|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Multumesc Tania! Iti doresc din tot sufletul ca intr-o zi bunul Dzeu sa-ti asculte rugile si sa te faca cea mai fericita MAMA! TRAIAM ANUL TRECUT PE VREMEA ACEASTA ACELEEASI EMOTII, INCERTITUDINI, TRAIRI PE CARE LE AVETI VOI ACUM! Dar nu mi-am pierdut niciodata speranta, stiam ca Dzeu ma iubeste asa cum si eu il iubesc si,chiar daca mai gresim, suntem pacatosi, spunem diverse vorbe la manie, el nu ne lasa si aseaza pentru fiecare lucrurile asa cum sunt scrise in destinul nostru si atunci cand trebuie! Nu va pierdeti niciodata speranta si pentru ceea ce va doriti cu adevarat LUPTATI PANA LA CAPAT! te pup si ai grija de tine! |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 102
| Rodixon, ai o minune de fetita, frumoasa foc, sa-ti traiasca sa fie sanatoasa! Eu sper, cu ajutorul Lui Dumnezeu ca intr-o zi sa punem toate poze cu bebelusi, si sa fim implinite sufleteste! |

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Ana - mi-ar placea tare mult ca anul viitor sa se umple forumul de poze cu copiii tuturor si apoi a deschidem alte subiecte legate de: ingrijirea lor, educatie, etc va inteleg trairile mai mult decat oricine dar mergeti inainte! Merita lupta! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/10/2015 Mesaje: 18
| Multumesc din suflet HOPE ! Sa fie cu Doamne Ajuta si sa auzim numai vesti bune! |
|
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 51
| Rodixon, Ii doresc bebelusului vostru multa putere in calatoria lui prin viata, ii dorim noroc, ca sa-si gaseasca drumul, iar voua va uram sa aveti de daruit multa multa dragoste. |
|

Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 79
| Zinaida succes, sa dea Domnul sa fie bine . Rodixon m-au topit pozele, este asa draguta micuta mmmm...si cind ma gindesc ca privirea asta dulcuta ascunde atitea lupte si zbucium din partea voastra, va felicit inca o data! si cit de bine ar fi intradevar toate sa avem atasate astfel de poze, parca imi dau si lacrimile.. oare va fi asa? Lorry, chiar nu te mai schimbi ....o inteleg pe shurshunea de ce vrea sa intre prima, dar lasa ca ne mai bucuri miine cu vesti bune, asta stiu sigur.. si dupa aceasta macar vei asculta de medic si de noi....poate
|
|
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| rodixon ... se poate sa venim si noi la botez? sa vedem fetita "pe viu" cit e de dulce....iti doresc din tot sufletul meu sa fie sanatosica, cumintica si sa fiti cu totii fericiti impreuna, numai bine in caminul vostru si fericire cit incape ! |
|
| zinaida wrote: fetelor, multumesc pentru sustinere.S-au preluat 6 oocite, miine imi vor spune rezultatul cu embrionii.endometrul bun=9,5mm.Acum cobor la DDiana,Tania a spus ca ma asteapta sa-mi dea alte medicamente.Ma simt chiar bine, putin somnoroasa zinaida, iti urez succes, asteptam numai vesti imbucuratoare de la tine, gindeste pozitiv, roaga-te la Dzeu si o sa fie bine ! |
|

Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Felicitari Rodixon pentru minunea de prin?esa...ii doresc multa sanatate si Dumnezeu sa o aiba mereu in paza. |
|
Inregistrat: 3/9/2015 Mesaje: 58
| rodixon wrote:
Buna geanina, Bine ai venit printre noi. Adresa de mail a dnei Diana este fl@medpark.md; Scriei iar dna diana iti va raspunde imediat. Daca vrei putem vorbi- adresa mea de mail rody72xon@yahoo.com.
fetelor - desi zi si noapte sunt ocupata cu fetita mea si problemele casnice ma gandesc permanent la voi si va urmaresc! Va doresc ca in cel mai scurt timp sa traiti fericea ce o traiesc eu acum de a-mi tine copilul la piept vazindu-l pe zi ce trece cu creste! Va pup si va urez mult succes! Alexandrina - ma bucur ca si tu vei avea o printesa - este minunat! srcvina usoara in continuare!
Multumesc din suflet! |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Buna dimineata, ieri nu am intrat prea mult, am petrecut : finutzul meu botezat a facut 2 anishori ana-ana vitamina mea D era 12,7, iar dna Diana a spus ca la aceasta val e de ajuns 1000 UI, analiza isi poate reveni dupa o luna de tratament, si eu o voi repeta si eu dupa 30 de zile,Tu cand o repeti? ana08 AMH tau este ''multumitor'' cum zice dna Diana, si al meu e 1,91 si aveam emotii, o sa fie bine ai sa vezi. rodixon buburuza ta e minunata, sa-ti traiasca sanatoasa si sa va aduca multe bucurii, la anul pe vremea asta promit sa pun si eu 2 poze :D manu79 ca o completare a informatiilor de la Origyn,costul total (analize, procedura,tratament)-dar nu uita ca tratamentul variaza foarte mult de la pers la pers-a ajuns 5000 euro, dublu fata de Medpack. zinaida asteptam vesti despre embrionasii tai, sa te ajute Dumnezeu. olesea 14 foliculi...stai bine, sa-ti reuseasca embrioni buni. geaninab bine ai venit in randul nostru. olga85, tania87, nadia-p...salutari si voua si succese.nadia-p tare mi-ar place sa facem cunostinta, esti atat de calma,calda,pozitiva mereu...
La toate ...o zi minunata. |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna diminiata fetele! Rodixon e dulce dulce! sa va traiassca sa fie sanatoasa desteapta.... Olguta draga nu stiu ce vreau sa fac pe viitor, stiu siur ca o sa fac fiv dar am de strin ceva bani! financiar suntem cam epuizati! dar pina atunci chiar vreau sa traiesc p-ru mine si sotul meu...noi tott acesti ani am fost mereu in cautare de raspuns de ce?acum m-am apucat sa dau jos din kg ca eu sunt un pik mai plinuta! Taniusa draga ma bucur ca esti mai bine sper sa ne auda pe toate Dumnezeu si sa ne umple inimile cu bucurie! Hope iti doresc din dins ca anul acesta sa fie bebe Zinaida putere si rbdaricacredinta cit mai multa Lorry tu chiar nu te schimbi! Fetele o sa vedetei ca noi toate o sa fim mamici trebuie sa credem shi sa ne rugam Dumnezeu e autoputernic Nelly iti dorec sa intri cit de curind in protocol la toate va doeresc bebelusi,sa afisam si noi poze si sa ne bucuram Rodixon multumesc ca ne umpli cu credinta! va pup p.s Sper sa ne vedem de 28 martie cu toate cele care vor veni la conferinta Hope promit ca ne vedem in 28 si servim un ceai |
|
| Hope26 wrote:Buna dimineata, ieri nu am intrat prea mult, am petrecut : finutzul meu botezat a facut 2 anishori ana-ana vitamina mea D era 12,7, iar dna Diana a spus ca la aceasta val e de ajuns 1000 UI, analiza isi poate reveni dupa o luna de tratament, si eu o voi repeta si eu dupa 30 de zile,Tu cand o repeti? ana08 AMH tau este ''multumitor'' cum zice dna Diana, si al meu e 1,91 si aveam emotii, o sa fie bine ai sa vezi. rodixon buburuza ta e minunata, sa-ti traiasca sanatoasa si sa va aduca multe bucurii, la anul pe vremea asta promit sa pun si eu 2 poze :D manu79 ca o completare a informatiilor de la Origyn,costul total (analize, procedura,tratament)-dar nu uita ca tratamentul variaza foarte mult de la pers la pers-a ajuns 5000 euro, dublu fata de Medpack. zinaida asteptam vesti despre embrionasii tai, sa te ajute Dumnezeu. olesea 14 foliculi...stai bine, sa-ti reuseasca embrioni buni. geaninab bine ai venit in randul nostru. olga85, tania87, nadia-p...salutari si voua si succese. nadia-p tare mi-ar place sa facem cunostinta, esti atat de calma,calda,pozitiva mereu... La toate ...o zi minunata. Salut, stii ma gindeam sa dau peste 6 saptamini de la inceperea tratamentului, deoarece oricum acest ciclu nu reusesc sa fac, ca analiza se prepara 14 zile, dar nu credeam ca se poate normaliza intr-o luna...daka e asa am sa o dau si eu peste vreo civa zile, ca marti am deja o luna de tratament, kie insa mi-a indicat 1500 UI, avind vit D 10,8...eu lucrez practic fara sa am acces la lumina solara, cred ca ar fi una din cauze... |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| ana-ana si eu in aceleasi conditii lucrez, soarele il vad doar in weekend :), la noi analiza dureaza 5 zile, oare de ce dureaza asa mult acolo?Tu cand ai vrea sa faci procedura? Imi doresc sa marim ''echipa'' lunii mai sofy am vazut ca ai facut si tu un FIV la Repromed cu Mosin? Cand ai facut? Cum merge cu sarcina? Poate imi lasi o adresa de messenger sa mai povestim din cand in cand. |
|

Inregistrat: 9/16/2014 Mesaje: 137
| Neata,fetelor!!! Rodixon, Miriam e minunata!!!va pup Fetelor,eu pe 27.03 o sa fiu la medpark pt histerocopie,sper sa fie totul in regula ca sa putem merge mai departe si sa nu ma mai simt asa rau dupa anestezie!!! Doamne ajuta sa fim toate,peste un an,mamici fericite!!!. |
|
|