FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Saturday, March 7, 2015 1:56 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Am plecat de aici.Gossip

Succes tuturor!majoreta majoreta majoreta
ana08
Scris: Saturday, March 7, 2015 7:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/3/2015
rodixon tare frumos mai scrii si ne incurajezi, multumim! iti doresc ca fetita ta sa fie sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii!
Imi doresc ca toate fetele la anu de 8 martie sa impartasim aceeasi bucurie!!!
Nadia-p
Scris: Saturday, March 7, 2015 7:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/10/2015
sa dea Domnu Ana
olga85
Scris: Saturday, March 7, 2015 10:20 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/27/2014
Nadia ce ti-a spus Dna Diana?
Nadia-p
Scris: Sunday, March 8, 2015 8:05 AM
Nivel

olga85 wrote:
Nadia ce ti-a spus Dna Diana?

bun diminiata! Olguta am fost la doamna Diana ma consusltat aproape o ora,la uzi totul arata bine, si mia facut poza ca uteru meu si a zis ca e bun, acum a luat dosaru meu si l-am analizat impreuna, eu la puregon am reactiont foarte bine zicindumi ca am avut hiperstimulare la cu 20 de oocite e foarte bine, estradiolul si progesteronu tot au fot bine, spermogrma sotului nu e rea 45 % activitate,cind a ajuns la fecundarea oocitilor au ramas uimiti cit dumneaei cit si doctor Irene, nu sau au astepatat la rezultatul pe care l-au vazut! din 15 oocite mature sau fecundat doar 5 si calitatea lor e de gr 2, in a treai zi ele tbuiau sa aiba 8 celule da la mine era unu de 6 si restu de cinci daca nu ma gresecsc, acum dumneaiei mia dat sa trecem cariotipul a zis cu multe nu cred ca ma va ajuta dar totusi sa trecem, acum si lu Taniusa ii zic, eu cred ca daca nu e problema in cariotip ei pun rezultatul in dosar si mergem mai departe, ieri dumneai mia zis ca avut un caz in care cariotipul uui cuplu nu era bun era prob la sot, ei acolo deja fac alt fel de procdura ei trebui sa obtina blastocit si trimit in turcia la geneticienii lor,ei asta e o alta chestie,
mie mia zis ca ea cred ca prob tot ar fi la sot dar nu vrea sa vb pina nu vede, nu i sa parut normal ca in 15 oocite numai 5, ele toate au fost injectate icsi, si iata asa
Nadia-p
Scris: Sunday, March 8, 2015 8:08 AM
Nivel

fetelor va felicit cu ziua internationala a femeiei cu 8 martie, va doresc sa fiti iubite, sa va aduca Dumnezeu cel mai minunat cadou din viata voastra sa va aduca bebelusi si mieDistanceKiss , sa aveti o primavara frumoasa plina de dragoste, tandrete,va pup
liliana38
Scris: Sunday, March 8, 2015 10:13 AM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
La multi ani!!!Realizari in tot ce aveti de facut!
Hope26
Scris: Sunday, March 8, 2015 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
Ma alaturi si eu cu urari de la multzi ani pt aceasta zi...pt toate mamicile si viitoarele mamici.
Ana08 mie mi-a dat de facut: FT4, AMH,TSH, 25 OH vitamina D si cariotipul amandoi. Acesta din urma nu l-am facut inca...e cam scump si nu aveam acuma toti banutii-app 450 euro amandoi.
Tie cred ca ti-a dat papanicolau (eu il am facut, nu am 1 an trecut de la el, si secretiile vaginale sa nu ai infectii...clamydia,mycoplasma,,ureoplasma...ar tb totusi s-o rogi sa ti le recomande ea...
Sa -mi lasi o adresa de mail unde te pot contacta...
Eu am primit azi cel mai frumos cadou de la parintii mei : stiau ca ma chinui sa strang banuti pt o noua procedura...si m-au ajutat ei cu diferenta de bani. Deci ma apuc mai repede decat credeam de tratamente...
Va pup cu drag.
Hope26
Scris: Sunday, March 8, 2015 12:49 PM
Nivel

Nadia-p wrote:
fetelor va felicit cu ziua internationala a femeiei cu 8 martie, va doresc sa fiti iubite, sa va aduca Dumnezeu cel mai minunat cadou din viata voastra sa va aduca bebelusi si mieDistanceKiss , sa aveti o primavara frumoasa plina de dragoste, tandrete,va pup

