Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17965
| Chryss,
E greu sa dai sfaturi, totusi... cum zicea si Cute, nu il incolti, dar nici nu il lasa slobod.
Trebuie sa vb cu el si sa iti spuna ce l-a determinat sa isi faca cont si sa vorbeasca cu alte femei. Spune-i ca stii ca in ultimul timp nu ai avut suficient timp sa va ocupati de relatia voastra, dar ca asta nu inseamna ca trebuie sa isi caute alinare in alta parte. Incearca sa il faci sa se gandeasca ce ar fi simtit el, daca tu ai fi vb pe net cu alti barbati. Nu cred ca i-ar fi picat bine.
Nu stiu sincer ce sa iti mai spun, nu il cunosc, nu stiu care e firea lui si cum s-a comportat pana acum, daca e ceva recent sau dureaza de mai mult timp aceste "discutii".
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Adriana, se pare ca dureaza de vreo saptamana... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Draga mea, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva! Dar trebuie sa discuti calm cu sotul tau si sa afli ce anume ii lipseste, ce anume l-a determinat sa initieze astfel de discutii pe net... Eu sunt de parere ca fiecare om merita o a doua sansa, important este sa stie sa profite de ea!Tu trebuie sa stabileste acum niste limite precise ale relatiei voastre si sa-i spui pina unde esti hotarita sa ii lasi un strop de "libertate". Nu arunca cu acuze, chiar daca iti este greu!Fa-l sa intelega ce mult te-a ranit atitudinea lui si cit rau poate face vietii voastre in doi! Mult succes si iti doresc numai bine!
Si stii...noi suntem aici si pentru tine! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17965
| Chryss, eu zic ca daca e sa se duca la alte femei, se va duce oricum, nu trebuie sa stai tot timpul sa te gandesti la asta.
Tu trebuie sa incerci sa iti dai seama ce anume ii lipseste, care e cauza pentru care s-ar duce in alta parte si sa incerci sa o elimini.
Daca insa asta e firea lui, sa umble in mai multe luntre, (desi nu cred, ca altfel nu l-ai mai fi ales de sot ), atunci lucrurile stau putin altfel. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Draga mea! din cauza infidelitatii am divortat si eu de primul sot. Probabil ca ceva ii lipsea, ceva ce altcineva intr-un timp record i-a oferit. Eu te-as sfatui sa descoperi ce anume ii lipseste lui, sa ii oferi in continuare seara romantica in 2 , pt ca el este deja in cumpana daca face ceea ce face chiar daca timpul lui pt asa ceva este extrem de limitat. Daca faci asa se va intampla si unul dintre voi......va pati Eu stiu cum este sa stai acasa cu un copil mic, il mai inteleg si pe el ca munceste mult si cand vine acasa copilul plange si in fiecare zi gaseste acelasi lucru. Monotonia il omoara si incearca ..macar virtual sa gaseasca fericire daca nu......personal. Eu mi-as dori sa-mi trimit copilul macar o zi undeva sa petrec macar o noapte normala alaturi de sotul meu. Eu vb pe net cu colegi din Ro, poate si cu barbati din alte tari, dar asta nu inseamna ca-mi insel sotul sau ca ceva-mi lipseste. Un singur lucru nu suport: MINCIUNA. Nu inteleg de ce te-a mintit , mai ales ca dupa cate spune el...a fost doar o simpla conversatie. Fii mai desteapta decat el si stapaneste-te, nu-i in cap direct pt ca va incerca sa gaseasca alte cai de a face lucrul asta, poate telefonic, sau sms-uri. Stii ca n-au prea mult creier. Spune-i ca ai fost doar surprinsa si ca vrei sa stii daca-i lipseste ceva, pt ca tu vrei sa-l faci fericit si ca-l iubesti. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Chryss, nu am mai trecut prin asa ceva, dar cred ca e o stare oribila
Te sfatuiesc sa vorbesti deschis si calm cu el, macar sa reusesti sa intelegi de ce a ajuns sa se comporte asa! O alta sansa cred ca merita, dar asta poti sa o stabilesti numai tu!
Eu dupa 16 ani si....ceva de casatorie am ajuns la concluzia ca adevarata distractie si trasgresiune e sa fi fidel si sa reusesti sa te simti fantastic...minunat...super cu aceeasi persoana si dupa multi ani
si sa fie mereu nu ca prima oara....dar mult mai mult!
