|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/12/2012 Mesaje: 6
| Buna, Din cate vad pe aici suntem multe cupluri cu probleme in aducerea pe lume a unui copil mult dorit, din pacate si eu ma regasesc aici. Sa va povestesc pe scurt problema mea. Sunt casatorita de 5 ani cu sotul meu si primii 2ani am tot incercat sa aducem pe lume a unui copil. Lunile treceau si nu reuseam sa raman insarcinata. Impreuna cu sotul meu am decis sa mergem la doctor. Au inceput tot felul de analize si controale, am schimbat nenumarati dr. Nu mi se depista nimic. Dupa vreo doi ani de investigatii am ajuns la Clinica Fertilia. D-na Dr. Ruxandra Dumitrescu mi-a facut o ecografie in urma careia m-a informat ca am un fibrom uterin submucos ce trebuie operat. Zis si facut.Dupa operatie am facut o investigatie cu laser, o tehnica unica pe care o gasiti doar la aceasta clinica si acum sunt insarcinata in 6 luni. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Atunci bine ai venit printre noi ,sarcina usoara si te asteptam la gravidutze! |
Inregistrat: 10/16/2012 Mesaje: 2
| Buna fetelor sunt noua pe aici si as avea nevoie si eu de un raspuns daca s-ar putea.Am facut priumul fiv nereusit si ma pregatesc de al doilea astept sa imi vina C.M in 3 noiembrie dar nu stiu exact cand trebuie sa fac iar Emrion transfer daca exista o regula dupa o saptamana dupa C.M sau dupa doua saptamani... rog fetele care au fost in aceeasi situatie sa imi spuna si mie .Va multumesc |
Inregistrat: 9/12/2013 Mesaje: 2
| Buna fetelor! Stiu ca informatia este foarte importanta si sunt nenumarate cazurile cand persoanele interesate nu stiu unde sa apeleze. As vrea a va recomand Spitalul International Medpark din Chisinau. La Centrul de fertilizare in vitro de aici lucreaza medici din Turcia cu rezultate sunt foarte bune. Echipa de aici este una foarte buna, umana, raspunde tuturor intrebarilor si ai senzatia ca esti pe maini bune. Dr. Nahit - ginecolog fertilitate, Dr. Diana Al Faraj - ginecolog, Dr. Iren - embriolog, Dra Tania - asistenta - toti sunt minunati! Conditiile din spital sunt foarte bune, iar preturile sunt rezonabile. Mult succes!! |
Inregistrat: 11/16/2013 Mesaje: 11
| buna ziua
sunt noua pe forum.si ma confrunt cu infertilitatea de aproape 4 ani.intai masculina,apoi mi s-a spus ca am trompele slab permeabile.am facut tot ce a tinut de noi sa obtinem o sarcina spontana,dar nu s-a intamplat.si am zis FIV,dar nu am gasit resursele financiare necesare.
anul urmator vrem sa facem primul FIV.eu sper si ultimul,desi stiu sansele.
voiam sa va intreb daca a facut cineva FIV la gynatal timisoara.nu gasesc prea multe experiente pe forumuri despre gynatal.vreau sa imi fac o parere.
mutumesc mult |
Inregistrat: 9/12/2013 Mesaje: 34
| Buna, eu am fost la chisinau la medpark si am ramas foarte impresionata. prima consultatie este gratuita, medicii sunt foarte buni, iar pretul pachetului este fix, asa ca nu sunt costuri ascunse asa cum se practica pe la mai toate clinicile de profil. |
Inregistrat: 4/2/2014 Mesaje: 76
| La Medpark Chisinau preturile sunt avantajoase si din experienta mai multor femei, incercarile au dat roade. |
Inregistrat: 7/11/2014 Mesaje: 2
| Incerc sa raman insarcinata de mai bine de doi ani. Niciodata nu am luat anticonceptionale si nu am facut nici un avort. La ultimul ecograf, mi s-a descoperit un chist pe ovarul drept, iar in urma unei examinari pentru verificarea trompelor, am descoperit ca o trompa nu e permeabila. Am facut interventie chirurgicala cu laser pentru rezolvarea acestor probleme, insa tot nu puteam sa raman insarcinata si singura posibilitate a ramas fertilizarea in vitro. Pentru fertilizare am mers la clinica Gynera, pentru ca auzisem despre cazurile lor de succes si succesul pe care-l au chiar si pe plan international. Procedura am facut-o cu dna doctor Dorina Codreanu si Dr. Irina Oproiu, doua persoane deosebite si medici de un profesionalism desavarsit! Pe langa faptul ca au fost alaturi de mine in fiecare etapa a procedurii, mi-au dat si sfaturi si intr-un fel mi-au oferit consiliere! A fost nevoie de 2 incerci in vitro si multa rabdare, insa am ramas in sfarsit insarcinata! Abia astept sa devin mamica in septembrie! Nu as fi reusit fara dna dr. Dorina Codreanu si Irina Oproiu, carora sa le fiu recunoscatoare pentru totdeauna!
