Fidelitatea... Ce inseamna...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cris Rusu
Scris: Friday, November 3, 2006 1:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2006
FEtelor, am o problema... Sa va spun ce s-a intamplat, si astept sfaturi...
Saptamana trecuta am fost cu Alexa la soacra mea, unde suntem tinute in puf... Deci sotul meu a fost singur acasica... Problema este ca azi am descoperit din intamplare ca are nu un cont, ci DOUA, pe un site de intalniri, sau cum i-o spune... Eu fiind mai descurcareata cu pc-ul, am reusit sa aflu parolele, si am intrat pe conturile lui... Stupoare!!! Cat am fost eu plecata, isi daduse intalnire prin parc cu o tipa, si mai vorbea cu altele, spunand ca poate se vad, ca e singurel acasa... Acum cateva minute l-am confruntat... A zis ca doar a vorbit, ca nu s-a intalnit cu nimeni... Noi, sincera sa fiu, nu prea mai apucam sa facem mai nimic, pt ca el se trezeste la 4 dimineata, vine acasa de la sv pe la 6-6,30, si adoarme mai repede ca Alexa, adica pe la 8-8,30... Eu acum ce sa inteleg? Cauta ce anume in alta parte? Poate fi considerat infidel, atat timp cat se gandeste la asta? Fetelor, eu nu mai am incredere in el...nervi cry
Va roooog! Ajutor! Ce sa fac?
Kiki
Scris: Friday, November 3, 2006 2:01 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Toti barbatii se gandesc la asta...adica sa caute in alta parte...dar de la a se gandi la a face, e cale lunga. Eu zic sa ii dai un vot de incredere, dar sa il urmaresti o perioada.
Cris Rusu
Scris: Friday, November 3, 2006 2:03 PM
Nivel

Voi incerca... Dar e tare greu, tinand cont ca noi ne-am bazat tocmai pe aceasta incredere...plans banghead
Kiki
Scris: Friday, November 3, 2006 2:08 PM
Nivel

Chryssrusu wrote:
Voi incerca... Dar e tare greu, tinand cont ca noi ne-am bazat tocmai pe aceasta incredere...plans banghead

Mai, Chryss, ce sa zic...nu am trecut prin asta...dar trebuie sa iti fie cumplit de greu...Incearca o discutie, calma, fara strigate, fara copii de fatza...Vezi ce are de gand. Ok, si-a dat intalnire, de ce, de ce nu s-a dus? ce ii lipseste? cu ce te asigura ca nu se va mai intampla?
georgy_adinutza
Scris: Friday, November 3, 2006 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Chriss , totusi incearca sa ii acorzi incredere .....poate ca a facut-o doar ptr amuzament , poate chiar a vrut doar sa le traga "teapa" amatoarelor de pe net !!! Eu zic sa ii mai acorzi o sansa , nu il acuza deocamdata pana nu il prinzi "in flagrant " . Nu am trecut niciodata prin asta insa la un moment dat am fost t=intrebata de cineva "Ce-ai face daca ti-ai prinde sotul ca te-a inselat ? Te-ai desparti de el ?" iar raspunsul meu a fost "Nu , avem un copil impreuna nu vreau sa ii stric viata si copilaria , probabil ca voi fi suparata pe el , voi adopta o alta tactica cu el , dar SA NU SUFERE COPILUL ."

aCUM , stii cum e ......"Hotul neprins e negustor cinstit !"

Totusi nu cred ca te-ar insela !!
AdrianaC
Scris: Friday, November 3, 2006 2:21 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Chryssrusu wrote:
FEtelor, am o problema... Sa va spun ce s-a intamplat, si astept sfaturi...
Saptamana trecuta am fost cu Alexa la soacra mea, unde suntem tinute in puf... Deci sotul meu a fost singur acasica... Problema este ca azi am descoperit din intamplare ca are nu un cont, ci DOUA, pe un site de intalniri, sau cum i-o spune... Eu fiind mai descurcareata cu pc-ul, am reusit sa aflu parolele, si am intrat pe conturile lui... Stupoare!!! Cat am fost eu plecata, isi daduse intalnire prin parc cu o tipa, si mai vorbea cu altele, spunand ca poate se vad, ca e singurel acasa... Acum cateva minute l-am confruntat... A zis ca doar a vorbit, ca nu s-a intalnit cu nimeni... Noi, sincera sa fiu, nu prea mai apucam sa facem mai nimic, pt ca el se trezeste la 4 dimineata, vine acasa de la sv pe la 6-6,30, si adoarme mai repede ca Alexa, adica pe la 8-8,30... Eu acum ce sa inteleg? Cauta ce anume in alta parte? Poate fi considerat infidel, atat timp cat se gandeste la asta? Fetelor, eu nu mai am incredere in el...nervi cry
Va roooog! Ajutor! Ce sa fac?

