|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cayetana, din ambitie te-ai ales cu hobby de toata frumusetea!
Delfinasa, Karina e minunata, cu caciulita si mai si!
Mihaela, stiu cum e cu firul de catifea, eu am lucrat acum vreo 6 ani o jacheta pentru mine si am zis ca nu vreau sa-l mai vad! Oricum, vad ca poncho iese bine! Spor in continuare! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| hai sa radeti si voi ca pe mine deja ma doare burta de ras.am terminat faimosul poncho si l-am pus pe manechin.ia uitati-va ce fata de copil chinuit are( sa nu credeti ca rade ci plange si se chinuie sa se elibereze din inchisoare).Eram sigura ca n-o sa-i placa dar acum m-am convins...o sa-l poarte pe la 2 ani ca si asa inoata in el
 |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Hai, mai Miha, ca e frumos poncho-ul, a iesit super, chiar daca manechina nu prea e incantata acum; ce vrei, e prea mare, tu razi de saraca bebelusa si ea cred ca s-a si speriat cu ala pe ea...cum ai zis si tu, pe la 2 ani sa vezi ce bine-i sta si-o sa-l poarte .
Sa stii ca ai facut afacere buna cu firul de catifea, pe-aici n-am vazut sub 3$ sculul de catifea (fara alta impletituta), si asta la reducere...nu stiu cate grame are, dar am vazut ca e maricel sculu...firul folosit la caciulita Karinei e Patons twister, are 50gr., si l-am luat la oferta 2 buc/5$; la caciulita mi-au intrat aproape 2...by the way, am gasit si eu azi la Big Lots fire la 1$ bucata : puf foarte fin, fir gen scama, gen blanita...mi-am luat 5 sculuri de 50gr. de puf, pe bleu, sa incerc o vestuta pt K |

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| multumesc de incurajari, la cat am muncit il pastrez ca pe sfintele moaste si i-l dau mai tarziu.Acum imi pare rau ca n-am luat si un pachet bleu .Ma duc azi sa vad daca mai am norocul sa le mai gasesc.As vrea de curiozitate sa iau si din alta parte fir de catifea sa vad care-0i diferenta daca este vreuna Spor la treaba |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mihaela, daca poncho e mai mare o sa-l poarte mai tirziu, nu-i nimic! Pupici la Daria scumpica Sa stii ca-i sta tare bine cu culoarea asta! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miha, ponchoul e foarte dragutz. Nu-i nimic ca e mare, caci creste fata. Bine ca nu e mic |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2007 Mesaje: 180
| E foarte frumos poncho-ul si ii sta foarte bine fetitei tale. |

Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Mihaela, cred ca acum ii este bun poncho-ul fetitei, nu? Ziceai ca il pastrezi.
Am lucrat si eu cu fir de catifea. E adevarat ca se lucreaza cam greu, dar imi place ce iese.

|
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/7/2012 Mesaje: 2
| Ma ajutati, va rog cu un raspuns? Am un fir de catifea subtire si nu foarte pufos. Ce as putea face din el? |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 111
| valentina wrote:Mihaela, cred ca acum ii este bun poncho-ul fetitei, nu? Ziceai ca il pastrezi. Am lucrat si eu cu fir de catifea. E adevarat ca se lucreaza cam greu, dar imi place ce iese.  Doamne Valentina! Acum am vazut vestuta facuta de tine. Este superba! : O adevarata artista! Felicitari! O zi frumoasa! |
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/17/2012 Mesaje: 32
| eu am lucrat mult in tinerete cu fir de catifea si imi placea f.mult cum se lucreaza. stiu ca faceam mai ales combinatii-dungi orizontale cu pna culoare contrastanta si lucrat dungi verticale 3 pe fata+3 pe dos.
din pacate nu mai am bluzele sa le vedeti (mi-au ramas mici si le-am donat) |
|
|
|
|