Profil: felyy
Despre
Utilizator: felyy
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Tuesday, October 16, 2007
Ultima vizita: Thursday, February 26, 2009 4:23 PM
Numarul de postari: 318
[0.03% din toate postarile / 0.05 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 9
Postat: Monday, October 6, 2008 9:03 PM
Bulibuli ,nu am nici o noutate. Ma chinui sa slabesc si eu putin ,dar nu prea reusesc.Vorba vine ,ca ma chinui ,ca nu prea fac nimic in acest sens sic
Am ceva probleme cu lipsa de calciu si am o stare de oboseala cronica uff
Va citesc in permanenta ,dar nu am tot timpul dispozitia sufleteasca sa va scriu .Dar iloveyou stau pe aproape si va monitorizez computerlove
Postat: Monday, October 6, 2008 5:49 PM
Buna fetelor pupici
Am intrat sa va salut computerlove
Postat: Saturday, October 4, 2008 5:18 PM
Marmita ,felicitari si sa te bucuri de fetita coeur
Un pupici pt. toate fetele.
Postat: Tuesday, September 30, 2008 6:50 PM
Liz iloveyou sunt bine ,am ceva emotii pana vin rusii ,pt. ca nu prea am mai tinut socoteala la zilele fertile sic Asa ca stau cumintica si astept sa vad ce se intampla. De fapt am facut prostioare in z 9 si z 10 ,dar la ce menstruatie dereglata am acum ,orice e posibil. Ce o vrea D-zeu ,nu pot sa zic ,nici ca vreau ...dar nici ca nu vreau hearts
Bulinutza ,eu am intrat doar sa incurajez fetele ,inca nu sunt aspiranta.Dar nu se stie ,dupa cum va spuneam ,aspiranta -neaspiranta poate ma trezesc cu o surpriza Wow
Un pupici pt. toate fetele.
Subiect: Miss Septembrie 2008
Postat: Monday, September 29, 2008 9:08 PM
Eu votez Rody pupici
Postat: Monday, September 29, 2008 5:41 PM
Buna ,fetelor pupici
Am intrat sa va salut ,sa nu ma dati disparuta sic
Liz ,vad ca ai semne de bebelache coeur
Bulinutza mult succes in prinderea berzei pupici
Va doresc la toate ,un bebel , cat mai curand grup
Postat: Wednesday, September 10, 2008 8:29 PM
Felicitari ,Dora ! coeur
Succes tuturor aspirantelor ,la cat mai multe vesti bune!computerlove
Va pupici pe toate.
Postat: Wednesday, September 3, 2008 11:53 AM
Liz ,imi pare tare rau cry
Sunt cu sufletul langa tine computerlove
pupici
Subiect: De ce adoptam copiii?
Postat: Friday, August 29, 2008 10:16 PM
Eu am zis ,,din pacate,, pt. ca daca adopti din dragoste pt. copii ,o faci indiferent daca poti sa faci sau nu copii.
La noi se adopta ,din egoism ( sa nu fiu singur la batranete ,sa aiba cine sa-mi dea o cana cu apa , etc)
Atunci cand te intereseaza sa faci bine unui copil ,il adopti fara rezerve (cazul celor care au deja copiii lor si totusi mai adopta)
Pai ,daca te gandesti la adoptie ,pt. ca vezi ca nu reusesti sa ai copiii tai ,inseamna ca o faci pt. ca nu ai alta sansa de a avea un copil ( ma refer in general).
Cand am zis ,,din pacate ,, ma refeream la copiii abandonati ,pt. ca ei trebuie sa astepte pana isi dau seama femeile ca nu pot concepe , ca sa se gandeasca si la ei cineva.
Eu apreciez cuplurile infertile care adopta ,(pt. ca nu este usor deloc ),decat cei care hotarasc sa creasca animale.
Eu am o colega ,care a pierdut mai multe sarcini si pana la urma si-a luat vreo 3-4 caini ,iar acum regreta ca nu a adoptat.
Cunosc pe cineva ,care nu este casatorita si a adoptat o fetita ,desi nu are probleme de fertilitate si alta cunostinta ,care nici ea nu este casatorita ,dar a preferat sa faca un copil al ei (tatal a contribuit doar cu materialul genetic si nu mai au nici o legatura).
Pana la urma fiecare face asa cum considera ca este mai bine .
Ca o concluzie ,, din pacate ,, in general, doar cuplurile infertile aleg sa adopte.
pupici
Subiect: De ce adoptam copiii?
Postat: Friday, August 29, 2008 8:45 PM
bulibuli wrote:

Nu numai, am cunoscut si familii care au adoptat desi aveau copiii lor, pentru ca in anumite imprejurari s-au atasat de un copil abandonat si spun ca au simtit din prima pentru el o dragoste imensa de parca le-a fost scris sa fie al lor...

La fel mi s-a intamplat si mie ,am adoptat la 21 de ani ,pt. ca m-am atasat de fetita si nu mai putea trai fara ea. Atunci nu stiam ca o sa pierd 4 sarcini cry si in acel moment nu ma gandeam la un copil. Eram tineri si nu ne doream copii ,dar cand am vazut fetita ,dupa 2-3 saptamani am luat-o acasa si dupa 4 luni am depus actele de adoptie.
Noi am adoptat din dragoste si nu din alte motive , dar are si Kiki dreptate ,din pacate ,in majoritatea cazurilor se ajunge la adoptie ,numai dupa ce se incearca toate metodele posibile de a avea copii biologici.
Vreau sa va spun ,ca nu simt nici o diferenta, in faptul ca nu am nascut-o eu, ma gandesc la acest lucru ,doar in momentul in care mi se aduce aminte. In rest nu ma gandesc niciodata la acest lucru - eu simt ca si cum ar fi nascuta de mine.
Fetita noastra este tot ce avem mai scump si ne simtim o familie implinita coeur
Am incercat sa mai facem un copil ,in primul rand ,pt. ca ea isi doreste foarte mult acest lucru ,noi ne-am gandit sa avem 2 copii si eu raman insarcinata foarte usor ,dar din pacate nu reusesc sa le duc la capat uff (diagnosticul medicilor - sanatoasa tun - sa incerc pana reusesc oare )
Acum si eu ma intreb daca - sa mai incerc sau sa mai adopt o fetita ?