Iti doresc sa treci bine de aceasta incercare si sa iesiti mai uniti ...si mai indragostiti
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| nutzica wrote:Draga mea! din cauza infidelitatii am divortat si eu de primul sot. Probabil ca ceva ii lipsea, ceva ce altcineva intr-un timp record i-a oferit. Eu te-as sfatui sa descoperi ce anume ii lipseste lui, sa ii oferi in continuare seara romantica in 2 , pt ca el este deja in cumpana daca face ceea ce face chiar daca timpul lui pt asa ceva este extrem de limitat. Daca faci asa  se va intampla  si unul dintre voi......va pati  Eu stiu cum este sa stai acasa cu un copil mic, il mai inteleg si pe el ca munceste mult si cand vine acasa copilul plange si in fiecare zi gaseste acelasi lucru. Monotonia il omoara si incearca ..macar virtual sa gaseasca fericire daca nu......personal. Eu mi-as dori sa-mi trimit copilul macar o zi undeva sa petrec macar o noapte normala alaturi de sotul meu. Eu vb pe net cu colegi din Ro, poate si cu barbati din alte tari, dar asta nu inseamna ca-mi insel sotul sau ca ceva-mi lipseste. Un singur lucru nu suport: MINCIUNA. Nu inteleg de ce te-a mintit , mai ales ca dupa cate spune el...a fost doar o simpla conversatie. Fii mai desteapta decat el si stapaneste-te, nu-i in cap direct  pt ca va incerca sa gaseasca alte cai de a face lucrul asta, poate telefonic, sau sms-uri. Stii ca n-au prea mult creier. Spune-i ca ai fost doar surprinsa si ca vrei sa stii daca-i lipseste ceva, pt ca tu vrei sa-l faci fericit si ca-l iubesti.
Foarte inteplept !Gandeste-te de 10 ori inainte de a face un pas, ca e posibil ca pasul pe care il faci tu ori sa il intoarca catre tine, ori sa il indeparteze de tine!Grea situatie, dar trebuie gasita solutia care v pune in avantaj pe amandoi!
Si, e bine sa te gandesti daca ai ce salva sau nu.Daca ai ce salva, cauta solutii de a fi langa el si de a-i oferi tot ce are nevoie (in limita firescului).Daca crezica ii vei scoate okii cat vei trai pt.pasul greist facut de el, fie el si virtual, mai bine taie raul din radacina, cat nu au aparut injurii sau alte situatii injositoare! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu cu asta nu voi fi niciodata de acord...sa il faca pe el sa iasa din monotonie, saracutul de el...dar el la ea se gandeste? Cate surprize ii face? Ea cum iese din monotonie? Ca doar si ea sta acasa toata ziua cu copilul "lor" si are o viata destul de monotona. El de bine de rau mai merge la serviciu, mai schimba niste idei, pareri...dar ea ce face, creste singura un copil sau 2. Nu stiu ce sfat as putea sa ii dau...dar sigur nu as incepe cu dragalasenii As vorbi cat se poate de serios, si poate chiar l-as face sa regrete ce a facut...fara sa fie nevoie sa ma despart, sa sa-i dau un ultimatum.
Vorba lui Stele, gandeste-te daca ai ce salva sau nu... |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| chriss, parerea mea este ca nu ai motiv de ingrijorare.In primul rand totul s-a petrecut in saptamana cand tu ai fost plecata deci a facut un gest copilaresc la plictiseala .Nu asta e natura lui, nu asta il caracterizeaza.In al doilea rand, eu cand am citit despre conturi am crezut ca sunt la banca ,asta era intr-adevar grav.tu il cunosti si-ti dai seama daca regreta acele conturi sau conversatii.daca simti ca-i pare rau aranjeaza seara romantica asa cum doreai si spor la ...un fratior |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| delicata situatie, asa ca nu pot da sfaturi ci-ti spun ce-as face eu.Daca bine am retinut sotul tau e la a doua casatorie, nu? Eu as analiza putin de ce s-a destramat prima casnicie iar daca la domnul e boala cronica si are antecedente, n-as mai face compromisuri ca tot acolo as ajunge. Chiar dac e greu si sunt copii la mijloc, vrei libertate, ia neica si zburda. Daca altele sunt radacinile si mai merita o sansa, da-i-o. Dar doar una. Sa-ti dea Dumnezeu gandul cel bun si liniste in casa |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Imi pare rau ca treci prin asa ceva. E greu de recastigat increderea , odata pierduta. Eu sunt foarte geloasa si .... impulsiva. Eu intram sa vorbesc cu fetele respective, sa vad ce si cum ..... Ceream numere de telefon si ma intalneam cu ele face to face ! Asa stiu ca as fi aflat totul si nu as fi pus la indoiala .... apararea lui. El ar fi aflat dupa. Si daca ar fi mintit , atunci salut.
