: Draga Redoxion,esti o scumpa!M-ai facut sa-mi dea lacrimile si sa cred ca intradevar de Buna Vestire voi primi o veste buna.Am emotii,dar cu Dumnezeu inainte!Va doresc multa sanatate si mult succes celor care sunt in procedura! valy, va fi bine, important sa fii optimista si Dumnezeu nu te va dezamagi, tinem pumnii strins-strinsi pentru tine si zina. |
|
| Hope26 wrote:Buna fetele mele dragi Bine ai venit Iordana, inainte de a alege clinica eu zic sa cercetezi bine piata. Cere mai multe pareri.Eu personal care am facut si la Omini si in Chisinau-dar alta clinica, as merge pe Chisinau.Dar e doar parerea mea, nu vreau sa te influentez. Astazi nu am reusit sa dau de dna Diana, cred ca are ceva probleme cu mailul. O s-o sun maine direct pe ea, sper sa aibe timp.A reusit careva sa vb cu ea?Sa vedem ce facem cu luna ''mai''? Eu vin astazi cu vesti triste, am ramas fara loc de munca, s-au facut disponibilizari si am fost printre cei vizati.Merg cu Dumnezeu inainte, fac proceduta orice ar fi. Sunt sigura ca voi reusi de data asta. Daca nu as avea vit aia D scazuta as face si in aprilie, acum nu mai depind de concediile colegilor. TREBUIE sa fie bine ! imi pare rau pentru disponibilizare, dar eu zic asa...dar nu e capat de lume, probabil ti-i greu pe suflet, la toate ne-ar fi...dar acuma nu acesta este lucrul cel mai important.Gindeste-te strict la ce ai de facut tu si mergi inainte, de lucru o sa gasesti, nu-ti face griji pentru asta. Uneori ni se intimpla lucruri al caror sens il intelegem mai tirziu...ma duc miine la Medpark si o sa intreb privitor la plecarea embriologului, fii tare! |
|
| OLESEA wrote: Salut tuturor,azi au spus sa vin mercuri la transfer, vor sa transfere blastociste, o spus ca arata bine embrionii, dar vor sa mai urmareasca.Astept mult ziua de mercuri!!!Voua succes la toate Mari succese! |
|
| iordana wrote:Buna ziua Citesc de ceva timp conversatiile dvs, inca de la inceput vreau sa felicit viitoarele mamici. Povestea mea suna cam asa am 29 de ani sunt casatorita de aproape 3 ani, si pana anul trecut tot am asteptat sa se intample minunea, eu am tot fost pe la medici si totul era bine.Anul trecut a mers sotul meu sa isi faca spermatograma si a iesit azoospermie a repetat analiza si acelas rezultat din pacate a suferit un soc nici acum nu a reusit sa isi revina. Intr-un sfarsit a acceptat sa apelam la n donator ca alta posibilitate nu este. Mi sa recomandat sa imi fac analiza de verificare a trompeleor saplinografie si daca este ok sa merg pe inseminare. Miercurea aceasta sunt programata la clinica Omniclinic din Iasi pentru aceasta analiza iar in functie de rezultat sa mergem mai departe. De cand am citit topingul si am vazut atatea lucruri bune despre doamna Diana as vrea sa merg si eu tot la Medpark. Intrebarea mea ar fi daca este buna optiunea de inseminare artificiala in cazul in care analiza iese ok? Si daca doamna doctor face si inseminari sau doar Fiv? Va multumesc si doamne ajuta Iordana salut si bine ai venit ! Poate sunt sanse cu sperma sotului, cunosc si eu cazuri cuacelasi diagnostic, unde s-a reusit |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna seara dragelor! bine ai venit Iordana! zic sai scrii un mail doamnei Diana! Olesea draga sa fie cu bine miercuri trenasferul!cu Doamne ajuta! Valy cu Doamne ajuta totul va fi bine! draga Alinush(Hope) sunt cu tine!! Credinta si cu ajutorul lui Dumnezu vei trece si peste asta va pup
|
|

Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Buna seara,fetelor Si eu i-am scris e-mail azi dnei Diana si nu mi-a raspuns,chiar ma gandeam maine sa-i trimit un sms. Rodixon,multumesc pt incurajari! Vali,mult succes! Iordania ,bine ai venit! Va pup |
|

Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Hope26 wrote:Rodixon multumesc de gandurile bune, din pacare e cu aplicare imediata, adica maine nu mai merg la servici. Ne da o prima compensatorie si desi stam acasa suntem platiti inca 1 luna. Dar am vorbit cu sotul si cu parintii, vom continua, mai incercam pt ultima data. Vom vedea cum ne descurcam si ce vom face si daca raman, si daca nu... iordana la omini am facut 2 insemniari cu dr Bors, esuate,desi la analiza sotului meu nu era nici o sansa pt inseminare, dar am imcercat. Si tot la Omini am facut FIV2 cu dr Onofriescu, care mi-a lasat un usor gust amar.Aveam hidrosalpinx pe trompa stanga,si la laparascopie era s-o scoata pe cea dreapta-buna. Mi-a facut transfer pe endometru de 16 , desi chiar el a zis ca e prea mare. Si colac peste pupaza cei 4 embrioni congelati nu au supravietuit la dezghet, tind sa cred ca laboratorul nu si-a dat toata silinta. Dar cunosc si cazuri de reusita, asa ca... nu fi trista Hope-Alina stiu ca nui u?or...stii ca in via?a Dumnezeu iti ea ceva...pentru ati da ceva mai bun...ghindestete numai ca acuma ai pierdut locul de munca,dar Dumnezeu iti va da in dar doi copii Frumo?i!!!Fii tare totul va fi bine! |
|

| OLESEA wrote: Salut tuturor,azi au spus sa vin mercuri la transfer, vor sa transfere blastociste, o spus ca arata bine embrionii, dar vor sa mai urmareasca.Astept mult ziua de mercuri!!!Voua succes la toate succes Olesea Dumnezeu sai aiba in paza pe îngera?ii tai din laborator |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Neata dragelor! Inulea tu iaiazi rezulatul la vit D?! sa fie cu bine! Ana-Ana sa ai o zi cu spor la medpark Nelly mai ai un pik si intre in marea batalaie in care sper sa iesi marea cistigatoare! Hope sa ai o zi cu lumina si cu Dumnezeu in suflet fetele nu a mai ramas mult pin in 28! Rodixon pe ce data ai botezul? sa fie cu lumina si cu multa dragoste1 Shurshunea ce face micutul? Olguta cu tu ce faci? fetelor va doresc la toate o zi cit mai minunata cit mai frumoasa si sa ne auda Dumnezeu la toate rugaciunile |
|

| Buna dimineata albinutele mele!Toate harnicute pleaca la munca sa faca banu?i pentru Fiv...Da Multumesc Nadiusa azi eu rezultatul la vitamina D so?ul face cariotipul...sper sa fie bine...dar cum zic eu in ultima vremea...cum a vrea bunul Dumnezeu.Va doresc la toate o zi buna si soare in suflet!!! |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Buna dimineata fetitele mele dragi Am facut si eu ochisori, cam tarziu recunosc, dar am avut o noapte agitata.O multime de ganduri m-au cuprins. Spuneti-mi va rog cam pe la ce ora imi recomandati s-o sun pe dna Diana, n-as vrea sa o prind intr-o perioada foarte aglomerata. N-am avut de muuult timp liber...nici nu stiu acum cu ce sa-l umplu.Partea buna e ca ma pot odihni. O partea din timp sigur voi fi cu voi si voi anima forumul. Mult soare si voie buna.Pupici. |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Hope - dna diana in general intre orele 11 si 13 are proceduri. Poti sa o suni acum dimineata sau spre seara! fii tare - lucrurile sunt aranjate de cel de sus asa cum trebuie - mai tarziu le intelegem! Nadia - botezul il avem pe 04 aprilie cu o saptamana inainte de Pasti Anul trecut, pentru ca Pastele a fost un pic mai tarziu exact cu o saptamana inainte am facut punctia; taote cred ca au un sens! Valy- sincer, ma rog pentru tine ca de altfel pentru toate fetele de aici - la tine mai este putin - Doamne ajuta! ma bucur ca va intalniti multe pe 28 martie - in clubul FIV-oaselor cum imi place sa spun! va doresc ca tot ceea ce atingeti in viata sa fie in favoarea voastra! Va pup pe toate! |
|
|