Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| O sa postez aici filmuletele pe care le gasesc cu nasteri prin cezariana.
O sa incep cu un filmulet, la care va sfatuiesc sa nu va uitati daca nu suportati sa vedeti o astfel de operatie live:
Personal mi s-a parut extraordinar !
Editare Ulteriaoara:
Articole utile : Cum se desfasoata operatia de cezariana Mituri false despre cezariana De ce nu iti doresti o cezariana Anestezia epidurala Corpul tau dupa nastere Legarea trompelor uterine |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Adriana , tu sperii burticutele , ce faci ? Postez si eu cu nasteri naturale ? :018: |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Adriana, am urmarit primul filmulet si m-a emotionat foarte tare cand am auzit primul scancet al bebelului. Cat de frumos e! Oana, la naturale nu ma uit , astept sa vad cum va fi! |
|
| Mami, sper sa nu le sperii, nu asta e scopul.
Ideea era ca eu una preferam sa stiu ce ma asteapta si ma cam uitam la chestii de genul asta (asta la Andrei). Asa am intrat mai pregatita si mai stapana pe mine in sala de operatii.
Pune si la nasteri naturale la fel, filmulete cu nasteri naturale.
Si apoi... daca cineva nu vrea sa le vada, nu da click pe ele si gata . Eu o sa atentionez mereu daca mi se pare prea dur filmuletul. |
|
| Eu nu vreau sa va stric vacanta de 1 mai, asa ca ..... |
|
| avem si struti pe aici?
Sunt convinsa ca daca vremea e buna si bebe e cuminte in burtica, veti avea un 1 mai exceptional |
|
| Adriana , saru-mana ! sa ai gura aurita ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Super Adriana! Ma bucur mult ca ai postat acest filmulet, l-am vazut impreuna cu fata mea. Suntem fericite amandoua!
De mult doream sa vad o cezariana, inca nu am renuntat la dorinta de a vedea una in realitate!
Eu abia astept sa postezi si o nastere naturala! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Foarte dragutza bebe Sofia....o dulceata!! Eu am vazut si cezariene si nasteri naturale in stagiile de gineco...sincer amandoua mi se par nasoale...Doar ideea imi place la nebunie...
Si eu cred ca viitoarele mamici trebuie sa fie informate,sa stie ce se intampla cu ele...acum ramane la latitudinea fiecareia. Eu le doresc nastere usoara burticilor indiferent de metoda de nastere aleasa...
|
|
| Tutorial operatie cezariana
Nu va uitati daca nu suportati ! Eu dupa ce am facut 2 astfel de operatii am fost curioasa, iar acum ma gandesc de ce nu am avut curajul sa nasc natural . brrr!
|
|
| Aici aveti explicat de la A la Z si cand se recomanda sa faci cezariana, si ce fel de anestezie se va practica, si cum se face operatia si la ce trebuie sa te astepti dupa operatie.
Este tutorial, deci nu sunt imagini "hard".
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu atat la primul beietel cat si al doilea am facut cezariana, insa daca vedeam aceste filmulete inainte, sigur preferam nastere normala. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| Sunt super toate filmuletele
Mi-ar fi placut sa imortalizeze cineva si operatia mea:018: |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna sunt noua aici imi spune sh mie ce este mai in siguranta cezariana sau pe cale naturala?vreau si eu dar si sotul meu sa fac un copil dar nu stiu care solutie e mai buna.sotul meu spune k cezariana chiar si mama imi spune asta...nu stiu ce sa fac vreau foarte mult sa am un bebe dar mie frik..ma ajuta cineva??? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| de ce trebuie sa faci cezariana? cezariana ar trebui sa o recomande medicul in cazul vreunei probleme. in cazul cezarienei, recuperarea e mai greoaie. nasterea naturala, travaliul pare ceva mai de speriat, dar daca e totul bine, trece repede si esti imediat pe piciorusele tale. cel mai bun sfat ti-l poate da medicul |
|
|