Filmulete cu nasteri prin cezariana !
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexandrabogdan
Scris: Monday, March 8, 2010 6:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
eu am un astfel de filmuletz chiar de la nasterea fetitei mele.
PrincessLilou
Scris: Thursday, April 29, 2010 2:48 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
danab
Scris: Thursday, April 29, 2010 10:02 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Eu nu am vazut ce mi-a facut doctorita, asa ca am trecut repede peste operatie, cu recuparare rapida. Lillou, daca toate cele care isi pun implanturi mamare ar vedea si cum se face operatia, cred ca mai mult de 50% ar renunta ras
ebruli22
Scris: Thursday, April 29, 2010 8:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/12/2010
4 bebelusi ras

sweet angel
Scris: Thursday, April 29, 2010 10:46 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
un pic ma ia frica si de operatia asta , dar tot sunt de parere ca vreau cezariana nu nastere naturala.
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, April 30, 2010 12:11 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Liacomputerlove computerlove computerlove , eu sunt pro nastere naturala, mai ales in conditiile care sunt in afara tarii....Numai daca din punct de vedere medical nu poti natural, atunci, da...cezariana....Imi place tare mult de PrincessLilou...a pus toate in balanta si ia decizia cea mai buna...Deci: daca se poate natural, go for it! computerlove
Ana
Scris: Friday, April 30, 2010 12:29 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
praslea_cel_voinic wrote:
...Deci: daca se poate natural, go for it! computerlove
subscriuthumright thumright
AlexandraL
Scris: Friday, April 30, 2010 1:15 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Eu nu am avut cum sa nasc natural prima data, ceea ce reduce foarte mult sansele ca a doua nastere sa nu fie tot prin cezariana...Nu am ales eu, a trebuit, altfel eram in pericol s eu si Ioan. Operatia nu am vazut-o, desi intr-un fel mi-as fi dorit, este extraordinar cum vine un copilas pe lume, oricare ar fi metoda.
PrincessLilou
Scris: Friday, April 30, 2010 2:35 AM
Nivel

danab wrote:
Eu nu am vazut ce mi-a facut doctorita, asa ca am trecut repede peste operatie, cu recuparare rapida. Lillou, daca toate cele care isi pun implanturi mamare ar vedea si cum se face operatia, cred ca mai mult de 50% ar renunta ras

sunt de acord cu ce zici tu, doar ca eu personal nu sunt genul care sa opteze pentru cutitul la os pentru nici un fel de beneficiu estetic si daca e sa pot fugi cat mai departe de astfel de proceduri cu atat mai bine...deci nu as opta pentru cezariana nici de frica durerii...si chiar daca m-am decis eu asa cu mine ca vreau sa nasc natural, sunt constienta ca poate durerea o sa fie prea mare pentru mine sau mai mult decat imi pot imagina la ora actuala...dar am sa infrunt dealul asta cand ajung la el...nu are rost sa ma panichez aiurea de pe acum ras
danab
Scris: Friday, April 30, 2010 9:55 AM
Nivel

Lillou, durerea e in functie si de persoana care o simte. Vad ca esti o persoana hotarata, asa ca durerile nasterii pentru tine vor fi ca un preludiu la o bucurie mare, nu un moment de groaza. Multe femei se plang de durerile nasterii, dar la multe e si pe fond psihic, acestea nu ar rezista nici la o intepatura, ar face caz de ea o luna (stiu persoane dn astea).

Cum spunea Alexandra, nu totdeauna se poate naste natural, si bine ca s-a descoperit cezariana.