Chryss,

Daca a recunoscut, cred ca a recunoscut si pentru ca l-ai pus in fata dovezilor. Este foarte important sa discutati serios si sa vedeti cum stati. Daca a cautat, fie si la stadiul de "vorbit", ceva nu e in regula. Ceva lipseste. Poate acum s-a limitat numai la a vorbi, dar daca data viitoare nu se va limita numai la asta?

In plus, nu poti sa stai mereu in nesiguranta si sa te gandesti unde si cu cine este.

Trebuie sa faca ceva ca sa iti recastige increderea.

E ceva ce nu ii convine, atunci sa spuna deschis ce. Pana nu discutati, nu puteti sa remediati nimic.

Trebuie sa stie care ii sunt optiunile, din punctul tau de vedere, adica intre ce si ce are de ales, si trebuie sa fii foarte ferma astfel incat sa inteleaga ca nu glumesti.

Stiu ca iti este greu si cred ca pe mine m-ar omori aceasta nesiguranta, mai ales ca eu sunt de felul meu mai geloasa (in ultimul timp m-am mai domolit, dar oricum).

Iti urez mult succes si sa fie bine totul ! Aveti 2 copii de crescut si o relatie care s-a numit si se mai numeste poate IUBIRE !
TatyKS
Scris: Friday, November 3, 2006 2:21 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Cryss, vorba fetelor, vorbeste cu el la modul cel mai serios...si vezi si ce fata face...ca noi femeile cunoastem repede o minciuna de la o posta...dupa fetele lor. De urmarit ...nu prea ai cum , ca ai si tu un bebe de crescut...asa ca iti ramane discutia cu el.
Sa de-a Domnul sa nu fie nimic si sa nu aveti de suferit.pupici
Trebuie sa pui in calcul si daca e adevarat...oare si sa te gandesti foarte serios la ce o sa faci.
Bafta multa si sa ne spi ce ai mai facut.
Kiki
Scris: Friday, November 3, 2006 2:23 PM
Nivel

Heiii, nu ma referisem la urmarit la propriu, pe strada sau ceva...urmarit semne sic
TatyKS
Scris: Friday, November 3, 2006 2:25 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Ma miram eu...

oricum e o situatie destul de tensionata, cred eu...cdeva ii lipseste si Cryss trebuie sa aflecry
Cris Rusu
Scris: Friday, November 3, 2006 2:32 PM
Nivel

AdrianaC wrote:

Chryss,

Daca a recunoscut, cred ca a recunoscut si pentru ca l-ai pus in fata dovezilor. Este foarte important sa discutati serios si sa vedeti cum stati. Daca a cautat, fie si la stadiul de "vorbit", ceva nu e in regula. Ceva lipseste. Poate acum s-a limitat numai la a vorbi, dar daca data viitoare nu se va limita numai la asta?

In plus, nu poti sa stai mereu in nesiguranta si sa te gandesti unde si cu cine este.

Trebuie sa faca ceva ca sa iti recastige increderea.

E ceva ce nu ii convine, atunci sa spuna deschis ce. Pana nu discutati, nu puteti sa remediati nimic.

Trebuie sa stie care ii sunt optiunile, din punctul tau de vedere, adica intre ce si ce are de ales, si trebuie sa fii foarte ferma astfel incat sa inteleaga ca nu glumesti.

Stiu ca iti este greu si cred ca pe mine m-ar omori aceasta nesiguranta, mai ales ca eu sunt de felul meu mai geloasa (in ultimul timp m-am mai domolit, dar oricum).

