Fertilizarea in vitro - FIV
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alina_din
Scris: Sunday, February 14, 2010 12:22 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
roxy_oxxy
Scris: Sunday, February 14, 2010 12:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/11/2008
acest subiect este deschis din 2006.... pe forum sunt 3000 de persoane inscrise ... poate multe dintre ele nu erau de acord cu FIV de ce pana acum nu au existat discutii cum ca ar judeca???? Ptr ca au stiut sa-si exprime parerea, Alina tu nu vrei sa-ti spui parerea tu vrei sa ti-o impui nu toata lumea trebuie sa fie ca tine.

NU AI VOIE SA FACI RECLAMAstop stop stop stop
alina_din
Scris: Sunday, February 14, 2010 12:44 PM

roxy_oxxy
Scris: Sunday, February 14, 2010 1:00 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
nu ti-a spus nimeni sa taci... ci doar sa te gandesti de 10 ori inainte sa spui ceva... ai putea jigni pe cineva... atunci cand intri intr-o cominate trebuie sa te dai dupa ei... nu poti schimba tu parerile a 3000 de oameni....sti e usor sa judeci pe cineva incearca sa-i intelegi sa te pui in pielea lor....IN viata poti intra in conflict imediat cu oameni incearca sa fi diplomat si sa eviti sau macar sa sti sa tratezi situatia fara a deranja pe nimeni.... Dumnezeu ne-a lasat sa alegem iar FIV poate fi o solutie ptr oamenii care nu pot face copiii
alina_din
Scris: Sunday, February 14, 2010 1:17 PM

praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, February 14, 2010 4:06 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Alina, a vorbi dintr-un punct de vedere e ceva si a vorbi din alt punct de vedere e altceva....Chiar as fi curioasa cum o sa gandesti cand o sa fii mamica la randul tau si o sa porti in burtica minunea timp de 9 luni si sa treci prin toate etapele...
Si nu uita( chiar tu ai spus-o): "nu suntem pusi sa etichetam, sa emitem judecati de valoare", asa ca te rog sa nu te legi de Roxy ca a trecut prin multe si nu e cazul sa incepi sa faci afirmatii personale.
Eu sunt o mamica norocoasa ca sa spun asa....mi-a dat Dumnezeu sansa de a avea 2 copii sanatosi si sincer, daca nu as fi putut, sigur as fi incercat toate metodele...Daca e sa nu dea Dumnezeu sa fii parinte, nu esti orice metoda ai incerca...fie ea si adoptia....coeur
Gata, am vorbit destul, nu m-am putut abtine :018:
O duminica placuta!
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, February 14, 2010 4:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Dragele mele, pace si intelegerecomputerlove , la galceava suntem toate bunecampfire

Cand nu ai primit darul acesta nepretuit, un copilas, cred ca mai putin te intereseaza ce patesc embrionii tai fecundati din eprubeta. Nu vreau sa par afurisita dar cred ca mai mult se castiga avand un bebe decat se pierde cu embrionii. Si de-ar fi asta cel mai josnic lucru care-l face lumea medicala in numele cercetarii.
bulinutza
Scris: Sunday, February 14, 2010 7:36 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Naaaa...misto...
Alina si-a sters toate postarile...hohot hohot hohot hohot
Asa ceva chiar n-am mai vazut pana acum...
Reiese ca toate am vorbit singure de 2 zile incoace...hohot hohot hohot hohot hohot

Ufff.....closedtopic
raly
Scris: Sunday, February 14, 2010 7:52 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
bulinutza wrote:
Naaaa...misto...
Alina si-a sters toate postarile...hohot hohot hohot hohot
Asa ceva chiar n-am mai vazut pana acum...
Reiese ca toate am vorbit singure de 2 zile incoace...hohot hohot hohot hohot hohot

Ufff.....closedtopic

hohot hohot hohot hohot
praslea_cel_voinic
Scris: Sunday, February 14, 2010 9:09 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
ras hohot hohot hohot
Dana40
Scris: Thursday, May 6, 2010 3:48 PM

Am facut luna trecuta FIV, din pacate nu a reusit si am ramas cu medicamente.
Am de vanzare: Menopur 2 fiole, Orgalutran 2 fiole, Puregon de 300 UI 2 cartuse, pastrat la frigider
0724505263 Dana
simonatm
Scris: Friday, August 6, 2010 2:19 PM

Buna fetelor,
Sunt noua pe forum. Am tot citit parerile voastre si ale Alinei (mai putin).S-ar putea sa ma insel dar cred ca Alina vorbea din punct de vedere al bisericii. Scuza-ma ca te intreb Alina, dar ai stat de vorba vreodata cu un preot sau un calugar pe aceasta tema? Eu sunt o persoana care doresc sa-mi fac FIV in aceasta toamna. M-am interesat despre aceasta din toate punctele de vedere inclusiv din punct de vedere al bisericii ( chiar conteaza foarte mult ptr. mine).Am stat de vorba cu un calugar care, inainte sa se dea cu parerea, a vrut sa stie absolut toate detaliile legat de procedura. Nu am sa intru in foarte multe detalii, ideea e ca daca embrionii obtinuti nu se distrug este absolut ok. Nu este nici un fel de pacat daca mor embrioni atata timp cat aceasta se intampla natural, adica iti implanteaza 3 embrioni si se prinde doar unul, ceilalti 2 mor natural nu i-a omorat numeni, este voia lui Dumnezeu asa cum este si daca se prind toti 3. Ideea e ca embrionii neimplantati sa se congeleze si sa se implanteze ulterior. Sper ca nu am exagerat si ca am reusit sa o lamuresc putin si pe Alina ca nu este absolut nici un pacat sa aduci pe lume copii facutii cu FIV deoarece viata tot de la Dumnezeu vine indiferent de metoda.
bulinutza
Scris: Saturday, August 7, 2010 10:06 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Mult, mult succes, Simona!!!

Sa-ti dea Doamne-Doamne un ingeras asa cum il doresti (sau 2,3 :018: )
Mara
Scris: Saturday, December 4, 2010 5:44 PM

AdrianaC wrote:
Cine a facut asa ceva si vrea sa ne impartaseasca din experienta, cum se desfasoara intregul proces, costuri (financiare, emotionale, fizice, etc), etc.

De asemenea, cine cunoaste mai multe amanunte despre ce presupune acest lucru, este invitat sa posteze.

Buna..numele meu este Mara si locuiesc in Germania.....am facut si eu fertilizare in vidro dar din pacate prima incercare esuatcry ..acum ma pregatesc de a doua incercare precizez ca mi sau extras 7 ovule dintre care numai 5 au fost bune...in legatura cu costurile ,aici costa in jur de 3000euro dintre care (jumatate plateste casa de asigurari)mult succes
Mara
Scris: Saturday, December 4, 2010 5:46 PM

Mara wrote:

Buna..numele meu este Mara si locuiesc in Germania.....am facut si eu fertilizare in vidro dar din pacate prima incercare esuatcry ..acum ma pregatesc de a doua incercare precizez ca mi sau extras 7 ovule dintre care numai 5 au fost bune...in legatura cu costurile ,aici costa in jur de 3000euro dintre care (jumatate plateste casa de asigurari)mult succes
.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.