Profil: Fialka
Despre
Utilizator: Fialka
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, September 7, 2007
Ultima vizita: Sunday, August 10, 2008 10:22 PM
Numarul de postari: 54
[0.01% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Bebelusi 0 - 1 an pe forum
Postat: Wednesday, July 16, 2008 2:15 PM
si Matteo 21 ianuarie 2008
Subiect: Tantarii
Postat: Wednesday, July 16, 2008 2:10 PM
noi in camera folosim difuzor anti tintari de la Vape, cind iesim afara punem crema gel ..dar daca se intimpla sa ne ciupeasca un tintar, ne dam cu roll dupa piscatura, astfel eviti mincarimea si roseata.
Subiect: Poze cu pitici -8
Postat: Wednesday, July 16, 2008 1:43 PM

Matteo la doar 2 lunipupici
Subiect: Pot sa tai bretonul bebelusului inainte de varsta de 1 an?
Postat: Thursday, July 3, 2008 2:38 PM
noi avem 5luni si am taiat motul, caci transpira Matteo..si zic si eu ca voi, sa-mi chinui copilasul pentru niste superstii inventate.Sper sa nu aiba nimic rau ca i l-am taiat, desi sotul era contra.Ii sta foarte bine fara mot, e om mare parca..thumleft newclap
Subiect: Apa plata sau ceai ?
Postat: Monday, June 30, 2008 10:19 PM
Eu i-am cumparat lui Matteo ceai granulat de marar (pentru burtica), de musetel (de linistire) si din mai multe ierburi launloc....dar nu a aceptat sa bea decit laptic pina la 4 luni.Eu insa insistam sa mai bea putina apa caci am inteles ca se recomanda.Acum insa la aproape 5luni bea tot ce cade.Cred ca de la caldura i se face sete.Ziua ii dau apa plata, chiar direct in robinet (in zona noastra avem apa potabila buna in robinet) iar noaptea fac ceaiut de musetel la fel granule de la Melin si cind i se face sete noaptea bea, astfel ramine linistit si doarme bine pe parcusrul noptii.Nu promit ca face minuni musetelul si ca veti dormi ca-n adolescenta, dar e mai bine ceaiul de musetel noaptea decit apa plata.
Deci parerea mea, e ca trebuie de combinat si ceai si apa, caci ceaiul e putin indulcit.Dupa ce maninca fructe la fel ii dau apa, caci fructele au gust dulce.
Subiect: Constipatia
Postat: Friday, June 13, 2008 11:20 PM
si matteo are costipatie de 1 saptamina, a facut in a patra zi kk, si maine dimineata e iar a patra de cind nu face...speram sa vie.N-are dureri...dar n-o face.Sa fie ceva normal? pediatru mi-a zis sa-i au piure de para si prune, prima data a luat-o cu para...dar azi iam dat pruna si inca nimic.Are doar 4 luni si jumate...ce pot face?
Subiect: ceaiul hipp
Postat: Monday, March 24, 2008 9:14 PM
noi avem doar 2 luni, si am incercat sa-i dau si eu ceai lui Matteo caci avea constipatie si am auzit ca face bine ceaiul...insa refuza categoric biberonul.I-am schimbat citeva tipuri de ceai, tetine, biberoane...nimic. Ce-mi spuneti? a mai patit cineva asa?sau e prea devreme sa-i dau ceai?
Subiect: Antibioticele si alaptarea
Postat: Saturday, March 22, 2008 6:55 PM
Am avut si eu infectie la masea, una din cele exagerate iar Matteo avea doar 2 saptamini. Am luat Augmentin la fiecare 8 ore fara sa intrerup alaptarea.Pediatru mi-a spus ca acest antibiotic se administreaza chiar si copiilor, asa ca nu e nimic grav, plus ca doar 10% din antibiotc trece in lapte. Iar din partea febrei ce o faceam...la fel mi-a zis sa nu ma preocup si sa alaptez in continuare fara sa iau nici un medicament pina la 38°C.Am trecut peste asta si uite ca sintem bine si sanatosi!
Subiect: Alimente nepermise in perioada alaptarii
Postat: Saturday, March 22, 2008 6:50 PM
Eu evit cafeaua si ceaiul puternic ca sa nu-l agit pe MATTEO.Beau apa, lapte sau ceai doar de musetel.Nustiu daca datorita acestui fapt...dar am un bebe f linistit. Nu zic ca evit, dar ma limitez sa consum alimente ce baloneaza cum ar fi fasolea si varza.Zilele acestea Matteo are ceva probleme cu stomacelu ori e constipat...ori diaree, dar nici ecum inca nu s-a reglat la scaune. Nustiu daca aici conteaza ce am mincat eu...sau altceva?
Subiect: Bebe transpira la picioare
Postat: Tuesday, March 18, 2008 9:08 PM
nu transpira pe corp, doar la talpi.la fel pateste cu bebe si o amica. am gasit cazuri asemanatoare pe net, dar nu am inteles exact care e motivul : cineva zice ca e din cauza lipsei fierului in organism (confirm ca nu am destul fier),alte fete zic ca corpul lor se acomodeaza astfel cu temperatura caci in burtica traiau la 37 grade,etc.Eu il imbrac pe matteo cu boddy de cotone,pantalonasi, coftita cu mineca lunga dar nu groasa, si coltunei.in casa mentinem temperatura de 22 -23 grade. m-am gindit inca odata sa nu fie din cauza transpiratiei si cind i-a iesit niste bubite tot corpul, pe fata,cap.pinsa pediatrul a spus ca nu e de la transpiratie, dar asa le iese nou nascutilor,e ceva normal.acum la aproape 2 luni, practic iau disparut.