Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17812
| Chryss, eu nu te felicit inca pentru ca sunt sigura ca desi i-ai acordat un vot de incredere, va mai trece o vreme pana cand vei putea avea din nou incredere in el. Totul este sa treci cu brio peste aceasta perioada. Poate cine stie, a crezut ca nu o sa se afle, dar acum s-o potoli. Nu cred ca e dispus sa isi riste prosteste familia.
Iti tin pumnii !
Eu una asa sunt. Acord omului increderea inca de la inceput, iar daca imi este inselata aceasta incredere atunci foarte greu o mai poate recastiga sau chiar deloc.
Bafta si e foarte bine ca stii ce vrei ! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| AdrianaC wrote:Chryss, eu nu te felicit inca pentru ca sunt sigura ca desi i-ai acordat un vot de incredere, va mai trece o vreme pana cand vei putea avea din nou incredere in el. ...
Eu una asa sunt. Acord omului increderea inca de la inceput, iar daca imi este inselata aceasta incredere atunci foarte greu o mai poate recastiga sau chiar deloc.
Si eu sunt la fel... I-am acordat votul de incredere, dar asta nu inseamna ca nu voi fi cu ochii pe el... Multumesc pentru sustinere, Adriana si Lenus (sper ca nu am gresit ) |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Multumesc pentru sustinere, Adriana si Lenus (sper ca nu am gresit)
Ba da...dar nu conteaza |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| chiar daca a trecut ceva vreme de la postarea subiectului as vrea sa cred ca totul s-a terminat cu bine si ca a fost din partea lui o ratacire d emoment! |