Fenomene ciudate din viata noastra!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rody
Scris: Tuesday, October 2, 2007 11:19 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Fetelor,daca ati avut experiente propri in viata voastra ,fenomene ciudate,veniti aici sa povestim inpreuna ,poate asa vom descoperi in preuna misterulpupici angel sic
Rody
Scris: Tuesday, October 2, 2007 3:43 PM
Nivel

Haideti fetelele ,chiar nu ati avut niceodata o experienta mai paranormalaras
Si totsi ele exista.
Am vazut acest film care in mare parte este adevarat. E facut dupa fapte reale. S-au facut studii care au demonstrat ca este adevarat.
http://www.whitenoisemovie.com/
Vizionare placuta!ras
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, October 3, 2007 9:18 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Eu am avut si am in continuare episoare de deja vu.Dar in rest, nimic...sunt absolut normalahohot !Zic euras!

Mai am dati, rare ce-i drept, cand ma pot privi pe mine insami si ma incearca niste sentimente stranii se teama si uimire.. E ca si cand tu ai fi deasupra ta si nu stii care dintre cele doua persoane esti tu.De fapt amandoua esti tu...Suna ciudat...
Rody
Scris: Wednesday, October 3, 2007 9:23 AM
Nivel

stele_pe_cer wrote:
Eu am avut si am in continuare episoare de deja vu.Dar in rest, nimic...sunt absolut normalahohot !Zic euras !

hohot mai si eu..mereu am impresia cand fac ceva,parca am mai facut cand acel cevahohot Poate traim in Dimensiuni Paralele.Poate ca mai e o Rody in alta dimensiunehohot Apropo ,mi-ar placea intr-o zi sa ne intalmim fata in fata cu clona noastrahohot
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, October 3, 2007 9:26 AM
Nivel

Eu am alta teorie pt deja vu: intr-o viata anterioara am facut anumite greseli si in viata asta suntem pusi in fata anumitor evenimente similare cu cele dintr-o viata anterioara.Diferenta...ramane sa o traim in viata asta!
Rody
Scris: Wednesday, October 3, 2007 9:41 AM
Nivel

stele_pe_cer wrote:
Eu am alta teorie pt deja vu: intr-o viata anterioara am facut anumite greseli si in viata asta suntem pusi in fata anumitor evenimente similare cu cele dintr-o viata anterioara.Diferenta...ramane sa o traim in viata asta!

Ma sa sti ca asa e.Eu cred cu tarie e ca exista "Reincarnarea"!
Deci se spune ca in viata asta platesti greselile care le-ai facut atunci.Ma rog.
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, October 3, 2007 11:27 AM
Nivel

Si eu cred in reincarnare, in ciuda "teoriilor" de la biserica.Pe noi Biserica ne invata ca nu exista reincarnare, dar daca Domnul Isus a reinviat a treia zi, asta nu se numeste reincarnare?Si daca in Biblie gasim indemnul "fiti precum Tatal vostru este..."

