FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
madalina88
Scris: Friday, March 20, 2015 9:22 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/12/2015
Cind am facut fiv pretul pachetului a fost 44000 lei si deoarece in cotombrie am participat la seminar am beneficiat de 10% reducere si respectiv am achitat 39600lei, cind am repetat fivul am intrebat daca beneficiez de 10% reducere si ea mi-a zis ca nu se poate. De asta v-am zis, dar eu nu stiu cum au fost la voi conditiile contractului.
Inulia
Scris: Friday, March 20, 2015 9:52 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/4/2015
Nadia-p wrote:
Inulea drag a doamna Diana a zis ca se face fiv+pgd la acele perechi cu cu probleme d cariotip. Shurshunea te inteleg ce simti, ii doresc credinta si putere ptietenii tale, o poti ajuta doar cu o vb buna.
Multumesc mult Nadiusa!Vroiam sa stiu daca se face...fac tot ce-mi zice dr.Diana,dar trebuie sa fiu pregatita pentru tot....cum nu am mai facut niciodata analiza de cariotip si privind filmule?ul eri care mi-ai zis tu....stii k întodeauna ti se pare asemanator cu cazul tau...mii frica deja de rezultat...dar exact k in cazul dat in filmulet...3 ori însarcinata,dar niciodata nu am vazut embrionii la ecograf...si am avut de fiecare data embrioni de înalta calitate...stii cum ma Ghindesc si eu de toate...dr.Diana a zis k daca cariotipu si vitamina D is bine înseamna k e natura...imi reda multa încredere ea...cu toate k am vazut-o doar o singura data.
olga85
Scris: Friday, March 20, 2015 10:09 AM
Nivel

Inregistrat: 11/27/2014
Fetelor explica?i-mi si mie ce este FIV+pgd?
zinaida
Scris: Friday, March 20, 2015 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2015
Buna dimineata tuturor,Olesea,mult succesmajoreta
Nadia-p
Scris: Friday, March 20, 2015 10:31 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/10/2015
Pgd-diagnoza genetica preimplantant care este indicata in cazul bolilor transmise genitic. Ca sa se faca pgd embrionul trebuie sa fie blastocit si stiu ca se ea o bucata din acel blastocit si se evalueaza sa vada unde este problema.
Inulia
Scris: Friday, March 20, 2015 10:43 AM
Nivel

Nadia-p wrote:
Pgd-diagnoza genetica preimplantant care este indicata in cazul bolilor transmise genitic. Ca sa se faca pgd embrionul trebuie sa fie blastocit si stiu ca se ea o bucata din acel blastocit si se evalueaza sa vada unde este problema.
Corect...embrionii de ziua a 3 se ea o celula din embrion si vede daca is sănătosi....offff cite am in capul asta al meu
Nadia-p
Scris: Friday, March 20, 2015 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
Tania87
Scris: Friday, March 20, 2015 3:44 PM
Nivel

Inregistrat: 7/21/2014
Da, multumesc Nadiusa, FIV-ul cu PGD am inteles de la Doamna Diana ca e mai scump.
OLESEA
Scris: Friday, March 20, 2015 4:27 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2015
DistanceKiss Fetelor, multumesc ca ati fost alaturi-au scos 16 ovocite.Simp oleaca de dureri si greata slaba-e bine.Mine o sa ma sune despre embrioni.
economics
Scris: Friday, March 20, 2015 4:55 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
intr-un ceas bun Olesea.
shurshunea
Scris: Friday, March 20, 2015 5:10 PM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
Olesea tinem pumnii , doar fii calma si sigura ca ai rezultat pozitiv. Cum ii vezi embrionashii pe monitor zile ca mama le iubeste si ii vrea tare in viata lor cu tati, ei trebuie sa se simta doritsicomputerlove
OLESEA
Scris: Friday, March 20, 2015 5:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2015
Hands Multumesc la toate fetele, o ssa ma rog pentru voi toate Hands
zinaida
Scris: Friday, March 20, 2015 5:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2015
OLESEA wrote:
DistanceKiss Fetelor, multumesc ca ati fost alaturi-au scos 16 ovocite.Simp oleaca de dureri si greata slaba-e bine.Mine o sa ma sune despre embrioni.

Olesea, esti fericita eu am avut numai 6, iti doresc miine sati spuna ca ai multi embrioni buniBravoo
Inulia
Scris: Friday, March 20, 2015 5:50 PM
Nivel

OLESEA wrote:
Hands Multumesc la toate fetele, o ssa ma rog pentru voi toate Hands
itrun ceas bun Olesea
Inulia
Scris: Friday, March 20, 2015 6:50 PM
Nivel

Nadia-p wrote:
http://ivf.medpark.md/servicii/pgd/ Olguta aici sunt informatii despre pgd. Taniusa cred ca ar fi interesant si tie.
Nadiusa k de obicei esti muuult de ajutor!Aibun suflet mare care ajunge pentru to?i,ador asa persoane si ador pe fetele pozitive de aicihearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.