Asa e mai dificil. TREBUIE sa mergi pe mana lui, sa il crezi. Trebuie sa ii mai dai si o a doua sansa , pentru ca altfel suferi doar tu .... o faci pentru familie, pentru copii, pentru sarbatorile care se apropie. Oricum , i-as prezenta ferm care ii sunt optiunile: ori iti bagi BINE mintile in cap !!!! ori salut , acolo e usa ! Nu se poate traini cu indoiala in suflet. Off, e usor sa iti dai cu parerea.... Si daca a avut timp de toate astea , inseamna ca are prea mult liber la dispozitie. Ia ocupa-te putin de responsabilitatile lui in ..... timpul liber. Mama, jar manca ! Nu imi doresc vreodata sa fiu in locul tau. Imi pare sincer tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Sa fii puternica si sa vezi ..... dincolo ! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Criss, imi pare tare rau ca suferi asa de mult. Viata de cuplu este mult prea plina de surprize neplacute si din pacate vin peste noi cand nu te astepti. Eu impartasesc parerile lui Taty si a Oanei ( Maria& mami). Mi se pare un gest mult prea adolescentin ca sa-l pot intelege. Nu stiu cat de usor as putea trece peste conversatiile sotului meu pe net cu alte femei pentru ca nu a as putea sa le inteleg natura lor. Cum ar fi daca tu ti-ai petrece ziua vorbind cu alti barbati sau dandu-ti intalnire cu ei. Mereu am zis ca suntem mult prea indulgente atunci cand barbatii calca stramb, ii tratam ca niste catelusi care s-au pisat iar pe covor cand de fapt ei sunt niste dulai numai cu gandul la sex. Sper sa reuseasca sotul tau sa revina cu picioarele pe pamant, sa-si aduca aminte ca nu mai are 18 ani cand vorbea cu fetele pe banca liceului si sa-ti recapeti increderea in el daca intradevar o merita. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Draga Chryss imi pare foarte rau ca trebuie sa treci printr-o astfel de situatie asa de delicata. Sper ca totul sa fie bine pentru tine si pentru copilasi , care sunt persoanele cele mai nevinovate dintr-o familie dar care au intodeauna de suferit atunci cind ceva nu merge bine in acea familie. Parerea mea chiar nu conteaza iar sfaturi nu pot sa-ti dau din mai multe motive insa doua sunt cele mai importante...primul ar fi ca tu il cunosti cel mai bine pe sotul tau si al doilea este acela ca nu am trecut printr-o situatie asemanatoare (si nici nu-mi doresc.)
Bunul Dumnezeu sa fie alaturi de tine si sa-ti ajute in luarea celei mai bune decizii. Sper sa vii cu vesti cit mai bune |
|

Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Ok. Hai sa va dau vestile... Am iesit brusc de pe forum pentru ca sosise al meu sot acasa... Deci... Era spasit... Rusinat, vinovat...Motivele pe care mi le-a dat nu mai conteaza, oricum sunt puerile... I-am spus ca ii acord un vot de incredere, in sensul ca se astepta ca de acum incolo sa il controlez iar eu i-am spus ca nu il voi controla,si ca acest vot de incredere, impreuna cu faptul ca a avut senzatia ca a cazut cerul pe el cand si-a dat seama ca am aflat, rusinea si sentimentul de ... micime pe care l-a avut in acel moment sunt mai mult de cat a putut suporta... Faptul ca nu am facut o criza de nervi, si am tratat problema cu calm, distantare si maturitate se pare ca a fost mai rau decat daca tipam la el, sau daca ii trageam una... L-am avertizat ca in schimb o perioada voi fi mai rece si mai distanta cu el, si ca va avea de luptat daca va dori sa-mi reintre in gratii... I-am dat de ales ceva de genul: Impreuna,dar cu sinceritate, sau singuratatea in doi... A ales prima varianta... Acum sa vedem ce va urma... Fetelor, sunteti extraordinare! Datorita sfaturilor voastre am reusit sa raman calma si detasata, cel putin in aparenta , si va multumesc foarte mult... Promit ca va tin la curent (la 220, ca sa mai fac si glume...) |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Ma bucur mult ca ai scos-o la capat cel putin pana in acest punct. |
|
|
|