FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nadia-p
Scris: Thursday, March 19, 2015 11:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/10/2015
Lorry eu tie iti doresc intelepciune! Nu te supara ce virsta ai? Tu poti sa intelegi facind o multime de ecografii tu nimanui bine nu faci? Tu cum ai vrut ai venit la doamna DIana si sa intri prima?! EU deja tiam zis tu te consideri univers pot sa-ti spun ca nu esti! Si iti mai zic o data sunt multe femei care au nevoie de doamna DIana ! ar trebui sa te gindesti la bebe si la sarmanul tau sot!
galina82
Scris: Thursday, March 19, 2015 12:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/4/2015
Lory, eu char ma bucur pentru tine, eu eri tot am asteptat, dar cred ca nui nimic,mergem fara programare-trebuie si ea sasi vada pacientii,chiar in alta parte stau mai putin, are si proceduri.Pe la vreo 14.00 eram acolo simi pare ca tu trebuia sa fii fata in scurta rosie(ea parca se certa cu un barbat la ascensor, in soapta, dar se vedea ca se cearta)hai ca va fi bine,ai sa nasti, nu te mai temeBuddy1
lorry1
Scris: Thursday, March 19, 2015 2:46 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2015
galina, da , cred ca noi am fost,eram enervata, trebuie cumva sa ma linistesc,dar chiar ma chinui mult, tot timpul imi pare ca ceva se va intimpla sau deja sa intimplat, sotul spune ca va cauta un psiholog
zinaida
Scris: Thursday, March 19, 2015 3:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/5/2015
yes Lori, tare ma bucur pentru tine, principalul ca sarcina merge bine, in rest cred ca cu putin te putem ajuta,tu totuna nu ne iai in seama.Olesea, mult succes tieHands
liliana38
Scris: Thursday, March 19, 2015 6:25 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Salutare fetelor, a facut cineva FIV la Origyn ? Si daca da, la ce medic? Sandy ce faci? Curaj!Totul va fi bine.
ana-ana
Scris: Thursday, March 19, 2015 6:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/26/2015
[quote=lorry1]galina, da , cred ca noi am fost,eram enervata, trebuie cumva sa ma linistesc,dar chiar ma chinui mult, tot timpul imi pare ca ceva se va intimpla sau deja sa intimplat, sotul spune ca va cauta un psiholog[/quote
Lorry e cazul sa te linistesti..eu tot din fire sunt foarte emotiva si agitata, dar am decis sa fac o schimbare...am inceput sa iau pastile de linistire si sa vad in toate lucrurile partea buna. La tine e primul FIV? Eu iti doresc numai bine si cred ca toate fetele de aici a fel..nu te supara pe noi, incearca sa intelegi ca alte fete ar da orice sa fie cu burtica in locul tau , dar nu parca nu realizezi pe deplin situatia in care te afli.
ana08
Scris: Thursday, March 19, 2015 6:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2015
liliana38 wrote:
Salutare fetelor, a facut cineva FIV la Origyn ? Si daca da, la ce medic? Sandy ce faci? Curaj!Totul va fi bine.

Buna, Liliana! Eu stiu ca la Origyn este doctorul Bogdan Doroftei, care face FIV. Am vrut si eu la un moment dat sa merg la el.... Hope a povestit ca o cunostinta a facut FIV la Origyn , reusit, gemeni...dar din pacate a pierdut sarcina
ana-ana
Scris: Thursday, March 19, 2015 7:12 PM
Nivel

Hope26 wrote:
Neata Nadiusa pupici , neata fetite...eu nu stiu ce am de nu mai pot dormi dimineata, dar chiar daca ma trez devreme, is plina de energie si voie buna.
ana-ana, n-am nimic de la vitamina D, stiu doar ca mananca din cacliu, ieri am fost la doctorita mea si mi-a zis sa iau si un supliment de calciu.Poate iei cantitate prea mare?Nu stiu ce sa zic.
Sa aveti o zi minunata precum sunteti voi.ras

