Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nu am mai vazut de ceva timp un film bun, imi place genul romance , poate imi recomandati si mie ceva. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| eu am 2 filme preferate - chiar genul Romance - e After sunrise si After sunset..
sunt extraordinare....
bine, eu am si avut o poveste destul de asemanatoare.. asa k... intr-un fel ma recunosc, poate de asta imi plac... dar oricum, sint 2 filme extraordinare...
chiar ti le sugerez cu mare placere |
|
| Te referi la ''Before Sunset'' cu Ethan Hawke ? L-am vazut , super film. |
|

| aidaalex wrote:Te referi la ''Before Sunset'' cu Ethan Hawke ? L-am vazut , super film.
asa before sunset si before sunrise....
le-ai vazut pe amandoua?
|
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| ira_tgr wrote:eu am 2 filme preferate - chiar genul Romance - e After sunrise si After sunset..
sunt extraordinare....
Subscriu! De fapt eu nu l-am vazut decat pe primul, "Before sunsrise" (cred ca asa este titlul exact, Ira ), acum vreo zece ani, pe TVR1. Nici nu stiam cine erau Ethan Hawke si Julie Delpy, de fapt nici nu cred ca erau prea cunoscuti, dar m-a vrajit filmul. Si inteleg ca si al doilea este foarte bun! Ah, acum am vazut si mesajul tau, Aida, asa este "Before...".
|
|
| Am vazut unul singur, nu stiu care dar cred ca primul, nici nu am stiut ca sunt doua cu aceiasi actori, abia astept sa-l vad si pe cel pe care nu l-am vazut. |
|

| aidaalex wrote:Am vazut unul singur, nu stiu care dar cred ca primul, nici nu am stiut ca sunt doua cu aceiasi actori, abia astept sa-l vad si pe cel pe care nu l-am vazut.
primul e defore sunrise... si celalalt e before sunset, .... aceiasi actori, doar k poveste se petrece dupa 10 ani, atat in film cat si in viata reala... |
|
| Nu am vazut filmele, Ira poate ti se face mila de mine si mi le imprumuti o seara, ca sa am ce boci Eu am doua filme preferate: Corbul si Nascuti asasini. |
|
| Am vazut si Corbul si Nascuti asasini . Ceva mai nou m-ar interesa. |
|
| Aseara am vazut '' A Walk to Remember'' . Am ramas profund impresionata. Eu zic ca merita vazut. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu am vazut ieri Avenging Angelo (Razbunandu-l pe Angelo, cu Sylvester Stallone si Anthony Quinn) - mi-a placut mult, e un film facut in memoria lui Anthony Quinn - iar azi am vazut The fast and the furious: Tokyo drift, un film pentru amatorii de cai putere, drift si curse auto (a fost beton! cei care au jucat Need for speed stiu despre ce vorbesc ) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Eu am vazut zilele trecute The Illusionist (2006) cu Edward Norton si The Lost City (2005) cu Andy Garcia. Daca aveti ocazia, nu le ratati |
|

| Hard Candy (2005). Excelent!!!
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Am vazut si eu ceva filme zilele trecute, filme pe care vi le recomand:
The Island - 2005 - un thriller SF - lumea a fost contaminata si au fost salvati putini oameni care traiesc intr-un institut si singurul lor vis e sa ajunga pe INSULA, singurul loc din lume necontaminat Mr. Fix It - 2006 - comedie romantica (in genul filmului Hitch) - un tip are o firma de servicii si ajuta barbatii sa se impace cu fostele lor partenere Children of men- 2006 - lumea se confrunta cu o grava problema: infertilitatea. Sunt aproape 19 ani de la ultima nastere a unui copil si cu fiecare an care trece, inexplicabil, fãrã o nastere pe întreg pãmântul, omenirea se apropie de disparitie.
|
|

| Va recomand Apocalypto (2006), regizat de Mel Gibson. Exceptional! |
|
|