|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Am vrut sa-mi prenotez analiza de cariotip in privat....mai n-am cazut jos cind am auzit pre?ul-180€,so?ul o face la stat cu 36€..,trebuie sa ma lupt si eu pentru asa pre?...numai k medicul meu puna în?elege si pina o jasesc trece vreo 2 luni,dar cu rabdarica sper sa reu?esc,simbata ma duc sa fac analiza- vitamina D.....iar încep drumurile |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Colectarea embrionilor nu e nimic strasnic , eu cel mai mult ma tem de anastezie , am frica sa nu ma mai trezesc si eu mereu incep a spune tata nostru cind mi se introduce anastezia , dupa anastezie m-am trezit foarte repede dormi undeva 15 min si dureri nu am simtsit toata ziua , un pic de discomfort in zona ovarelor. In schimb a doua zi discomfortu era mai mare dar rabdabil si eram balonata..unica ce trebuie sa te ghindesti ca curind vei fi mama si atunci itsi trece si frica si durerile.
Azi e ziua ginicologului la care eu mergeam multi ani si care a facut tot sa pot prinde sarcina natural , dar nu a fost sa fie (cred ca si datorita ei am fost pregatita pentru FIV si nu a mai fost nevoie de interventii si multe investigatii), am mers la ea sa o felicit si sa-i dau si noutatea cea mare, a zis ca a primit cel mai bun cadou azi si am plins ambele de bucurie
Fetelor e drept ca doamna Diana refuza florile ? eu asa de tare iubesc lalele , sunt florile mele preferate si iubesc nu numai sa le primesc dar ci sa le fac cadou , as vrea sa-i duc si ei un buchet dar am auzit ca ea refuza orice semn de atentie ca sa nu creada nimeni nimic ? |
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Fetelor vreau sa ma impart cu o veste, ma sunat mama sotului meu si mia zis ca ei ne ajuta cu o jumate din suma pru al doilea fiv. Stiti in mai parca as face procedura dar pe sotul meu lau chemat la munca in strainatate si daca pliaca nu putem trece nici careotipul, nu mam asteeptat la ajutor, dar cred ca DUmnezeu le aranjeaza pe toate. Vreau sa vb cu doamna Diana daca pot incheia contractul cu ei acum si aca daca fac procedura cu sperma congelata. Dumnezeu e mare! |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/21/2014 Mesaje: 94
| Salutare!!! Ma bucur pentru tine Nadiusa, sa dea domnu sa nu mai stii ce inseamna esec. Vezi, Dumnezeu e mare si are grija de toti, sper ca se va uita si la mine macar cu un ochi |
| Fetelor cum v-am zis eu dzeu e mare ! Si ajutoru vine de unde nu ne asteptam ! Succes Nadiusha! |
Inregistrat: 2/20/2015 Mesaje: 39
| Buna fetelor. Nadiusha .ma bucur nespus de mult. Bafta. Credinta si rabdare. |
| Mersi Taniusa si shurshunea .am sa vb diseara si cu sotul si sai sun si doamnei DIana.Dumnezeu e mare |

| Nadia-p wrote:Fetelor vreau sa ma impart cu o veste, ma sunat mama sotului meu si mia zis ca ei ne ajuta cu o jumate din suma pru al doilea fiv. Stiti in mai parca as face procedura dar pe sotul meu lau chemat la munca in strainatate si daca pliaca nu putem trece nici careotipul, nu mam asteeptat la ajutor, dar cred ca DUmnezeu le aranjeaza pe toate. Vreau sa vb cu doamna Diana daca pot incheia contractul cu ei acum si aca daca fac procedura cu sperma congelata. Dumnezeu e mare! Nadiusa Draga ma bucur mult pentru tine!!!vezi k Dumnezeu are grija de oamenii buni |

Inregistrat: 11/27/2014 Mesaje: 84
| Nadiusha cit ma bucur, eu tot am vb cu d Diana, vom plati 44000lei, tot e bine, a doua oara sa fie cu noroc, cu mare noroc.
|

| Sa va ajute Dumnezeu fetelor!!! |
| Olga 85 dar la primu fiv nu tot 44000 ai platit ? nu trebuie sa fie vreo reducere ? Ori tu nu ai avut reducere de la seminar si ai platit 49000? |
| Shurshunea eu initial am platit 49000 mii si in suma asta avem reducerea de 10% la urmatorul fiv.eu credeam ca voi voi plati 55000 cit e acum dar bine ca este reducerea asta. |
|

Inregistrat: 11/27/2014 Mesaje: 84
| shurshunea wrote:Olga 85 dar la primu fiv nu tot 44000 ai platit ? nu trebuie sa fie vreo reducere ? Ori tu nu ai avut reducere de la seminar si ai platit 49000? Eh si avut reducere, dar nu, am achitat 49 mii, dar de data aceasta voi avea si eu reducere, macar ceva bun Nadiusha vom achita 44 mii, eu deja am vb cu dr Diana, chiar daca vom participa la seminar |
|
| Clar eu credeam ca trebuie sa fie mai putin a doua oare .. dar pina la urma rezultatu pozitiv conteaza!
Eu am platit 44 000 ca am avut reducerea de 10% de la seminar , sotsu meu m-o tiriit si a doua oara la seminar caci a crezut ca vom avea 2 reduceri dar eu am mers cu sperantsa ca cistig fiv gratuit.
Olga poate are sens sa mergi la seminar , cine stie poate prinzi norocu si cistigi Fiv gratuit ?
Da Nadia ,tu cred ca deja ai intrat cu pretu nou de asta ai platit 49 ooo din 55 000.. |
|
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 26
| Fetelor,sint fericita-avem 8 saptamini,am auzit si inimioara-sa dea Domnul sa simtiti toate fericirea asta Urmatorul control va fi la 11 saptamini-oare se va vedea sexul? Shurshunea, multumesc pentru sfaturi, deja am cumparat prune uscate, dar parca de la sine sa facut mai bine . Fetelor in asteptare-mult succes!!!!!!! Cu contractul-noi la timpul nostru am achitat 44.000 lei- am avut reducere, dar contractul ca atare era 49.000 lei,Dna Diana a spus ca alt tratament va fi 44.000 lei-reducere dubla nui posibil, medicamenteles incluse sis scumpe, acum slava Domnului, sper sa nu mai am nevoie, sa nasc cu bine |
|
|