Si, sa fim in ton vesel, omenirea s-a inmultit si pentru ca cele care trebuie sa nasca sunt femeile, nu barbatii.ras
Mela
Scris: Friday, April 30, 2010 10:38 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
danab wrote:

Si, sa fim in ton vesel, omenirea s-a inmultit si pentru ca cele care trebuie sa nasca sunt femeile, nu barbatii.ras

Dana,cred ca toata lumea e de acord cu tine aici thumright

la prima nastere imi doream cezariana,gaina de mine sic binenteles ca nu am cerut-o,speram eu asa,in secret,ca o sa ajung sa mi se faca.Doamne,ce minte pe mine fool acum nu m-as lasa taiata de bunavoie nici sa-mi plateasca cineva si sper,din tot sufletul,sa nu am probleme pe final de sarcina,sa nu fiu nevoita sa ajung la operatie.
danab
Scris: Friday, April 30, 2010 1:31 PM
Nivel

mela, sa dea Domnul sa nasti si mai usor al treilea copil.
Mama mea imi povestea ca pe al treilea copil (fratele meu mai mic) l-a nascut cel mai usor, desi a fost un bebe grasan - 4,5 kg ras
Eu, daca ar fi sa aleg, aa alege sa nasc natural, desi am avut o cezariana si o recuperare reusite.
PrincessLilou
Scris: Wednesday, May 5, 2010 4:27 AM
Nivel

danab wrote:
Lillou, durerea e in functie si de persoana care o simte. Vad ca esti o persoana hotarata, asa ca durerile nasterii pentru tine vor fi ca un preludiu la o bucurie mare, nu un moment de groaza. Multe femei se plang de durerile nasterii, dar la multe e si pe fond psihic, acestea nu ar rezista nici la o intepatura, ar face caz de ea o luna (stiu persoane dn astea).

Cum spunea Alexandra, nu totdeauna se poate naste natural, si bine ca s-a descoperit cezariana.

noua de ex la orele de parenting ne-au povestit de nu stiu ce hormoni pe care i-am avea in corp si care sunt destinati sa ne ajute sa trecem prin momentul asta numit nastere naturala, dar normal ca daca te panichezi imediat nu o sa ai sansa sa treci prin greul cel mare. probabil si pe mine o sa ma i-a tremurul la inceput, dar sper sa reusesc sa ma calmez...de fapt despre asta cam discut si cu stef pe acasa...sa ma ajute sa ma calmez, ca daca ma panichez aiurea si nu o sa rezist la durere poate nici un panadol nu o sa isi faca efectul sau mai stiu eu ce metode. eu nu vreau sa folosesc morfina sau ce se da pe aici pentru calmarea durerilor in timpul travaliului pentru ca am inteles ca bebe poate iesi ametit si cu deficienta respiratorie...asa ca mai bine suport eu durerea decat sa stric venirea bebelinei pe lume cu droguri. dar cica panadolul e singurul recomandat care nu afecteaza bebele.

cezariana e bine ca exista si poate fi folosita in cazuri dificile. sunt sigura ca multe mamici isi doresc sa nasca natural si sa aiba complicatii pana la urma...macar exista si posibilitatea sa fii doar amortit de la mijloc in jos decat sa fii adormit pe de-aintregul...asa mami are posibilitatea sa se bucure imediat de venirea puiului ei.

hehehe...ce bine ar fi sa se inventeze o metoda prin care si taticii sa poata duce o sarcina...asa ar vedea si ei cum este...pentru ca unii barbati (nu spun toti) nu apreciaza prin ce trec femeile.
mihaellas
Scris: Tuesday, November 8, 2011 8:46 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2009
am si eu de la operatia mea, dar nu pot viziona asa filmulete. nici la poze nu pot privi! sorry1
ingerash
Scris: Tuesday, November 8, 2011 12:43 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
AdrianaC wrote:
Aici aveti explicat de la A la Z si cand se recomanda sa faci cezariana, si ce fel de anestezie se va practica, si cum se face operatia si la ce trebuie sa te astepti dupa operatie.

Este tutorial, deci nu sunt imagini "hard".

Sper sa nu fie necesara cezariana la mine...abia astept ziua de joi sa vad ce zice medicul....daca bebe sa pozitionat cum trebuie....ii place sa stea in pozitie peliananervi
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.