Febra, nasuc infundat si tuse
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Wednesday, February 29, 2012 10:47 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
L-am dus ca aveau si zi de poze pentru 8martie si se plictisise in casa si eu nu ma puteam misca sa-mi rezolv problemele .De duminica nu mai iesisem din casa si nu -mi face bine la psihic .
mariaim
Scris: Friday, June 1, 2012 11:45 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/1/2012
Buna Sunt noua pe aici.
am vazut subiectul cu raceli; si noi suntem la cresa si ne confruntam cu aceeasi problema, dar ne tratam cu sirop de brad si cu crema din muguri de brad ne-a ajutat tare mult vi le recomand cu drag.
marmita
Scris: Friday, June 1, 2012 1:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/11/2007
Bifam si noi o tuse de 3 saptamani care nu mai trece. Acum, dupa 2 saptamani de antibiotic facem si febra banghead banghead banghead avem nasuc infundat, tuse plina dar nu expectoareaza (nu se rupe mucozitatea). Acum imi spune ca o doare si capul. pale Nu m-am confruntat niciodata cu dureri de cap. OFFFFF
oanamaria
Scris: Friday, June 1, 2012 6:29 PM
Nivel

Offf!Multa sanatate micutei !Ce sa zic?!uff
Sa vina vara si vremea calda sa scapam de virusi si de raceli.
Dr.ce spune ca are?
AdrianaC
Scris: Saturday, June 2, 2012 7:23 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
marmita wrote:
Bifam si noi o tuse de 3 saptamani care nu mai trece. Acum, dupa 2 saptamani de antibiotic facem si febra banghead banghead banghead avem nasuc infundat, tuse plina dar nu expectoareaza (nu se rupe mucozitatea). Acum imi spune ca o doare si capul. pale Nu m-am confruntat niciodata cu dureri de cap. OFFFFF

Mami, durerile de cap la varsta asta nu sunt chiar OK ! Mai ales ca zici ca dupa 2 saptamani de antibiotic inca face febra...

O deranjeaza lumina? Ai observat si altceva schimbat in comportamentul ei?
Daca sta intinsa pe pat, o doare daca incerci sa ii ridici doar capsorul astfel incat sa ii vina barbia in piept?

marmita
Scris: Tuesday, June 5, 2012 1:56 PM
Nivel

Am scapat de durerile de cap. Am fost la un medic homeopat, ne-a dat tratament si acum suntem OK. Mai tusim asa, de vreo 3-4 ori pe zi, nasul nu mai e infundat. Primul diagnostic a fost de bronsita. Astazi mergem la control la medicul homeopat, ca la prima consultatie nu am luat-o, o durea tare capul.
Medicul homeopat mi-a spus la consultatie ca o doare capul deoarece are infundat vre-un canal, vre-un sinus ceva. Sper doar sa nu ma mai confrunt cu asa ceva.
marmita
Scris: Friday, July 6, 2012 10:44 AM
Nivel

banghead banghead mi-a facut rosu in gat offf mititica deodata a facut febra 38.7, era la tara la ai mei, au venit asta noapte cu ea pe la 12.00. Am mers la urgenta cu ea pentru ca nu vroia nici apa sa bea, ca o doare cand inghite. I-a dat zinnat la 12 h, tamtum verde si vibroil pentru nasuc. Iar pentru febra nurofen cu paracetamol supozitoare alternativ la 4h. Acum a iesit moale afara, sper sa nu faca si altceva, offf. Ma gandesc ca o fi de la supozitor, sau antibiotic, ca in prospect scria ca si reactie adversa diareea. Vedem cum se prezinta mai tarziu.
bulibuli
Scris: Friday, July 6, 2012 11:40 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Sigur e de la medicamente.. febra mai face???
Sanatate multa!!
mirela74chris
Scris: Friday, July 6, 2012 12:40 PM

Inregistrat: 10/17/2009
Sanatate multa !Off ce greu e sa ai puiul bolnavior.
Zinnat-ul da reactii .Sper sa nu fie nimic grav....uff
marmita
Scris: Friday, July 6, 2012 1:13 PM
Nivel

Multumim frumos, mai e calduta, avea 37.5 pe la 11.30, dar 2 zile o tin pe antitermice. A mancat o felie de sunca presata pe la 11.00, pe la 13.00 a vazut la ai mei cartofi prajiti si a mancat si ea vreo cativa, acum zice ca nu o mai doare asa tare cand inghite. Ce ma bucura e faptul ca bea apa, ca nu vroia mai deloc. Nu multa, dar e un inceput.
Doctorita mi-a dat 9ml de zinat la 12 h, 7 zile, nu-i prea mult? La 5 ani si 5 luni si 22.5 kg? Medicul de familie cand l-am sunat zicea ca e prea mare doza, ea mi-ar recomanda 5ml. Nu stiu ce sa fac.
mirela74chris
Scris: Friday, July 6, 2012 1:47 PM

Inregistrat: 10/17/2009
Normal, tratamentul cu Zinnat trebuie sa dureze 7 zile.Ca doza este recomandat cam 10mg/Kg corp de doua ori pe zi.vezi in prospect ce concentratie de zinat este pe ml.
aurishta
Scris: Friday, July 6, 2012 1:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
marmita wrote:
banghead banghead mi-a facut rosu in gat offf mititica deodata a facut febra 38.7, era la tara la ai mei, au venit asta noapte cu ea pe la 12.00. Am mers la urgenta cu ea pentru ca nu vroia nici apa sa bea, ca o doare cand inghite. I-a dat zinnat la 12 h, tamtum verde si vibroil pentru nasuc. Iar pentru febra nurofen cu paracetamol supozitoare alternativ la 4h. Acum a iesit moale afara, sper sa nu faca si altceva, offf. Ma gandesc ca o fi de la supozitor, sau antibiotic, ca in prospect scria ca si reactie adversa diareea. Vedem cum se prezinta mai tarziu.
Marmita,vezi daca nu cumva ii iese si vreo eruptie! Eu am patit-o cu copiii mei, cica este epidemie.
alexandrabogdan
Scris: Friday, July 6, 2012 8:26 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
cu febra si rosu in gat si noi. de unde Doamne iarta-ma le tot luam nu stiu dar pt psihicul meu e f greu
oanamaria
Scris: Saturday, July 7, 2012 11:32 AM
Nivel

Offf!Doamne pe caldurile asta cu febra !
Ce sa mai zic?!Cat am tras si noi cu Stefan -abia acum s-a pus pe picioare ,dar are mama grija de el ca de ochii din cap .
Multa sanatate fetitelor ,imi pare tare rau !computerlove
ligia27
Scris: Saturday, July 7, 2012 12:07 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2010
inghetata ,suc rece ...... si ne pricopsim cu gatul rosu.
sanatate la puisorii cei mici incercati de boli.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.