Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ce inseamna pentru voi fericirea? Cand sunteti fericite? Ati putea da o definitie pentru FERICIRE?
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Te duci seara la culcare si inainte vrei sa spui rugaciunea dar ramai pe ganduri ca nu stii ce sa ceri si-ti dai seama ca nu ai nici o dorinta ..atunci iti dai seama ca de fapt esti fericit si nu mai ceri nimic ci doar Ii multumesti ca ti-a dat FERICIREA.
Testat, probat, experimentat |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Trebuie sa-ti dai seama ca adevarata fericire exista in tine. Nu pierde timpul si nu face efortul de a cauta locul, satisfactia si bucuria in lumea exterioara. Aminteste-ti ca acolo nu exista bucurie daca ai sau iei ceva, ci numai daca oferi ceva. Iesi la suprafata. Imparte. Zambeste. Imbratiseaza. Fericirea este un parfum cu care nu-i poti parfuma pe altii decat daca ai cateva picaturi si pentru tine.(Og Mandino)
Am dat acum ceva timp peste acest citat...asta cred eu despre fericire!
Cand sunt fericita? Cand ma trezesc dimineata si imi vad familia, cand ii fac pe ai mei fericiti, bucurosi, cand ii fac sa zambeasca, sunt fericita cand sunt inconjurata de prieteni, sunt fericita cand ma duc la culcare si pastrez cateva minutzele pentru mine si Dumnezeu. |
|

| Si totusi... Ce culoare are pentru voi fericirea? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| E transparenta. Pentru mine nu are culoare, ca sa pot vedea ce-i in jurul meu asa cum e. Fericirea e ca o poza...cu cat modifici mai mult lumina, contrastul, culoarea, cu atat se indeparteaza de original. Si chiar daca o face mai frumoasa, tot fals e. |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Roz in ape si cu buline mici rosii |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Subiect greu... Cand sunt fericita? Cand reusesc sa las deoparte necazurile si ingrijorarile inutile. De cand il am pe Mihaita traiesc momente de fericire imensa, dar parca si ingrijorarile sunt mai multe... nu reusesc sa scap de drobul de sare. Ca asta mi se pare culmea... sa nu ai nici un necaz major, sa fii sanatos, dar sa nu poti fi fericit de spaima raului ce ar putea veni. Cred ca ar trebui sa ascult dimineata, la pranz si seara "Don't Worry, Be Happy!". Si ca sa iti raspund la intrebare, Miri, fericirea pentru mine e aurie, galbena, portocalie... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si daca v-as spune ca la mine e neagra? Cand ma gandesc ce culoare are fericirea pt mine singura care imi vine in minte e negrul. Pt mine fericirea e mai mult sunet(sau lipsa lui = liniste), e adiere de vant pe obraz...Nu pot s-o descriu. Dar in momentele cand sunt enorm de fericita inchid ochii si singura culoare pe care o "vad" e negru. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| ca sa dau o def scurta ........cand ma uit in jurul meu si vad ca am prieteni , ca am o familie minunata si toti ma iubesc ........SUNT FERICITA !!!! ..... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| sunt fericita cand Ema ma cuprinde cu manutele ei mici pe dupa gat... sunt fericita cand Ema imi zambeste... cand se straduieste sa spuna un cuvant ...si se bucura ca ma vede zambind ... sunt fericita ca sunt mami de Ema |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Din punctul meu de vedere (caci consider ca definitia fericirii este diferita pt fiecare), fericirea sta in lucrurile marunte din viata mea, iar ceea ce e nesemnificativ pentru altii, pentru mine poate fi extrem de important.
Eu mai cred ca fericirea exista in fiecare dintre noi, numai ca trebuie sa ne dam seama de asta si ar trebui sa ne bucuram de fiecare clipa a vietii, cu bune sau cu rele, pt ca necunoscand raul cum am mai putea deosebi bucuria, fericirea ?! si ....... trebuie sa oferim pt a fi fericiti.... e o vorba "cum iti asterni asa dormi" ....
|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Miri wrote:Si totusi... Ce culoare are pentru voi fericirea? Fericirea este rosie...rosie ca focul, rosie ca inima...ca sangele ce-mi curge prin vene...ca artificiile pe cerul senin! Fericirea e o stare de fapt...te trezesti cu ea brusc si dispare tot atat de brusc in momentele de necaz... |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Da am uitat sa spun culoarea .... pt mine fericirea este tot rosie !!!
|
|

| Definitia fericirii... eu cred ca fericirea e in noi! Depinde doar sa o descoperim! Ce culoare are fericirea? acum e roz, maine e rosie ca focul, apoi e orange....dar e sigur colorata! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Fericirea mea are ochi caprui: ochii persoanelor dragi care ma inconjoara si care contribuie in cea mai mare masura la starea mea de bine. |
|
|