Felia preferata
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ebruli22
Scris: Sunday, April 18, 2010 5:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/12/2010
Foi: 400g faina se freaca intre palme cu 150 g margarina (sau unt, sau - nah! la mine in caiet scrie unsoare- eu le-am facut si cu unt, si cu margarina, dar si cu unsoare). Se adauga 120 g zahar , 1 lingurita bicarbonat si 2 galbenusuri . Se "strange" aceasta coca cu 2-3 linguri de smantana, sau cu 100 ml lapte gras. Se fac trei bile, care se invelesc in folie alimentara si se dau la rece. Din acestea se coc 3 foi pe dosul tavii unse si infainate.

Crema: "Se desfac" 5 linguri de faina in 100 ml lapte si apoi se mai aduga inca 400 ml lapte si se da la fiert pana se ingroase ca o budinca. Se pune la rece.Se spumeaza 200 g unt cu 200 g zahar pudra. Peste spuma de unt adaug putin cate putin din budinca. Crema se imparte in doua: intr-o jumate se pune aroma de vanilie, iar in cealata jumatate se pun 2 linguri de cacao .

Glazura: 100 g zahar pudra+2 linguri de cacao se amesteca intr-un castron. Se pun 3 linguri de apa fierbinte si 2 linguri de ulei si se omogenizeaza. Asa fierbinte se intainde peste prajitura.
Aranjarea:Foaie + Crema cacao + Foaie + Crema vanilie + Foaie + Glazura. Eu presar si nuca sau alune macinate deasupra glazurii.

mama Alessiei
Scris: Sunday, April 18, 2010 6:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2009
Trebuie sa fie tare buna prajitura ta cu foietaj essen
KRYS85
Scris: Sunday, April 18, 2010 8:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
newclap newclap newclap
Ana
Scris: Monday, April 19, 2010 8:57 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
love love
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.