|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 79
| Cind am facut fiv pretul pachetului a fost 44000 lei si deoarece in cotombrie am participat la seminar am beneficiat de 10% reducere si respectiv am achitat 39600lei, cind am repetat fivul am intrebat daca beneficiez de 10% reducere si ea mi-a zis ca nu se poate. De asta v-am zis, dar eu nu stiu cum au fost la voi conditiile contractului. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Nadia-p wrote:Inulea drag a doamna Diana a zis ca se face fiv+pgd la acele perechi cu cu probleme d cariotip. Shurshunea te inteleg ce simti, ii doresc credinta si putere ptietenii tale, o poti ajuta doar cu o vb buna. Multumesc mult Nadiusa!Vroiam sa stiu daca se face...fac tot ce-mi zice dr.Diana,dar trebuie sa fiu pregatita pentru tot....cum nu am mai facut niciodata analiza de cariotip si privind filmule?ul eri care mi-ai zis tu....stii k întodeauna ti se pare asemanator cu cazul tau...mii frica deja de rezultat...dar exact k in cazul dat in filmulet...3 ori însarcinata,dar niciodata nu am vazut embrionii la ecograf...si am avut de fiecare data embrioni de înalta calitate...stii cum ma Ghindesc si eu de toate...dr.Diana a zis k daca cariotipu si vitamina D is bine înseamna k e natura...imi reda multa încredere ea...cu toate k am vazut-o doar o singura data. |
|
Inregistrat: 11/27/2014 Mesaje: 84
| Fetelor explica?i-mi si mie ce este FIV+pgd? |
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Buna dimineata tuturor,Olesea,mult succes |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Pgd-diagnoza genetica preimplantant care este indicata in cazul bolilor transmise genitic. Ca sa se faca pgd embrionul trebuie sa fie blastocit si stiu ca se ea o bucata din acel blastocit si se evalueaza sa vada unde este problema. |
|
| Nadia-p wrote:Pgd-diagnoza genetica preimplantant care este indicata in cazul bolilor transmise genitic. Ca sa se faca pgd embrionul trebuie sa fie blastocit si stiu ca se ea o bucata din acel blastocit si se evalueaza sa vada unde este problema. Corect...embrionii de ziua a 3 se ea o celula din embrion si vede daca is sănătosi....offff cite am in capul asta al meu |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| http://ivf.medpark.md/servicii/pgd/ Olguta aici sunt informatii despre pgd. Taniusa cred ca ar fi interesant si tie. |
|
Inregistrat: 7/21/2014 Mesaje: 94
| Da, multumesc Nadiusa, FIV-ul cu PGD am inteles de la Doamna Diana ca e mai scump. |
|
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 42
| Fetelor, multumesc ca ati fost alaturi-au scos 16 ovocite.Simp oleaca de dureri si greata slaba-e bine.Mine o sa ma sune despre embrioni. |
|
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 7
| intr-un ceas bun Olesea. |
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Olesea tinem pumnii , doar fii calma si sigura ca ai rezultat pozitiv. Cum ii vezi embrionashii pe monitor zile ca mama le iubeste si ii vrea tare in viata lor cu tati, ei trebuie sa se simta doritsi |
|
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 42
| Multumesc la toate fetele, o ssa ma rog pentru voi toate |
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| OLESEA wrote: Fetelor, multumesc ca ati fost alaturi-au scos 16 ovocite.Simp oleaca de dureri si greata slaba-e bine.Mine o sa ma sune despre embrioni. Olesea, esti fericita eu am avut numai 6, iti doresc miine sati spuna ca ai multi embrioni buni |
|
| OLESEA wrote: Multumesc la toate fetele, o ssa ma rog pentru voi toate itrun ceas bun Olesea |
|
| Nadia-p wrote:http://ivf.medpark.md/servicii/pgd/ Olguta aici sunt informatii despre pgd. Taniusa cred ca ar fi interesant si tie. Nadiusa k de obicei esti muuult de ajutor!Aibun suflet mare care ajunge pentru to?i,ador asa persoane si ador pe fetele pozitive de aici |
|
|