Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Kiki wrote:The Pursuit of Happyness: nota 10 + - nu va zic despre ce e vorba ca pe urma nu mai are sens. Va zic in schimb motto-ul personajului principal (Will Smith, o intrepretare absolut superba) "Nu da voie nimanui sa-ti spuna ca nu poti sa faci ceva ... Daca ai un vis, trebuie sa-l protejezi ... Daca vrei ceva, incearca sa-l obtii. Punct.”
Mi-a placut si mie, l-am vazut acum cateva luni. |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Filmele mele de suflet sunt: "Pana cand ne vom revedea" cu Paul York si "Pearl Harbor". Pe primul nu l-am mai vazut de mult tare si mi-as dori sa-l mai vad...... |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ce filme am mai vazut si mi-au retinut atentia: "Poseidon", "Basic instinct 2", "Fast and furious: Tokio drift", "Just my luck", "Smokin' Aces", "She's the man", "Happy feet", "Borat". |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/24/2007 Mesaje: 208
| Recomand sa vedeti "Freedom Writers", este un film foarte bun, cu baza reala. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| judecand dupa frecventa vizionarii s-ar spune ca e filmul meu preferat. Dar NU,NU,NU il urasc deja dar n-am ce faceeee e vorba de Pinochio vazut de 200000 de ori pe zi, alternat cu winnie the pooh sau cu teletabies. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| codruta wrote:judecand dupa frecventa vizionarii s-ar spune ca e filmul meu preferat. Dar NU,NU,NU  il urasc deja dar n-am ce faceeee e vorba de Pinochio  vazut de 200000 de ori pe zi, alternat cu winnie the pooh sau cu teletabies.
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| codruta wrote:judecand dupa frecventa vizionarii s-ar spune ca e filmul meu preferat. Dar NU,NU,NU  il urasc deja dar n-am ce faceeee e vorba de Pinochio  vazut de 200000 de ori pe zi, alternat cu winnie the pooh sau cu teletabies.
Pai daca e dupa Medeea, cred ca vei ajunge curand la 300000 de vizionari pe zi |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
|
ce ma incurajezi!!! draguta de tine |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| codruta wrote:ce ma incurajezi!!! draguta de tine
Pai nu? Trebuie sa am grija sa nu vorbeasca Medeea cu Dav si sa se contamineze si el |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Medeea bine ca mami se uita macar la filme de desene animate! Noi urmarim cu "interes" serialul "Spioanele" de pe Jetix , tocmai sunt episoade noi. Recomand ascunderea telecomenzii in subsol sau prin vecini. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Mie imi place Original Sin cu Angelina Jolie si Antonio Banderas. Mai imi plac foarte mult filmele in care joaca Adam Sandler si va recomand Reign Over Me. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
codruta ce m-ai facut sa rad ,parca ma vad pe mine cu Karina .Filmul nostru adica al ei este Noddy ma chema si pe mine ca sa aiba prieten de distractie. .Pe unde-l vede tipa dupa el il striga ea ii zice Baba habar nu am de unde. Mi-a placut tare mult Gladiatorul,Lord of the ring pe care l-am revazut de vreo 4 ori,Brave heart(Mel Gibson),The Patriot(Mell Gibson),.A fost un film cu Tom Cruise, parca s-a numit Apocalipsa iar a fost f interesant.Imim plac mai multe dar nu-mi mai aduc aminte acum. Ce-mi place acum este Betty Feia ador aceasta serie ,imi place tare mult cum este imbracata Wilhma parca asa se scrie si personajele cum joaca in general.. |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Mi-ar place sa revad filmul de lung metraj "Dincolo de frontiere...". Nu mai stiu cine juca in film, caci sunt mai bine de 16 ani de cand nu l-am mai vazut,, dar retin doar ca actiunea filmului se petrecea in Australia. Daca stie cineva cine juca sau de unde as putea face rost de acest film, i-as fi recunoscatoare!!!!! |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| eu tot am ramas la "After sunrise" si "After sunset"
si "The Devil's Advocate" din cere vazute recent "Ocean's 13" si "Perfume" |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Filmul cu Tom Cruise s-a numit Razboiul Lumilor.(War of the worlds). |
|
|