Fenomen straniu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dana1234
Scris: Friday, March 10, 2017 10:46 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/10/2017
Stiu ca o sa para ciudat doar ca simteam nevoia sa impart cu cineva ce am trait desi multi nu ma cred dar jur ca era real . In urma cu an incepusem sa am vise ciudate intro seara mama lucrand de noaptea ramasem sa stau singura cu fratele meu . In acea seara simtisem ceva ciudat nu stiu poate era frica un sentiment straniu ii zisesem sa dormim in acelasi pat stateam in aceasi camera doar ca aveam paturi diferite doar ca el refuzase . Adormise inaintea mea in timp ce doarmeam mam trezut brusc simteam pe cineva langa mine ca ma mangaie pe par jur totu parea real nu puteam deschide ochi si nici misca mainile am inceput sa fac cruce cu limba si sa zic tatal nostru parca nu aveam cuvinte imi veneau fosrte greu cand am terminat am reusit sa deschis ochi dar parca eram tintuita la pat am privit spre paru lui si el doarmea mam uitat in fata si am vazut pe cnv in negru care mia zis am venit dupa el at am tipat si am dat cu ce am.nimerit spre el si el mergea spre fratele meu at cu toate puterile mele am.gasit pe masa o cruce si tamaie leam atins si mam ridicat am fugit spre el at nu imi pasa decat de frateele meu si lam atins a tipat si mai zis ca sunt o bagacioasa si o sa platesc pt asta . Si dupa acea mam trezit in pat ca si cand nu sar fi intamplat nimnic nu am mai putut adormi jur totu parea atat de real . Dar nimeni nu ma crezut decat mama pt ca eu si ea mai trecusem prin ceva asemanator .
shirel
Scris: Friday, March 10, 2017 6:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ce parere ai tu despre cele intamplate?Ce crezi tu ca inseamna toate astea?Cum iti explici evenimentul?Eu nu te intreb fiindca nu cred cele povestite ci sa vad ce simti tu ca ti s-a intamplat!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.