Ei, dar asta e alta mancare de peste, sper numai sa nu degenereze in alte minuni!
marivic
Scris: Saturday, October 13, 2007 11:39 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Si eu am problema asta stele,...cu deja-vuul.Am mai spus aceleasi cuvunte,am mai facut aceleasi gesturi,am trait acele momente ,,,si innebunesc!Credeam ca sunt singura in acasta situatie ametitoare,dar pe mine ma nelinisteste un lucru:unde sunt eu de fapt cu adevarat?aici sau in alta dimensiune?INNEBUNESC!nervi Ceasul de la mesaj e nebun ?e de fapt ORA 00.41,si el mi-arata 22si ceva;n-a ca nu mai merge nici mausul...cred ca a venit paranormalul peste mine!fool hohot
shirel
Scris: Friday, October 19, 2007 2:06 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Vreau sa spun ca eu cred ca exista spirete de pe lumea cealalta care i-au legatura cu noi.De cind a murit tatal meu am impresia si totodata simt
ca cineva ma ocroteste ,ma ajuta si chiar este cu mine permanent .
Eu cind am vreo problema ma gindesc intai la tata si primesc chiar ajutor
intru-un timp foarte repede.
Eu fiindca am facut foarte mult timp meditatii am o putere intuitiva foarte
mare,dar cred ca fiecare om are asa ceva numai ca trebuie sa si-l descopere.
Nu vi s-a intimplat de multe ori sa va ginditi la o persoana si aceasta sa sune
imediat,nu ati cautat de multe ori o parcare si v-ati imaginat chiar locul
unde o veti gasi,chiar daca erau multe masini,si exact cind ati ajuns la
locul respectiv cineva tocmai elibera parcarea ptr.voi exact cum va-ti inchipuit.
Mie mi se intimpla foarte des lucrurile acestea.Si faptul ca dupa 3 zile ce l-am cunoscut pe sotul meu(nici macar nu eram prieteni)sa-i spun ca (dar sa nu rida de mine)noi doi ne vom casatori.Nici eu nu stiu pina azi ce mi-a venit.
Ori am o gura pocita.sic
fdianamaria
Scris: Friday, October 19, 2007 7:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Pai hai sa incep:
1. Doi ani la rand mi-am pus busuiocul sub perina de boboteaza, dupa ce am tinut post negru toata ziua si noaptea mi-am visat sotul, desi pe vremea aceea abia il cunosteam. Eu alergam in vis dupa un alt tip ( ras, care acum e si el insurat si ne sunt prieteni de familie foarte buni), dar doar Hemi se tinea dupa mine si imi dadea sa mananc hamburger de ala bun, care-mi place mie. sic
2. De cand ma stiu sunt foarte apropiata de mama mea. Poate nu atat de vizibil, dar se simte. Adica, extrem de des patim ca ne dam una alteia lucruri, faca ca cealalta sa fi cerut cu vorba, dar care de fapt ne doream in acel moment. Plus ca ne uitam una la alta si ne apuca rasul de ceva doar intelegandu-ne din priviri. Plus, daca sunt plecata de acasa si ma simt rau, simte imediat si ma suna sa imi zica ce sa iau. love
3. Cand am fost cu mama la o familie in Bucovina, cand am intrat pe poarta ni s-a facut rau la amandoua in acel moment. Simteam ca parca aveam nisip miscator sub picioare si nu puteam sa ne miscam deloc. Toti erau socati si nu stiau ce avem. Am dormit la ceva vecini ca nu puteam deloc sa mergem in casa aia. Cand le-am povestit ce e, cum ne simtim, ne-au zis ca pe locul casei lor a fost ceva mina si sunt inca ceva zacaminte. Dar cica ei nu simteau....cred ca ne-au considerat niste ciudate scratch
4. Cand a murit tatal meu (in decembrie se fac 2 ani), am auzit pocnete groaznice in camera toata dimineata, iar usile mi se deschideau singure. Toti ii simteam prezenta. Gladi se uita in unele parti, arata cu degetelul si radea in hohote aiurea. Eu incepusem sa vorbesc cu el si asa s-a mai linistit. Vreo trei saptamani am avut tot felul de patanii in casa. Niste prieteni s-a speriat asa de rau cand s-a deschis brusc usa si a pocnit masa de langa ei, ca nici n-au mai venit la noi. ras Mai speriat era Hemi, sotul meu. Eu, care il si vazusem imediat dupa accident (ca sa-l identific), am avut vise dupa vise vreo luna...am trecut tare greu peste asta. Si acum uneori cand ma gandesc la el, imi pocneste mobila langa mine sau cade ceva, dar m-am obisnuit deja si chiar m-as bucura sa ne vada de acolo de unde e.