|
|
Inregistrat: 7/30/2014 Mesaje: 6
| Buna Aurora, eu iti recomand clinica Gynera din proprie experiena. Aproape 10 ani am incercat sa facem un bebe, asa ca sunt trecuta prin 3 fiv-uri, din care doua fara succes tot aici la noi. La Gynera am ajuns documentandu-ma peste tot: pe forumuri, reviste si vorbind cu alti oameni trecuti prin aceleasi probleme. Tratamentul si fiv-ul l-am facut cu dna doctor Dracea, o draguta si jumatate si un medic cum rar gasesti. Deja trecuta prin fiv-uri fara succes, eram destul de lipsita de speranta, insa cu ajutorul dansei, incet incet am inceput sa-mi recapat increderea. n-am avut probleme cu implantarea embrionilor si nici cu sarcina. Cand am nascut, nu mi-a venit sa cred ca in sfarsit dupa 10 ani imi tin copilasul in brate. Intr-adevar, fiecare caz difera de la o persoana la alta, insa si priceperea medicilor e foarte importanta...eu sunt convinsa ca am facut alegerea cea mai buna. Mult succes! |
|
Inregistrat: 9/29/2014 Mesaje: 1
| Si eu tot la gynera, mi-am implinit visul de a avea un copil. In cazul meu a fost putin mai complicat. Eu si sotul meu ne doream foarte mult un bebelus, dar nu puteam ramane insarcinata. O colega de munca mi-a recomandat gynera si asa am ajuns sa ne facem investigatii amandoi. Am descoperit ca aveam ovare polichistice,ceea ce ma impiedica sa raman insarcinata. Am urmat o serie de tratamente si proceduri, sub supravegherea doctoritei Dorina Codreanu si dupa 8 luni s-a produs minunea. Acum simona (fetita noastra) are 1 an si jumatate si tocmai ce am fost la doamana doctor in vizita, pentru a-i multumi inca o data pentru tot ce a facut pentru noi. Ce mi s-a parut deosebit este ca se pot face programari online, unde compltezi toate formularele necesare, direct de acasa, iar medicii sunt extrem de recptivi si rabdatori :) |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Milana wrote:Salut fetelor .Sunt la a doua incercare fiv.Abia astept miine sa vad si eu ce arata acografia.Analiza singelui a fost pozitiva Dar si eu ca si fiecare din voi parca am dubii.Mereu am senzatia ca ceva nu merge cum trebuie .cred ca sunt un pic pesimista .Sper sa am miine o mare bucurie |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| Diana555 wrote:Buna Aurora, eu iti recomand clinica Gynera din proprie experiena. Aproape 10 ani am incercat sa facem un bebe, asa ca sunt trecuta prin 3 fiv-uri, din care doua fara succes tot aici la noi. La Gynera am ajuns documentandu-ma peste tot: pe forumuri, reviste si vorbind cu alti oameni trecuti prin aceleasi probleme. Tratamentul si fiv-ul l-am facut cu dna doctor Dracea, o draguta si jumatate si un medic cum rar gasesti. Deja trecuta prin fiv-uri fara succes, eram destul de lipsita de speranta, insa cu ajutorul dansei, incet incet am inceput sa-mi recapat increderea. n-am avut probleme cu implantarea embrionilor si nici cu sarcina. Cand am nascut, nu mi-a venit sa cred ca in sfarsit dupa 10 ani imi tin copilasul in brate. Intr-adevar, fiecare caz difera de la o persoana la alta, insa si priceperea medicilor e foarte importanta...eu sunt convinsa ca am facut alegerea cea mai buna. Mult succes!
Poate sa-mi dea cineva informatii reale despre doamna doctor Laura Dracea? Cautand pe net am gasit si cateva acuzatii (http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2008-01-16/noi-acuzatii-de-malpraxis-la-maternitatea-giulesti.html), si nu stiu ce sa mai cred. |
|
Inregistrat: 6/22/2015 Mesaje: 1
| Buna fetelor, Puteti sa-mi spuneti si mie,din cele care ati facut FIV la clinica Gynera care sunt costurile unei astfel de proceduri? M am uitat la ei pe site dar nu inteleg nimic.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/2/2014 Mesaje: 1226
| Buna fetelor, asa de putine sunteti cele care fac FIV? Nu s-a mai scris aici din iunie. Oaau. Voiam sa mai palavragesc cu cateva din voi care ati facut fiv la Gynera. Eu incep de sambata tratamentul. Abia mi-a dat schema.
Lory09 costurile la gynera sunt undeva in jurul a 200 de milioane de lei. In acest pret NU intra analizele facute inainte de FIV. daca nu e deja tarziu raspunsul meu. |
|
Inregistrat: 11/9/2015 Mesaje: 24
| Buna fetelor,
Sunt noua pe aici dar ma bucur sa vad ca exista aceste forumuri und putem impartasi idei, pareri, etc. Si eu tot catre Gynera m-am orientat si incep tratamentul de azi.
Adinuta, la ce doctor esti si cum ti se pare pana acum clinica? Eu incep de azi sa fac Gonal si pe Joi ar trebui sa ajung la Eco.
|
|
|