Ce frumos ai zis Nadia...asemenea iti dorim si tie.
Noi nu cred ca ajungem pana in 8 la Chisinau...ar tb sa plecam noaptea si e obositor.Pe la 7 cred ca plecam abia din Iasi si ajungem daca e ok la vama pe la un 11 asa. Dar vedem noi cum vom ajunge la Medpack.
Gasesc eu cu Ana08 o solutie....
Hope26
Scris: Sunday, March 8, 2015 1:51 PM
Nivel

Sunt printre voi persoane care au facut cariotipul...m-ar ajuta niste preturi...mai ales din Romania...
Eu am gasit la o clinica 918 ron/persoana, iat la alta 250 ron/persoana.Diferenta de pret mi se pare fantastica. Nu stiu unde sa fac...
luca
Scris: Sunday, March 8, 2015 2:30 PM
Nivel

Ziua asta sa fie un prilej de bucurie pentru noi toate, sa simtim mai putin apasarea grijilor si sa ne umplem gandurile si sufletul de caldura primaverii! Un 8 MARTIE fericit!!!
ana08
Scris: Sunday, March 8, 2015 2:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

[quote=Hope26]Ma alaturi si eu cu urari de la multzi ani pt aceasta zi...pt toate mamicile si viitoarele mamici.
Ana08 mie mi-a dat de facut: FT4, AMH,TSH, 25 OH vitamina D si cariotipul amandoi. Acesta din urma nu l-am facut inca...e cam scump si nu aveam acuma toti banutii-app 450 euro amandoi.
Tie cred ca ti-a dat papanicolau (eu il am facut, nu am 1 an trecut de la el, si secretiile vaginale sa nu ai infectii...clamydia,mycoplasma,,ureoplasma...ar tb totusi s-o rogi sa ti le recomande ea...
Sa -mi lasi o adresa de mail unde te pot contacta...
Eu am primit azi cel mai frumos cadou de la parintii mei : stiau ca ma chinui sa strang banuti pt o noua procedura...si m-au ajutat ei cu diferenta de bani. Deci ma apuc mai repede decat credeam de tratamente...
Va pup cu drag.[/quot

Hope, mie aceste analize doctorita mi-a spus sa le fac, acolo unde a scris despre frotiu vaginal si citologi de col uterin nu intelegeam exact ce vrea sa spuna. La citologie de col uterin am presupus ca e vorba de papanicolau, s la secretii la fel ca tine banuiam si eu ca e vorba de clamydia,mycoplasma,ureoplasma, mi-a dat sa fac 25 OH vitamina D.
Eu ma apuc saptamana viitoare de analize, de obicei eu le faceam la Synevo.....tot acolo o sale fac.
Hope din cate am inteles de la fetele care au mai facut FIV, unele analize le faceau la laboratoarele din Chisnau pt ca ar fi mult mai ieftine fata de cele de la noi, ma gandeam la analiza ta cariotip. Celelalte analize cum ti-au iesit?
Hope26
Scris: Sunday, March 8, 2015 2:48 PM
Nivel

La synevo cariotipul e 300 ron si daca fac ambii parteneri e 250 de persoana, la bioclinicae 913 ron, la medlife e 918, la omini la lab lor e 500. Diferentele de pret sunt f mari. Tot la Synevo cred ca merg si eu sambata viitoare.
Celelalte analize le-am facut ieri, AMH tb facut in ziua 2-3 de ciclu si acu a fost sa fie :D.
Daca dna Diana va fi incantata de rezultatele mele cred ca in mai fac si eu FIV. As fi facut acum in aprilie, dar e Pastele si nu stiu daca si cum se lucreaza. Si sa-mi tihneasca si mie sarbatorile.
Sa nu uiti sa-mi lasi o adresa de mail...
Abia mai am rabdare :)topai
Hope26
Scris: Sunday, March 8, 2015 2:49 PM
Nivel

Acum am vazut adresa...scuze ...
Hope26
Scris: Sunday, March 8, 2015 3:03 PM
Nivel

Hope26 wrote:
Acum am vazut adresa...scuze ...

ana te astept pe yahoo messenger
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.