FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Manu79
Scris: Wednesday, March 11, 2015 9:57 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/10/2015
Hope26 ai putea sa-mi dai te rog mai multe detalii in legatura cu reusita de FIV a cunostintei tale ?
Cand a avut loc procedura, daca a mai avut vreo sarcina, daca a mai facut vreo inseminare sau chiar FIV si cat au ajuns-o costurile la final ???

Multumesc tare mult !

O seara placuta tuturor si DOAMNE AJUTA sa avem reusite !!!
Hope26
Scris: Wednesday, March 11, 2015 10:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/19/2015
Manu alegerea iti apartine in alegerea clinicii, noi cel mult putem spune pareri pro si contra.Eu am facut si in Iasi si in Chisinau FIV...si sincera sa fiu cred ca mai multa experienta o au cei din Chisinau, dar repet...nu te lasa influentata, tu alegi...
Vad ca esti si tu din Iasi? Se pare ca nu-s singura ieseancaras
Daca alegi Medpark-ul...putem impartasi impreuna experienta si emotiile :)
Hope26
Scris: Wednesday, March 11, 2015 10:13 PM
Nivel

Ok...legat de costuri e impropri zis ''total''...difera in functie de tratament pt ca nu toate reactionam la fel si nu toate avem aceeasi problema. O sa vb cu cunostinta mea...asa informativ...cat a dat in total.
Legat de ei, ambii au 37 de ani, ea infertilitate tubara + foarte multe aderente, el teratozoospermie,in septembrie a inceput procedura, a facut hiperstimulare, a avut 16 foliculi recoltati si s-au obtinut 10 embrioni.Din cauza hiperstimularii a hotarat sa congeleze toti embrionii si sa faca transferul intr-o luna mai ''linistita''. Asta s-a intamplat in dec, s-a prins din prima, sarcina gemelara, acum are 8 sapt si 3 zile, doar ca se pare ca unul din bebe are ceva probleme, e suspect de SOE, va vedea la eco in curand spera sa-l salveze macar pe celalalt :(
Daca mai ai nev si de alte info...
Manu79
Scris: Wednesday, March 11, 2015 10:36 PM
Nivel

In Iasi ai facut Fiv la Omini ? Da, sunt din Iasi.
Sa inteleg ca din pacate ai avut 2 nereusite ? In ce stadiu esti acum la Medpark ?
Imi pare rau de bb, Doamne Ajuta sa fie bine !Angel
Hope26
Scris: Thursday, March 12, 2015 6:38 AM
Nivel

Da Manu, FIV 2 a fost in Iasi la Omini. FIV 1 a fost in Chisinau dar la alta clinica-Repromed.Doar la FIV 1 a fost sarcina, dar val beta hcg a fost mica, nu s-a dezv normal si am pierdut sarcina.
Acum...am am purtat doar convorbiri pe mail cu dna Diana, i-am trimis pov mea si dosarul cu analize, mi-a recomandat niste analize noi, si urmeaza o vizita pt un eco si sa vedem de unde incepem.Eu sper in luna mai sa incep...
App de costuri, pe mine la Omini...cu tot cu tratam, m-a ajuns vreo 4000 euro :(
Nadia-p
Scris: Thursday, March 12, 2015 8:02 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
Buna Diminiata dragelor!Nu vreau sa fiu rea Lorry dar am ajuns la concluzia ca Tu cauti sa fii universul atit la medpark cit si acici, da sa-ti zic ceva numai sa nu te superi sunt multe aci chiar si eu care as da multe doar sa simt fericirea pe care o ai Tu, Tu ai fost cea care a tras biletul norocos fii midra de asta! de ce iti bati joc atita de tine! Shurshunea are perfecta dreptate femeia ceea e dar de la Dumnezeu shi nu sunt nici eu una la ea shi nici nimeni, sunt mute femei care au nevoie de ia, toate te-au susstinut, acum si alt cineva are nevoie de sustinerea ta, sunt fete noi aici care au nevoie de noi, de o vb buna, eu nu stiu cum as fi fost sa fi eu in locul tau, acum ma gindesc la cele care sunt in protocol si cele care vor sa intri in protocol, Znaida Nelly Olesea, Hope, si multe alte fete care chiar au nevoie de noi pai sa le sustinem.
Manu79
Scris: Thursday, March 12, 2015 8:31 AM
Nivel

Multumesc Hope ! Eu am facut inainte de IUI celioscopie si totul e ok, numai ca nu am reusit. Acum inainte de FIV mi s-a spus ca tb sa fac histeroscopie.
Am o cunostinta care merge acum la Chisinau pt. FIV, si am sa vb cu ea sa vad unde si alte detalii de genu'.
O zi buna !
Hope26
Scris: Thursday, March 12, 2015 9:19 AM
Nivel

Mi a ajuns rez la AMH. E1,9. E ok? Am niste emotii.
ana08
Scris: Thursday, March 12, 2015 9:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/3/2015
Hope26 wrote:
Mi a ajuns rez la AMH. E1,9. E ok? Am niste emotii.

