|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Sunt foarte bune pozele, carla. Transmit ceea ce trebuie! E un festival original si frumos! Felicitari pentru topic |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Foarte frumos!!! Multumim Carla caci ne-ai impartasit si noua, prin intermediul pozelor, o zi minunata!!!! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ieri au fost din nou datinile,a 41-a editie,a fost foarte aglomerat dar copiii n-au prea vrut sa stea,mai mult s-au dat pe tobogan,iar pe mami a lasat-o bateria dupa primele poze carla attached the following image(s):
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Cred ca a fost o atmosfera de sarbatoare |
| A fost in toate aceste zile,pacat ca nu putem participa la tot.Azi am fost la concert in aer liber,au cantat Florentina si Petre Giurgi,Narcisa Suciu si Ducu Bertzi.La sfarsit au fost artificii dar copiii au vrut acasa asa ca nu am mai stat.Maine Ducu Bertzi isi lanseaza Albumul de colinde la Sala Radio,sper sa pot ajunge |
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ca si anul trecut si anul acesta a fost minunat;bravo pt.pastrarea traditiilor |
| Asa e ,Marivic,se lupta mereu pentru pastrarea traditiei,e trist ca unii artisti devin mai apreciati in strainatate decat la ei in tara carla attached the following image(s):
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| carla wrote:A fost in toate aceste zile,pacat ca nu putem participa la tot.Azi am fost la concert in aer liber,au cantat Florentina si Petre Giurgi,Narcisa Suciu si Ducu Bertzi.La sfarsit au fost artificii dar copiii au vrut acasa asa ca nu am mai stat.Maine Ducu Bertzi isi lanseaza Albumul de colinde la Sala Radio,sper sa pot ajunge
As fi vrut sa-l ascult si eu pe Ducu Bertzi |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu as fi vrut sa o ascult pe NARCISA SUCIU,...nu am ami auzit-o demult pe la nici o televiziune,...pacat!!! |
| marivic wrote:Eu as fi vrut sa o ascult pe NARCISA SUCIU,...nu am ami auzit-o demult pe la nici o televiziune,...pacat!!! Are o voce superba .De aici pleaca in Norvegia.Cred ca sta in Bucuresti,dar e din Baia-Mare |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Impresionant festivalul! Este foarte placut sa vezi ca traditiile se pastreaza, se transmit si incanta oamenii in fiecare an! Multumesc, Carla, pentru fotografii, m-au adus mai aproape de tara! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Carla Imi doresc si eu sa ajung acolo, dar din cauza drumului... |
|
|