Bella Imi pare nespus de rau pentru ce ai patit... Trebuie sa gandesti pozitiv si sa iei doar partea buna a lucrurilor; asa nu te va incurca trompa aceea la FIV!
Ca si tine si eu la sf lui Ianuarie voi aveam ET-ul Doamne ajuta sa reusim!!!
|
Felicitari Crissy!!! Ma bucur enorm de mult!!!! Ai grija de tine si odihneste-te cat mai mult
|
Deutza_52 wrote:Neata fetelor va cer o parere mai am o zi pana la cm si azi dimineata am facut un test sure check cu prima urina mia iesit a doua liniuta putin vizibila rozalie voi ce sanse spuneti ca am. Multumesc anticipat. Bafta la liniutee cat mai mult. In realitate linia se cunoaste mai bine din cauza lumini nu se cunoaste maine mai fac un test sa vedem cum se vedem
Daca se vede a doua liniuta, chiar daca nu este foarte rozalie cred ca este bebe Ai putea sa faci zilele acestea un beta pt confirmare Iti tin pumnii stransi sa sa confirme!
|
Bella1989 wrote:Buna, fetelor! Eu am noutati... Azi am facut laparoscopie... Am scapat si de asta... Am vesti bune si vesti proaste... Vestea buna este ca nu am endometrioza si ovarele sunt ok. Vestea proasta este ca mi-au scos o trompa. Nu plang dupa ea, dar ma sperie motivul pentru care au scos-o. Hidrosalpinx. Nu stiu mai nimic despre acest lucru. Tin minte ca am citit la un moment dat undeva dar nu am dat importanta pentru ca trompele mele in teorie erau ok. Am facut si histerosonografie si histerossalpingografie si trompele mele erau permeabile... Ciudat, stiu... Nu am vrut deloc sa citesc astazi pe internet despre asta... A cautat sotul meu si a zis ca nu gaseste prea multe. Se pare ca se face de la boli cu transmitere sexuala (gen chlamidya), dar mie mi a iesit negativ. Si mi-e greu sa cred ca daca am avut vreodata ar fi trecut de la sine, fara tratament... Avorturi nu am facut, sarcina extrauterina nu am avut... Deci nu mai inteleg nimic... In fine... Trompa stanga a fost scoasa. Trompa dreapta a fost plina de aderente, dar slava Domnului, nu avea hidrosalpinx asa ca nu au scos-o. Doar au curatat-o, insa nu imi garanteaza nimeni ca nu se fac altele... Clar trompele erau motivul infertilitatii mele. Cu hidrosalpinx nici la fiv nu as fi ramas gravida pentru ca e toxic lichidul acela... Asa ca ma bucur ca am facut laparo, ma bucur ca am semnat sa imi scoata trompele daca gasesc hidrosalpinx. Insa ma voi bucura cu adevarat cand ma voi vedea graviduta. Maine voi vorbi mai multe cu doctorii. Sper sa vorbesc si cu dr Pantos sa ii cer o parere despre situatia mea... Vom vedea ce va fi... Aaa,uitasem... In afara de fibromul meu de 1 cm mai aveam unul si mai micut... Va pup pe toate si sa stiti ca desi nu am mai scris in ultimele zile, v-am citit. Dar nu prea a fost activitate pe aici oricum. :( Haideti cu teste pozitive, se aproprie Craciunul!
Refacere usoara dupa interventie, Bella! O sa vina si vestile bune curand, o sa vezi!
|
Alexis21 wrote:Durerile s-au inrautatit si urinez cu sange.....mi-am luat antibiotic si nospa....e groaznic
Alexis, este important sa ajungi la medic. Aparitia sangelui in urina poate avea diverse cauze iar tratamentul este functie de cauza....
Multa bafta, sa ne tii la curent cu ce se intampla! Puuuuup
|
Lidiutza85 wrote:
Ii mai las timp. Stiu ca se teme de un rezultat asemanator dar eu voiam sa vad daca tratamentul a modificat ceva. Daca nu, as vrea sa ma inscriu pt FIV. Am cunostinte care s-au "luptat" ani de zile cu oligospermia si degeaba ca tot la FIV au ajuns. Sincer nu vreau sa mai pierd timpul aiurea.
Si noi, ne-am luptat cu oligospermia mai bine de un an de zile; tratamente cu Menopur, Spermotrend, L-Arginina.. degeaba Intr-o luna crestea numarul si calitatea spermatozoizilor iar peste alte doua luni cu acelasi tratament scadea la loc. Pana la urma tot la FIV am ajuns. Nu vreau sa va descurajez... asa s-a intamplat la noi
Sa avem o saptamana minunata cu multe teste pozitive, dragilor dragi!
|
Roxinuta, se vede a doua liniuta,putin, da eu o vad.
Felicitariiii! Sa fie intr-un ceas bun!
|
andy07 wrote:
wow, dar chiar ca ti-au acoperit tot cu tratamentul asta :) la ce clinica? am si eu 7 blasto congelati la Columna, in ianuarie sper sa transfer.
La Biogenesis.
|
andy07 wrote: Cum nu a fost hiperstimulare? De la 20 de foliculi in sus se considera hiperstimulare. Eu am avut 20 si a fost hiperstimulare, am resimtit-o cu varf si indesat.
Imi pare rau ca nu a rezistat sarcina, da r ai vazut ca prinde, tot e un progres, acum treb sa va ganditi cum sa o mentineti. In rest esti ok, fara trombofilie, NK bune? Cand e urmatorul transfer? Ce tratamwnt de sustinere ai avut?
Nu am avut parte de toate simptomele acelea de hiperstimulare: balonare, durere abdominala, senzatie de greata, varsaturi sau lichid in abdomen si care apar la cateva zile de la punctie. Poate a contantat si ca ET-ul l-am facut la aproape o luna dupa punctie ... am inteles ca sarcina agraveaza sindromul de hiperstimulare.
Tratamentul de sustine a acoperit si tratamentul anticoagulant cu heparina: Clexane 0.4ml -1 fiola/zi, Aspenter-1 cps/ zi, Pednison -2 cps/zi, Cycloproginova - 4 cps albe/zi, Utrogestan- 5cpz intravaginal/ zi, Progesteron injectabil - 1 fiola la doua zile, No-Spa forte- 3cps/zi si Elevit- 1cps/zi.
Analizele de sange, de secretie, profil Torch, toate sunt ok.
Umatorul ET o sa fie undeva in a doua jumatate a luni ianuarie; nu am stabilit o data anume... abia pe 6 Ianuarie am programare la medic unde voi face si un scratching endometrial.
|
Bella1989 wrote:Bine ai venit! Imi pare rau pentru FIV-ul nereu?it! Imi imaginez cât de greu a fost pentru voi... Doamne ajuta sa vi se îndeplineasca visul in Ianuarie la urmatorul transfer... ?in pumnii strân?i! Va fi bine!
Multumesc Bella1989
Doamne ajuta sa ni se implineasca visul tuturor!
|