E bun, intervalul de referinta in cazul tau e 0.777-5.29 ng/mL. La cate zile ai primit rezultatul de la recoltarea probei? Ufff am si eu niste emotii...........
Inulia
Scris: Thursday, March 12, 2015 9:30 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/4/2015
Buna dimineata fetelor!Lorry sarcina u?oara deja ?i-am dorit!...acuma iti doresc doar lini?te sufleteasca!iti în?eleg perfect teama,dar fii fericita si multumestei Domnului pentru ziua de azi,caci la cea de mâine se va ghindi El cum sa le aranjeze asa ca sa fie bine pentru tine...O zi buna fetelor!!!
Hope26
Scris: Thursday, March 12, 2015 9:46 AM
Nivel

Analiza am facut-o in ziua 3 adica samb si rez a venit azi. Astept rasp si de la dna Diana...sper da zica k ok
kali
Scris: Thursday, March 12, 2015 10:06 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Fetelor, va rog sa folositi butonul edit daca aveti completari de facut in scurt timp asa incat sa nu mai faceti postari succesive. Se incarca topicul aiurea.

Hope, nu-mi place sa am senzatia ca vorbesc singura pe aici.

madalina88
Scris: Thursday, March 12, 2015 10:28 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
Kali, iti multumim pentru grija pe care o porti pentru acest topic, insa uneori imi pare ca exagerezi, e bine sa postam un mesaj in loc de 2-3 succesive, insa sa ne intoarcem la mesajele vechi, sarind peste alte 2 riscam ca sa nu mai fie citit. Pe DC au fost zile cind foarte repede se umplea topicul si nici una din moderatoare nu taxa pt aceasta...acum nu mai este asa, eu cred ca e bine ca este activitate si nu 1-2 mesaje pe zi. Ai sa vezi ca nu va fi mereu asa si vei avea si tu nostalgii dupa aceste vremuriDistanceKiss
rodixon
Scris: Thursday, March 12, 2015 11:05 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
bne spui Madalina...
Si pe mine, desi nu am mai scris de mult timp ma deranjeaza aceasta "exagerata" corectitudine!
fetelor- va pup pe toate si mult succes!
kali
Scris: Thursday, March 12, 2015 11:32 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
madalina88 wrote:
Kali, iti multumim pentru grija pe care o porti pentru acest topic, insa uneori imi pare ca exagerezi, e bine sa postam un mesaj in loc de 2-3 succesive, insa sa ne intoarcem la mesajele vechi, sarind peste alte 2 riscam ca sa nu mai fie citit. ...

rodixon wrote:
bne spui Madalina...
Si pe mine, desi nu am mai scris de mult timp ma deranjeaza aceasta "exagerata" corectitudine!

Eu m-am referit doar la postarile succesive, facute la scurt timp - 2, 3, 10 min. etc... -, de acelasi user in conditiile in care nu a mai scris si altcineva la topic. De unde ai tras tu concluzia ca trebuie sa va intoarceti la mesajele vechi pentru a le edita... chiar nu stiu si nici nu cred ca reiese chestia asta din postarile mele; mi se pare ca am fost destul de explicita.

Rolul meu de moderator este de a corecta sau de a atrage atentia. Exagerat ar fi fost sa sterg mesajele respective sau sa sanctionez.

Desi nu sunt obligata sa ma justific, ai fi observat daca ai fi activat si la alte subiecte ca nu este nimic iesit din comun, ba chiar e o practica obisnuita printre nou - venite care, treptat, inteleg modul de " functionare " al forumului.

Mai sunt si cazuri in care scopul exclusiv al acestor mesaje succesive - uneori fara continut util - e de a strange numarul suficient de postari pentru a trimite p.m.-uri - dupa care utilizatorul dispare. Experienta mea cu forumul ma ajuta sa stiu care e scopul acestei reguli, deloc greu de respectat.

Ne dorim subiecte cu postari de calitate, usor de urmarit.

Nu mi se pare o cerere atat de neobisnuita incat sa intervii tu, Madalina sau tu, Rodixon, atata vreme cat nu sunteti voi cele vizate.

... Iar daca ati fi apreciat atat de mult grija pe care o port acestui topic, cu siguranta nu ati fi fost deranjate de interventia mea ci ati fi incercat sa fiti de folos.

madalina88 wrote:
Ai sa vezi ca nu va fi mereu asa si vei avea si tu nostalgii dupa aceste vremuriDistanceKiss

Activand de atat timp pe acest forum, crede-ma ca stiu ce se intampla in timp cu userii si subiectele. Nostalgica? Hm... au trecut de mult vremurile si userii dupa care mi-e mie dor.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.