Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Minunate Am facut si eu mai demult,imi placeau in special cele cu culori de ceara aplicate cu fierul de calcat,am sa incerc iar |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Foarte ,foarte frumoase Spune-mi de unde iti iei modelele?si cu ce le decupezi?Am si eu ceva materiale si am nevoie de modele(ca cel cu ceasca)pt. a lucra cu copiii asa ceva.Sunt fenomenale |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/23/2010 Mesaje: 24
| marivic, formele sunt desenate, faci modelul pe care il doresti, indoi cartonul in doua, suprapui modelul avand grija ca sa ramana netaiata macar o bucata din partea care se indoaie Daca te referi la decoratii, sunt facute cu perforatorul |
|
Inregistrat: 10/29/2009 Mesaje: 50
| Buna . Am facut si eu 2 felicitari de Pasti...sper sa va placa...
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Foarte frumoase Miadria |
|
| Cateva felicitari tridimensionale pentru sarbatorile de iarna
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| |
|
| |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| carmendana,frumoase creatii si frumoasa reclama!Citeste regulamentul forumului! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Absolut extraordinare! Va felicit fetelor, chiar nu vazusem topicul asta! N-as avea atata rabdare, cata dibacie si atentie trebuie sa aveti sa faceti asa minunatii! Oare pierd eu ceva din vedere? Eu n-am vazut nimic sa semene a reclama, cel putin nu asa de evidenta ca alte postari. Chiar daca e reclama si n-o vad eu, m-a impresionat si cred ca fetele cu daruire se pot inspira din modelele astea. |
|
| multumesc pentru aprecieri. Imi cer scuze, dar eu chiar nu vad ce reclama am facut Am postat 3 dintre felicitarile pe care le-am facut zilele acestea, nu am dat nici un link, blog sau alceva. Chiar imi pare rau daca aveti impresia ca mi-am facut reclama, dar chiar nu am avut deloc intentia asta. Doar mi-a facut placere sa realizez aceste felicitari si am vrut sa impartasesc si altora ceea ce a iesit. |
|
| Ai jos in pagina lik-ul de la pagina ta unde vinzi. |
|
| Imi cer scuze, inca o data nu a fost cu intentie |
|
| carmendana wrote:Imi cer scuze, inca o data nu a fost cu intentie fara probleme poti ramane printre noi doar sterge linkul. |
|
| Anabella, am vrut sa iti trimit pm, sa imi spui cum sa sterg linkul, dar se pare ca nu am permisiune ma ajuti? |
|
|