|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Irinuta wrote: Nu doar ca am avut curajul sa nasc de trei ori natural, dar nu cred ca as fi putut suporta sa nu-mi vad copilul (oricare dintre ei), in primele secunde de viata extrauterina. E un sentiment ce nu se poate descrie in cuvinte. Merita tot sacrificiul.
Asa este nici mie nu imi pare au ca am nascut natural. Si 5 copii daca as mai face (impropriu spus) tot natual asa alege. Cezariana as alege doar daca as avea eu vreo probl sau copilul ca sa nu s poata naste normal. Si peioada de recuperare este mai rapida. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| AdrianaC wrote:Un filmulet la care am crezut ca ma pot uita, dar mai aveam putin si lesinam... Felicitari celor care au avut curajul sa nasca natural !!! vai mi sa ridicat parul pe mana ...si totusi i-am nascut normal pe amamdoi...cate trage o femeie...of!!!of!!! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Si eu am nascut normal, dar am beneficiat de epidurala (care a prins doar pe o parte) si a-si repeta la fel, adica natural, cu episiotomia a fost ma greu ca Alex era cam mare si am avut vreo 10 puncte |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Irinuta wrote: Nu doar ca am avut curajul sa nasc de trei ori natural, dar nu cred ca as fi putut suporta sa nu-mi vad copilul (oricare dintre ei), in primele secunde de viata extrauterina. E un sentiment ce nu se poate descrie in cuvinte. Merita tot sacrificiul.
Irinuta, de vazut il vezi si la cezariana imediat, daca nu ai anestezie generala. Eu sunt foarte rea de durere si nu as fi rezistat cu siguranta sa nasc natural |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Eu am nascut natural si foarte usor maximul jumatate de ora si erau afara ,dureri au fost dar suportabile ,dar vreau sa spun ca am facut exercitii cu un balon si adevarul ca nasteam in fiecare zi a fost exercitiul mai greu ca nasterea.Sa-mi vad copilul imediat ce a fost scos Nuuuuuu am fost de acord sa-l vad cu sange si murdar ,curata ,spalat sa am o amintire frumoasa. Vreau sa spun ca eu sunt foarte rezistenta la dureri astazi stiu si de la cine am mostenit de la maica mea care este o viteaza pe ea niciodata nu o doare nimic ! |
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| mie mi se pare ca nasterea nu doare deloc,adica am simtit cand a iesit capul,apoi umerii,dar n-a fost dureros deloc.epiziotomia,la fel,nu mi-a facut probleme.ce m-au chinuit pe mine au fost durerile anterioare nasterii,contractiile alea m-au terminat,nimic nu se compara cu ele... |

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Si eu am avut o nastere normala dar daca ma credeti si in ziua de azi imi aduc aminte ce dureri am avut,si daca ma gandesc parca le si simt ,oricum am si o cezariana dar sincer natural as face 10 copii decat cezariana!!! |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Mela wrote:mie mi se pare ca nasterea nu doare deloc,adica am simtit cand a iesit capul,apoi umerii,dar n-a fost dureros deloc.epiziotomia,la fel,nu mi-a facut probleme.ce m-au chinuit pe mine au fost durerile anterioare nasterii,contractiile alea m-au terminat,nimic nu se compara cu ele...
exact asa si la mine.Nu ca nu m-a durut nasterea propriu-zisa , dar eram atat de concentrata sa imping pentru ca domnisoara nu vroia sa iasa, incat durerule au trecut in plan secundar.In schimb travaliul, m-a omorat.Am avut cosmaruri nopti intregi dupa aceea. |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Amintiri mi-au trebuit...dupa ce-am vazut filmuletul cu bebe nascut albastru la fatza si cu cordonul infasurat pe gat asa cum a fost si fii-mea, m-a apucat frica c-o sa patesc asa si la al doilea copil . K a luat primul apgar 7 ca sa va dati seama in ce hal arata. Nu mi-au facut nici o eco inainte sa nasc sa vada daca copilul are cordonul in jurul gatului si acum ma gandesc ca la fel va fi, totul o nebuloasa . Dar o sa ma tin de capul lor sa-mi faca, nu mai stau asa in baza ca ei zic ca e ok. Pff, cine m-a pus sa ma uit aici? |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| delfinasa wrote:  Amintiri mi-au trebuit...dupa ce-am vazut filmuletul cu bebe nascut albastru la fatza si cu cordonul infasurat pe gat asa cum a fost si fii-mea, m-a apucat frica c-o sa patesc asa si la al doilea copil  . K a luat primul apgar 7 ca sa va dati seama in ce hal arata. Nu mi-au facut nici o eco inainte sa nasc sa vada daca copilul are cordonul in jurul gatului si acum ma gandesc ca la fel va fi, totul o nebuloasa  . Dar o sa ma tin de capul lor sa-mi faca, nu mai stau asa in baza ca ei zic ca e ok. Pff, cine m-a pus sa ma uit aici?
Exact de asta am intrat aici ca am vazut ca ai postat si m-am gandit "Ce a apucat-o de a intrat sa vada acuma nasterea naturala " Nu este indicat ,iubita linisteste-te totul va fi Ok plus ca ma rog sa ai nasterile mele .Hai ai plecat de aici ! |
|
|