Fenomene stranii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Georgemhi97
Scris: Wednesday, January 24, 2018 11:37 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/24/2018
Salutare!
Vreau sa va povestesc cateva intamplari in casa prietenei mele.
Prima intamplare a fost acum 2 luni intre orele 2-3 noaptea.. prietena mea isi facea dus, iar eu ma uitam la un serial. Cand dintr-o data aud ca si cum cineva ar zgria cu unghiile podeaua din mansarda.prima data m am gandit ca e cainele acolo, dar scarile sunt cam ciudate si nu poate sa urce acolo. Am observat ca dormea cainele deci il excludem. La etaj are 3 pisici inchise, curios m-am urcat pana la jumatatea scarilor de la etaj sa vad daca sunt pisicile cele care fac zgomotul, dar nu. Cele 3 pisici se uitau toate 3 la mine in timp ce se auzeau zgarieturile... Am asteptat-o pe prietena mea sa iasa, iar apoi am urcat acolo.. nu era nimic. Nici macar o urma.
A doua intamplare a fost im dimineata urmatoare.
Am coborat la bucatarie sa mancam. Cainele dupa noi, si cand m am uitat la caine se intorsese si era privirea tintita asupra scarilor.. ne-am dus amandoi langa caine, iar acesta a prins curaj si a inceput sa latre si se apropia din ce in ce mai mult de scari, iar dintr-o data cainele se sperie ca si cum cineva s ar lua dupa el si fuge spre noi..(intamplarea asta s-a repetat cam de 3 ori sub ochii nostri. Noi care incremeniseram... pana la urma s-a potolit cainele si am trecut cu vedere)
Apoi intr-o alta dimineata am coborat din nou la bucatarie. Bucataria are 2 intrari. Am luat 2 farfurii dintr-un raft de la prima intrare. De acolo se observa usa de la debara care era inchisa. Dupa ce am terminat de mancat si ne-am ridicat am observat ca usa era deschisa la perete. Tin sa va anunt ca usa aia nu are cum sa se deschida singura.
Alta intamplare:
Cainele a fugit la usa de la intrare(el se duce acolo de cate ori avem vizitatori) iar noi am mers dupa el.. si ca sa vezi.. nu era nimeni la usa, dar cainele sarea si se bucura de padca ar fi vazuf pe cineva??
Alta intamplare a fost la o saptamana de la revelion
In mansarda erau 2 carti pe jos.. erau prea departe ca aceste carti sa cada din raft.pur si simplu ziceai ca cineva le a aruncat de pe raft. Ne-am jurat toti din casa cu mana pe icoana ca niciunul din noi nu a facut
vreo farsa, apoi, fratele ei a deschis una din carti si vreau sa va spun ca erau imprimate 4 degete lungi si negre pe prima pagina(reactia fratelui ei a fost "ce mama dracu mai e si asta" si a aruncat cartea??.. stiu suna amuzant acum, dar in momentul ala nu a fost deloc)
Si ultima intamplare a fost seara trecuta.
Eu, prietena mea, mama ei si George(prietenul mamei ei) ne jucam remi in sufragerie. Era cam ora 1:30-2 noaptea cand dintr-o data se aprinde televizorul. Telecomenzile erau toate pe masuta la mare departare de noi, deci niciunul din noi nu avea cum sa il aprinda...

Vreau si eu niste pareri. Daca e ceva ingrijorator sau nu??
Daca doreste cineva poza la cartea cu degetele pot sa o pun..
shirel
Scris: Friday, January 26, 2018 9:30 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Buna!Vreau sa te rog sa imi povestesti ceva despre casa in care locuieste prietena ta.De cand este construita .daca stie ca au mai fost locatari care au locuit in ea.
Georgemhi97
Scris: Saturday, January 27, 2018 2:41 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/24/2018
Casa a fost cumparata acum 12 ani, a fost reconstruita.. din cate am inteles au locuit 2 batraniuff
shirel
Scris: Saturday, January 27, 2018 10:38 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Da ,am inteles chestia cu cartea.Daca nu stergi linkul ai marea sansa ca degetele alea negre sa te atace intr-o buna zi si zgomotele din casa nu se vir linisti niciodata.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.