|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| Fetitele care aveti sanse sa ramineti pe cale naturala, adica daka aveti trmpele uterine, am bobite de Muntele Athos, care fac minuni. Le daruiesc cuiva, daka are puterea sa tina post si sa le ia, stiu ca fac minuni. Eu am scris scrisoarea acolo (Manastirea Hilandar) si am primit bobotele, dar deja aflasem ca e hidrosalpnix si la cealalta trompa si am mers la operatie sa o scot...Daka doreste cineva eu le ofer cu drag... |
| https://sfantulmunteathos.wordpress.com/2012/01/31/bobitele-de-struguri-de-la-manastirea-hilandar-ajuta-sotii-neroditori-sa-dobandeasca-prunci/ |

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 79
| Ana, eu am o trompa, eu de bobite am auzit inca de jumatate de an in urma, dar trebuie de tinut un canon special si e de dorit sa fie cu binecuvintarea unui duhovnic |
Inregistrat: 7/21/2014 Mesaje: 94
| Madalina draga cred ca suntem multe in situatia asta, poate vii pe 28 martie la medpark sa ne intilnim? |

| eu demult am zis ca vin pe 28, eu nu am indraznit sa scriu la Hilandar sa cer bobitele ca nu cred ca sotul va dori sa tina canonul, asa ca daca este vre-un cuplu disponibil sa urmeze cu strictete pasii, cred ca acela sa ia mai bine bobitele, insa nu inainte sa se duca la vre-un parinte sa ceara binecuvintare |

Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Offf Feti?ele cum va în?eleg pe toate...credin?a am avut mereu,chiar de mica plecam cu bunica mea la biserica...am început a tine posturile de mica numai eu din familie...am continuat si continui si acuma,postesc toate posturile si miercuria si vinerea,la biserica merg ori de cite ori is libera...dupa primul fiv imi parea ca nu am puteri,ma sim?eam cea mai necajita persoana de pe pamînt,vroiam sa ma siniucid,ma certam cu so?ul de la nimic.....Doamne cit de mult am suferit...am fost la preot mia citit o molitva...mia dat o carte sa citesc si o citesc in postul mare...citim 40 persoane si ei ne citesc pe noi....numai rugaciunile m-au ajutat sa trec peste Suferin?a ,cred si am crezut mereu in Dumnezeu si stiu k ma Iube?te sa nu ma iubit numi dadea un So? minunat,oameni buni in jurul meu si multe altele,sint sigura ca-mi va da si un copil... |

| Fetelor, care mai vor bobite si va simtiti in putere sa faceti toata rinduiala, trebuie doar sa expediati o scrisoare pe adresa mentionata in site-ul indicat de ana-ana si calugarii neaparat va vor expedia prin posta bobitele, ajung pentru toate... credinta doar sa fie |
Inregistrat: 7/21/2014 Mesaje: 94
| Fetelor as vrea si eu sa incerc cu bobitele, dar ce trebuie sa scriu in scrisoare? |

| Adresa Hilandarului este:
I M HILANDAR 63086 Karyes Agion Oros Greece
Ca informa?ie generala, precizez ca toate scrisorile trimise catre manastiri sau parin?i athoni?i ajung la Kareia, capitala Sfântului Munte. De acolo fiecare manastire sau schit î?i ridica coresponden?a. Adresa standard este aceasta: I M [Numele manastirii] 63086 Karyes Agion Oros Greece
IM înseamna Iera Moni, adica Sfânta Manastire. IMM înseamna Iera Megisti Moni, adica Sfânta Mare Manastire, titlu pe care-l au doar manastirile Marea Lavra ?i Vatopedi, deci doar în acest caz se scrie IMM. Pentru schituri scrie?i SKETE [numele schitului], apoi restul adresei. Preferabil în greaca sau engleza. Nu se recomanda banii în plic.
Aceasta este ce am preluat de pe site |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna diminiata dragelor! Inulea draga bravo ca poti sa tii post si ca ai credinta! imi este interesant si mie d bobite eu nu am auzit de ele nici o data Sa aveti o zi it mai luminoasa si plina de caldura in suflet, va pup |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Neata Nadiusa , neata fetite...eu nu stiu ce am de nu mai pot dormi dimineata, dar chiar daca ma trez devreme, is plina de energie si voie buna. ana-ana, n-am nimic de la vitamina D, stiu doar ca mananca din cacliu, ieri am fost la doctorita mea si mi-a zis sa iau si un supliment de calciu.Poate iei cantitate prea mare?Nu stiu ce sa zic. Sa aveti o zi minunata precum sunteti voi. |
| madalina88 wrote:eu demult am zis ca vin pe 28, eu nu am indraznit sa scriu la Hilandar sa cer bobitele ca nu cred ca sotul va dori sa tina canonul, asa ca daca este vre-un cuplu disponibil sa urmeze cu strictete pasii, cred ca acela sa ia mai bine bobitele, insa nu inainte sa se duca la vre-un parinte sa ceara binecuvintare Binecuvintarea o ai deja de la parintele care iti trimite bobitele, in plicul cu bobite sunt toti pasii care trebuie sa ii urmezi si deja trebuie sa faci o apasfintita la biserica, desigur ca vb cu un preot, nu am dat aici detaliile toate, cine vrea accceseaza link-ul de mai sus. Este vorba de 40 de zile de post |
| Eu am primit raspunsul in citeva luni..de aceea am si spus, daka cineva va [utea respecta postul , le dau bobitele. Nuconteaza sursa lor neaparat, la Manastirea Ciuflea anul trecut in postul Pastelui, la fel un preot a impartit bobite. |
| Tania87 wrote:Fetelor as vrea si eu sa incerc cu bobitele, dar ce trebuie sa scriu in scrisoare? Poti sa scrii scrisoarea si in limba romana, acolo snt calugari romani, dar poti si in engleza..., scrii numele complete ale ambilor soti, problema voastra de sanatate si desigur dorinta legata de familie, copii, eu ce am avut in suflet,aia am scris... |
|
|
Inregistrat: 3/1/2015 Mesaje: 36
| Noroc si success tuturor,vad ca nus tare populara aici,dar eu am promis ca scriu asa cum este.Am fost eri, am stat vreo ora pina am intrat, inschimb mam bucurat ca totul e bune-am 6 saptamini si inima se bate, arata bine. A spus sa continui clemara si utrogestan(numai vaginal)si mia spus sa incep clexan, sa discut despre asta cu doctorul caremi duce sarcina.Chestia ca nu prea mia placut la policlinica de stat si inca nu mam pus la evidenta.Oricum, a spus ca poate sa ma vada peste 2 sapt.,la 8 saptamini,o informez numai daca apar dureri sau hemoragie.2 saptamini, e usor de spus!!!!!!!!!! Mia spus ca pot allege orice doctor de la Medpark sa ma pun la evidenta, toti is buni-ma mai gindesc.Aveti dreptate, cu sotul inca am probleme, imi pare prea indifferent-cum a spus ea 2 saptamini, el a spus bun si mia spus nici sa nu ma gindesc sa fac ECO in acest timp in alta parte.. Despre manastire si bobite- eu cred ca credinta trebuie sa fie in inima si Domnul si asa stie ce vrem, dar fiecare sa faca ce crede ca e bine,tuturor numai fericire!
|
|
|
|
|