Am sa va mai zic, dar e destul acum.
PS eu nu cred in supranatural sau chestii de genul. Cred doar in puterea omului de a intercepta si a interpreta realitatea. Sunt convinsa ca nu exista moarte in sensul absolut, asa cum sunt convinsa ca lumea noastra ascunde 1000 de secrete pe care nu suntem inca in stare sa le "vedem" decat rareori.
tris
Scris: Saturday, October 20, 2007 10:10 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/17/2007
1. Eu aveam cand eram mai mica episoade de deja-vu.
2. Cand eram mica, ba chiar si acum uneori la 31 de ani simt prezenta a ceva de care mi-e tare frica, chiar daca sunt in prezenta cuiva, iar asta nu mi se intampla doar noaptea ci si ziua. Sau am dati cand simt ca ceva trece fulger pe langa mine, dar culmea ca sunt singura si nimic nu e in miscare in jurul meu.
3. Dupa ce a murit bunicul meu la juma de an am simtit intr-o noapte, pe cand dormeam cerinta cuiva sa ma dau mai incolo si dupa ce am ascultat dorinta am simtit cum ceva se aseaza in fund langa mine. Am deschis ochii dar nu era nimeni langa mine. Am plans o zi intreaga de frica.
4. Cand cineva imi manaca ultima bucatura dintr-o mancare la care tanjesc cu sigurant acesta se ineaca de tuseste juma de ora.
5. Intr-o zi ma plimbam la scoala printre banci si vad pe o banca ceva colorat cu forme ciudate, imi doream tare mult sa stiu ce este si sa o pipai, dar imi era jena sa pun mana pe obiect.In momentul urmator posesorul obiectului vrea sa isi ia obiectul si il scapa chiar la picioarele mele. (Asa mi se intampla mereu cu obiectele pe care mi le doresc)
6. Am cateva persoane pe care le simt atunci cand isi doresc sa ma vada sau sa imi vorbeasca si deasemeni ma fac simtita atunci cand imi doresc anumite persoane si astfel luam legatura inmediat. Sau am dati cand stiu ce gandesc acele persoane fara sa scoata o vorba si ii pot continua gandul verbal.
7. Am anumite semne care imi arata ca ceva rau se intampla in familie. Semnele sunt verificate, caci le-am avut 3 zile cand mi-a murit bunicul si o saptamana cand mi-a murit sora. Iar alte dati stiu sigur cand ii este rau mamei dupa semne si visele pe care le am.
8 cel mai ciudat lucru care mi s-a intamplat a fost acela prin care mi-am castigat credinta. Nu puteam sa raman insarcinata si m-am rugat sa mi se dea un semn ca pot avea copii, caci doctorii care ma operasera de un chist hematic la 19 ani mi-au dat sanse minime. Ruga pe care am invocat-o in urma unei emisiuni tv in care erau prezentate cazurile cu copii aruncati la cos sau in wc mi-a fost ascultata, iar semnul mi-a aratat ca sunt insarcinata si ca imi moare unul din gemeni inmediat dupa procreere.
Eh! Prostiuare legate de frici de neinteles, puterea gandului, telepatie, vise prevestioare, coincidete si altele.
Cristy
Scris: Saturday, October 20, 2007 10:53 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
stele_pe_cer wrote:
Mai am dati, rare ce-i drept, cand ma pot privi pe mine insami si ma incearca niste sentimente stranii se teama si uimire.. E ca si cand tu ai fi deasupra ta si nu stii care dintre cele doua persoane esti tu.De fapt amandoua esti tu...Suna ciudat...

Esti cumva nascuta in zodia Gemenilor scratch

tris
Scris: Saturday, October 20, 2007 11:16 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:
Eu cand ma uit in oglinda in ochii mei, imi sunt straina. De frica oglinzilor nu am in casa decat una mititica si in aia ma uit odata la un secol
shirel
Scris: Sunday, October 21, 2007 12:59 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Daca te simti straina inseamna ca nu ai incercat sa te cunosti pe tine insuti
adica interiorul tau.De ce in ochii omului poti vedea diferite stari fizice suparare,veselie ,durere totul se manifesta prin ochii.Sint foarte multe sedinte de psihologie prin care te pune sa te privesti in oglinda si sint foarte multi care nu pot sa se vada pe ei insusi si vad pe o alta persoana
fiindca nu se cunosc pe ei insasi,
Apropo de chestile pe care ti se intimpla am auzit multi oamenii povestind acelasi lucruri ciudate pe care le-ai simtit si tu,ceva trebuie sa fie!??scratch
tris
Scris: Sunday, October 21, 2007 10:18 AM
Nivel

Am pe cineva care imi spune ca sunt f senzitiva si ca e periculos sa imi cultiv inclinatiile.
Daca nu ma cunsc inseamna ca nici nu o voi face niciodata, caci atunci cand ma privesc in oglinda in ochi si incerc sa patrund mai departe ma ia o frica cumplita de mi se zbarleste parul pe mine. ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.