Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Eu am o prietena care a facut fertilizare cu mult dupa 45 de ani dar nu in Romania.Poate o invit sa iti povesteasca.Eu nu cred ca este tarziu dupa 40 de ani ,normal ca trebuie sa incepi sa iti faci toate controale necesare hormonale ca sa vezi ptr inceput ce sanse ai sa fii cu reusita.Trebuie sa incerci este parerea mea ca nu dupa aia mai tarziu sa iti para rau ca nu ai facut tot posibilul sa ai un copilas!!Si daaa poti sa scrii la "Clubul aspiratelor"nu are nici o legatura varsta sunt fete acolo care te vor incuraja si sustine si de asta ai foarte tare nevoie.Succes si sa aud vesti bune in curand. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna, eu am un baietel de 1 anisor si l-am nascut la 42 de ani. Dar nu pe cale naturala, desi au fost cativa ani de incercari si diferite tratamente. Am apelat la Biotexcom,clinica de specializare din...., asta dupa ce am incercat si in alta parte dar fara reusita. Eu una am urmat tratamentul Fiv cu donare de mitocondrii, fiind si singura varianta posibila in cazul meu, asta dupa recomandarea celor de acolo. A fost o sarcina fara probleme si am dat viata scumpului meu copilas, care este perfect sanatos. Eu nu am putut pe cale naturala, dar alte persoane trecute de 40 de ani poate le este mai usor. Nu regret alegerea facuta, sunt foarte fericita de ceea ce am langa mine acum. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2502
| Emanuelle wrote:Buna, eu am un baietel de 1 anisor si l-am nascut la 42 de ani. Dar nu pe cale naturala, desi au fost cativa ani de incercari si diferite tratamente. Am apelat la Biotexcom,clinica de specializare din ...., asta dupa ce am incercat si in alta parte dar fara reusita. Eu una am urmat tratamentul Fiv cu donare de mitocondrii, fiind si singura varianta posibila in cazul meu, asta dupa recomandarea celor de acolo. A fost o sarcina fara probleme si am dat viata scumpului meu copilas, care este perfect sanatos. Eu nu am putut pe cale naturala, dar alte persoane trecute de 40 de ani poate le este mai usor. Nu regret alegerea facuta, sunt foarte fericita de ceea ce am langa mine acum. Faci cumva reclama la clinica asta? Ca deschizi topicuri inchise, doar ca sa spui aceasi poveste.
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nu, vroiam sa ajut persoanele care poate trec prin ce am trecut eu, sau care stau pe ganduri daca sa urmeze sau nu anumite tratamente. Pana la urma fiecare alege ce vrea,tratamente/clinici/doctori...etc Sunt multi care cauta un raspuns sau o indrumare si eu cred ca aceste comentarii ar ajuta pe cineva in viitoarele lor decizii. |