Fertilizare la 40 ?i....de ani
Subiectul anterior · Subiectul urmator
yonica
Scris: Wednesday, May 30, 2018 11:11 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/1/2017
Buna fetelor! Vreau sa vin in întâmpinarea doamnelor care au trecut de vârsta de 40de ani, asa cum sunt ?i eu ?i va propun un subiect legat de fertilizarea la vârsta aceasta ?i poate ne-ar prinde bine sa schimbam aici pareri ?i sa încercam sa ne ajutam una pe alta.Orice experien?a este utiliza ?i se poate înva?a din ea.Eu cred ca sunt ?i astfel de persoane ?i doar intra ?i citesc cum fac ?i eu la”Clubul aspirantelor” ?i sincer nu am prea multe de zis deoarece acolo sunt fete tinere in compara?ie cu mine care fac doar stimulari ?i nu ajung la FIV.Ce zice?i sunt doritoare? Eu nu am mai vazut activitate acolo unde erau discu?ii despre FIV dar nu pot sa cred ca nimeni nu mai faceFIV.
shirel
Scris: Saturday, June 2, 2018 11:05 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu am o prietena care a facut fertilizare cu mult dupa 45 de ani dar nu in Romania.Poate o invit sa iti povesteasca.Eu nu cred ca este tarziu dupa 40 de ani ,normal ca trebuie sa incepi sa iti faci toate controale necesare hormonale ca sa vezi ptr inceput ce sanse ai sa fii cu reusita.Trebuie sa incerci este parerea mea ca nu dupa aia mai tarziu sa iti para rau ca nu ai facut tot posibilul sa ai un copilas!!Si daaa poti sa scrii la "Clubul aspiratelor"nu are nici o legatura varsta pupici ras sic sunt fete acolo care te vor incuraja si sustine si de asta ai foarte tare nevoie.Succes si sa aud vesti bune in curand.computerlove topai
Lili Eu
Scris: Monday, June 4, 2018 9:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
yonica wrote:
Buna fetelor! Vreau sa vin in întâmpinarea doamnelor care au trecut de vârsta de 40de ani, asa cum sunt ?i eu ?i va propun un subiect legat de fertilizarea la vârsta aceasta ?i poate ne-ar prinde bine sa schimbam aici pareri ?i sa încercam sa ne ajutam una pe alta.Orice experien?a este utiliza ?i se poate înva?a din ea.Eu cred ca sunt ?i astfel de persoane ?i doar intra ?i citesc cum fac ?i eu la”Clubul aspirantelor” ?i sincer nu am prea multe de zis deoarece acolo sunt fete tinere in compara?ie cu mine care fac doar stimulari ?i nu ajung la FIV.Ce zice?i sunt doritoare? Eu nu am mai vazut activitate acolo unde erau discu?ii despre FIV dar nu pot sa cred ca nimeni nu mai faceFIV.
Buna.... sa sti ca nu e tarziu niciodata pt un bebe eu am nascut la 41 de ani si 7 luni ...am ramas insarcinata natural ...am nascut un puiut perfect sanatos ... acum are 1 an si 3 lunite ...si imi mai doresc un bebe daca ar vrea DD :) sper sa vina ca noi il asteptam cu drag ...computerlove aaa si nu ma simt batrana deloc, chear ma face sa ma simt mai tanara :))) succes si sa nu iti perzi speranra ca minunile se intampla ...:)
Emanuelle
Scris: Friday, June 21, 2019 1:14 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna, eu am un baietel de 1 anisor si l-am nascut la 42 de ani.
Dar nu pe cale naturala, desi au fost cativa ani de incercari si diferite tratamente.
Am apelat la Biotexcom,clinica de specializare din...., asta dupa ce am incercat si in alta parte dar fara reusita.
Eu una am urmat tratamentul Fiv cu donare de mitocondrii, fiind si singura varianta posibila in cazul meu, asta dupa recomandarea celor de acolo.
A fost o sarcina fara probleme si am dat viata scumpului meu copilas, care este perfect sanatos.
Eu nu am putut pe cale naturala, dar alte persoane trecute de 40 de ani poate le este mai usor.
Nu regret alegerea facuta, sunt foarte fericita de ceea ce am langa mine acum.
Aleahim
Scris: Friday, June 21, 2019 1:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Emanuelle wrote:
Buna, eu am un baietel de 1 anisor si l-am nascut la 42 de ani.
Dar nu pe cale naturala, desi au fost cativa ani de incercari si diferite tratamente.
Am apelat la Biotexcom,clinica de specializare din ...., asta dupa ce am incercat si in alta parte dar fara reusita.
Eu una am urmat tratamentul Fiv cu donare de mitocondrii, fiind si singura varianta posibila in cazul meu, asta dupa recomandarea celor de acolo.
A fost o sarcina fara probleme si am dat viata scumpului meu copilas, care este perfect sanatos.
Eu nu am putut pe cale naturala, dar alte persoane trecute de 40 de ani poate le este mai usor.
Nu regret alegerea facuta, sunt foarte fericita de ceea ce am langa mine acum.

Faci cumva reclama la clinica asta?
Ca deschizi topicuri inchise, doar ca sa spui aceasi poveste.
Emanuelle
Scris: Friday, June 21, 2019 10:50 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Nu, vroiam sa ajut persoanele care poate trec prin ce am trecut eu, sau care stau pe ganduri daca sa urmeze sau nu anumite tratamente.
Pana la urma fiecare alege ce vrea,tratamente/clinici/doctori...etc
Sunt multi care cauta un raspuns sau o indrumare si eu cred ca aceste comentarii ar ajuta pe cineva in viitoarele lor decizii.
missy_furla
Scris: Saturday, June 22, 2019 12:17 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2019
Mda, numai povestea asta.
Poate ai si altceva sa ne povestesti...nu numai reclama
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.