Iti urez mult succes si sa fie bine totul ! Aveti 2 copii de crescut si o relatie care s-a numit si se mai numeste poate IUBIRE !

La asta ma gandeam si eu... Da, sa spunem ca s-a oprit doar la "vorbit", dar daca totusi nu? Ca asta eu nu am cum sa mai verific... Si daca se va mai intampla? Pentru ca poate vrea sa aiba liniste cu mine si poate sa spuna ce crede el ca vreau eu sa aud... Dar in cazul asta, cum pot sa-i acord votul de incredere?
Si vorba ceea, nesiguranta te omoara...
Intr-adevar, a recunoscut dupa ce i-am dovedit ca stiu... Pana atunci, facea pe nevinovatul si nestiutorul...
kali
Scris: Friday, November 3, 2006 2:36 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Eu as lua intr-un mod cat se poate de serios atitudine si nu i-as da circumstante atenuante. Pe mine m-ar deranja foarte mult asa o chestie si as considera ca mi-a inselat increderea.
Atentie, o verisoara de-a mea a avut aceeasi problema. Treptat, de la un flirt "nevinovat" pe net s-a ajuns la intalniri, inselat si ,intr-un final, divort.
Cris Rusu
Scris: Friday, November 3, 2006 2:40 PM
Nivel

M-am gandit si la asta, Kali, dar trebuie neaparat sa ma linistesc si sa ma calmez, pana vine el... Norocul meu ca am trimis fata la bunici de dimineata... Si eu, care planuisem un weekend romantic... Nu mai pupa el NIMIC!!! Cred ca de acum incolo ii spun ca e on his own, si cam atat...
kali
Scris: Friday, November 3, 2006 2:43 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Chryssrusu wrote:
M-am gandit si la asta, Kali, dar trebuie neaparat sa ma linistesc si sa ma calmez, pana vine el... Norocul meu ca am trimis fata la bunici de dimineata... Si eu, care planuisem un weekend romantic... Nu mai pupa el NIMIC!!! Cred ca de acum incolo ii spun ca e on his own, si cam atat...

Nu cred ca e bine nici asa, ca barbatii sunt ca si copiii; scot cuvinte din context si le interpreteaza dupa bunul plac. Asa ca poate te trezesti intr-o zi ca se intalneste cu vreo fufa, dupa care-ti spune ca tu i-ai sugerat...

Ideea e sa aveti o discutie cat se poate de serioasa, dar cu ton calm; fa-l sa se simta pedepsit o vreme, dar totodata atrage-l cumva (tu-l cunosti mai bine). Poate e o faza trecatoare... nu-i sufla "in bors".
Cris Rusu
Scris: Friday, November 3, 2006 2:52 PM
Nivel

ras Kali, voi incerca... Dar in momentul asta, pe cuvantul meu ca nici macar nu mai pot sa gandesc... banghead banghead banghead nervi nervi
cute_babies_of_mine
Scris: Friday, November 3, 2006 3:00 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Chryss, eu zic sa tratezi problema cu multa diplomatie. Daca intr-adevar ii lipseste ceva acasa, daca intr-adevar nu mai simte pasiunea aceea nebuna in casnicie, orice "criza" de-a ta va fi vazuta ca "picatura ce umple paharul". Eu zic sa nu te napustesti asupra lui ca se va refugia in cea mai buna prietena de pe net si isi va deschide sufletul acolo.
Spune-i ca te doare atitudinea lui, ca nu crezi ca meriti si vedeti impreuna ce s-a intamplat. Daca acum nu te vede ca pe cea mai pasionala iubita, macar ca pe o prietena sa te vada. In timp, cand i se vor stinge calcaiele aprinse acum, te va respecta pentru ca ai fost o doamna si ai tratat problema cu maturitate. Va veni Craciunul. In general, atunci realizeaza ca au nevoie de familie. Poti sa-i oferi un tablou de sot divortat: liber in amor, dar fara dragostea copiilor. Nu cred ca asta isi doreste. Iar sentimentele in casatorii se resudeaza! Mai greu, increderea nu se recastiga 100%, dar poate fi bine si dupa un astfel de soc. Doar nu-l incolti acum...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.