Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Nico, |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Chryss, sper ca v-a fi bine pt amindoi!
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| N-am intrat pana acum sa-mi spun parerea pentru ca in general sunt prea radicala, recunosc. Bine ca ati depasit momentul, si, spun eu, foarte bine...cu calm rezolvi orice! Felicitari! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Chryss, ma bucur ca ai reusit sa te stapinesti si sa discuti calm cu sotul tau!Tocmai de aceea a fost surprins, pentru ca el se astepta probabil la tipete, reprosuri si scandal! Iar tu ai fost exact invers!Bravo! Ai grija de tine si sa-ti fie bine!Sper din suflet sa nu regreti niciodata ca i-ai acordat o a doua sansa! |
|

| Miri, Leut, Ema, muuulte multumiri pentru sustinerea voastra... |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cryss, tot citeam si ma gandeam la toate sfaturile pe care le-ai primit. In final am ajuns la partea.. buna, impacarea. In primul rand te felicit pentru atitudine, in al doilea rand ma bucur, ca cel putin momentan lucrurile merg bine (atentie sa nu fie praf in ochi) si in al treilea rand tin sa-ti spun, daca mai e nevoie , ca aici vei gasi oricand o mana de ajutor. |
|

| Inca o data, muuulti pupici! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Felicitari pentru diplomatia de care ai dat dovada. Sper ca totul sa fie bine si de acum inainte. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Chriss, ce sa mai zic? Au zis fetelor tot...Diplomatia si calmul te-au salvat cel putin aparent! Sper sa revina totul la normal! |
|

| Kiki, Dya, |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Chryss, sper ca lucrurile sa se aranjeze in cel mai bun mod pentru voi doi. Cred ca ai trecut prin clipe groaznice. Sfatul meu este sa fii cat se poate de vigilenta pe viitor. Banuiesc ca si tu te-ai gandit la urmatorul aspect: daca nu ai fi fost destul de priceputa la PC si nu ai fi aflat de conversatiile pe net ale sotului tau? Pana unde ar fi mers totul? Sincer, eu zic ca problema e ceva mai profunda de atat... Dar, in fine, asta stiti cel mai bine voi doi. Eu sper din tot sufletul sa fie prima si mai ales ultima data cand te confrunti cu asa ceva, draga mea. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Cryss felicitari pentru calmitatea de care dai dovada ,eu sunt mai impulsiva si cam geloasa .Sper ca totul sa fie bine si de acum inainte. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitari pentru atitudinea calma si pentru diplomatie.!!! Sper ca lucrurile sa revina la normal cat mai repede. |
|

| Realitatea e ca am trecut prin clipe groaznice... Binenteles ca voi fi vigilenta... Sincer? Imi venea sa ma pup singura ca am "furat meserie de haker" (bine, nu ma pricep chiar foaaarte bine...) si ca am reusit sa aflu toate astea... Kali, Ely, Oana-Nicole, va multumesc mult! |
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Chryss, imi pare rau ca a fost nevoie sa treci prin asa ceva! Ma bucur ca ai dat dovada de intelepciune si te-ai putut stapani. Desi lui ii vei lasa impresia ca nu-l controlezi, eu zic sa fii totusi vigilenta...nu se stie niciodata! Sa nu regreti ca i-ai acordat a doua sansa...in caz ca problema se repeta vei fi impacata cu tine ca ai facut tot ce s-a putut pentru familia ta! Sper ca sotul tau sa fi primit un dus rece prin tot ce s-a intamplat, sa se trezeasca si sa vada ce are langa el, dar mai ales sa pretuiasca...te imbratisez cu drag! |
|
|
|