Hope mersi ca esti receptiva la intrebarile mele... mai iau bromocriptina pentru prolactina si ar putea fi de la ea, nu neaparat de la vit D, dar am vrut sa stiu deja de la tine daka ai si tu greturi. Eu iau 3-4 pic, nu mai mult :)
liliana38
Scris: Thursday, March 19, 2015 7:57 PM
Nivel

multumesc Ana 08.
liliana38
Scris: Thursday, March 19, 2015 8:01 PM
Nivel

Fetelor,din ce stiti voi, daca am deja o reducere de 10% prin participarea la ev din 25 oct, se mai adauga o reducere de 10% daca vin pe 28?
Hope26
Scris: Thursday, March 19, 2015 8:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
Buna fetite...bine v-am gasit
lorry noi sincer ne bucuram pt tine, chiar daca ne faci ''viata amara'', eu ma rog la dzeu sa te calmeze si sa nu pierzi sarcina din cauza greselilor tale.
ana-ana sunt mereu receptiva la prietenele mele dragi de pe forum, va citesc si de la servici, doar ca de acolo nu am cum va scrie, dar sunt alaturi de voi.
liliana38 eu daca as avea de ales...as alege medpark in locul Origyn...e voba si de pret (am mai spus aproape 5000 euro la Origyn, fata de 2700 la medpark) dar mai ales de experiente si de aparatura.
Dar e alegerea ta.
Eu am inceput dimineata frumos...cu Nadiusa mea ca de obicei :*...si o termin la fel de frumos. Sotul meu a pregatit o surpriza...a gatit si m-a asteptat cu masa pusa si cu finii cununati de noi...si cu clatite...a fost de vis, baietii au gatit au strans apoi...si noi fetele am stat in pat cu un pahat de vin.
Avem mare noroc cu sotii nostri...asa-i?
Seara frumoasa tuturor.
ana-ana
Scris: Thursday, March 19, 2015 8:29 PM
Nivel

liliana38 wrote:
Fetelor,din ce stiti voi, daca am deja o reducere de 10% prin participarea la ev din 25 oct, se mai adauga o reducere de 10% daca vin pe 28?

da, eu asa stiu...adica daka dinn 49.000 ai avut 10 % si ai achitat 44.000, urmatorul fiv va fi aproximativ 39.000.
ana-ana
Scris: Thursday, March 19, 2015 8:31 PM
Nivel

Hope26 wrote:
Buna fetite...bine v-am gasit
lorry noi sincer ne bucuram pt tine, chiar daca ne faci ''viata amara'', eu ma rog la dzeu sa te calmeze si sa nu pierzi sarcina din cauza greselilor tale.
ana-ana sunt mereu receptiva la prietenele mele dragi de pe forum, va citesc si de la servici, doar ca de acolo nu am cum va scrie, dar sunt alaturi de voi.
liliana38 eu daca as avea de ales...as alege medpark in locul Origyn...e voba si de pret (am mai spus aproape 5000 euro la Origyn, fata de 2700 la medpark) dar mai ales de experiente si de aparatura.
Dar e alegerea ta.
Eu am inceput dimineata frumos...cu Nadiusa mea ca de obicei :*...si o termin la fel de frumos. Sotul meu a pregatit o surpriza...a gatit si m-a asteptat cu masa pusa si cu finii cununati de noi...si cu clatite...a fost de vis, baietii au gatit au strans apoi...si noi fetele am stat in pat cu un pahat de vin.
Avem mare noroc cu sotii nostri...asa-i?
Seara frumoasa tuturor.

Vai ! Super-frumos...obisnuieste si sotl meu sa ma surprinda asa...e foarte placut, iti urez numai asa seri speciale in viata ta si dimineti cu soare Cheek Kiss
Nadia-p
Scris: Thursday, March 19, 2015 8:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
mersi mult draga Alina(Hope) sa aveti o seara foarte frumoasa ..., Liliana nu cred ca se mai da adus la acele 10%. dar totusi as vrea sa te revad:) ah fetelor ce de mult vreau sa va vad in 28.., si eu incep diminetile cu forumul si inchei serile tot cu forumul, sotul meu a fost chemtr la munca shi pliaca, sa mai faca ceva bani pru fiv, cind a plecat prima data mia fost foarte greu dacr acum imi est si mai greu deja pling in vis., dar facem tot ce putem pru indeplinirea visului!
Olguta tu ce faci?
Olesea mult mult succes pru miine, Dumnzeu sa fie cu tine!
Zinaida uite ca practic se termina prima saptamina, mai ai un pik si vei afla vestea cea mare sa fie cu bine!computerlove
liliana38
Scris: Thursday, March 19, 2015 9:20 PM
Nivel

Multumesc fetelor pentru raspuns.Categoric continui la Medpark, avand in vedere ca sunt sub observatia dnei Diana din sept.In ca nu am semnat contractul...eu as fi vrut, dar inca nu se vad sanse
..
Multa bafta!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.