Duchess, foarte frumoase !
|
Serarg, sunt superbe ambele gentute!Sa le poarte cu drag, posesoarea!
|
crinutza, foarte frumos colierul, ai avut rabdare, nu gluma!Sa-l porti cu placere!
|
laurairina13, e mortala!Imi plac tare mult si culorile, nu numai modelul! bravo, nota 10.
|
Alina, crinutza, multumesc frumos.Aprecierile voastre sunt o incurajare pentru mine!
|
myha, !
|
Multumesc, fetelor! am mai "copt" un set, colier si cercei, din fimo si sarma argintata exclusiv. Sper sa va placa, eu sunt multumita de cum mi-a iesit!
|
Multumesc, , sunteti dragute, ca de obicei. De vreo doua-trei saptamani m-a apucat si pe mine febra "margelitului". Da, lucrez si cu sarma argintata. Imi place tare mult sarma de modelaj,da un aer deosebit "bijoux-urilor", daca pot sa le numesc asa!
|
Carla, superbe creatiile tale, era de altfel de asteptat. Tu nu faci nimic, ca sa fie facut ci investesti pasiune, talent si imaginatie deopotriva! Si eu m-am apucat de margelit, insa preponderent din fimo.Postez cateva din creatiile mele.Mai am, insa nu vreau sa plictisesc.
|
Carla, felicitari!Ati facut niste floricele minunate, precum sufletele acelor copii,si nu in ultimul rand, al tau!Eu cred ca realizand si altceva, in afara de materia pe care o predai, reusesti sa-ti apropii mai mult copii! Am invatat din experienta, ca atunci cand ii "pierzi" pe copii, sa faci cate ceva care sa le placa mult de tot!Eu zic ca ai reusit din plin sa-ti apropii acesti copii, si asta e un lucru minunat! Felicitari, inca o data, din inima!
|