Febra, nasuc infundat si tuse
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Saturday, April 17, 2010 11:30 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Adrianapale of,oare de ce se tin bolile asa in lant?Multa sanatate va doresccomputerlove pupici pupici pupici

monique,multa sanatate!pupici computerlove asa a fost si Vasi si a luat paracetamol,strepsils cu miere si lamaie si doctorul ia recomandat sa pape inghetata,cica ajuta la scaderea senzatiei de fierbinte din gat.Acum este bine dragul meu sot.
alexandrabogdan
Scris: Saturday, April 17, 2010 11:52 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
doamne mi se ridica parul pe mine....ce citesc aici. ma apuca si groaza. multa sanatate mamici si pitici.
AdrianaC
Scris: Saturday, April 17, 2010 1:39 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Monique, daca ai amigdalele inflamate si mai ai si puroi, posibil sa iti trebuiasca antibiotic. Febra ai facut? Eu din pacate nu reusesc sa vad nimic in gatul lui Tzepii, dar la fel, nici nu poate sa manance de durere, plus ca ii radiaza si spre ureche. Poate il conving sa il vada un ORL-ist.

Sanatate multa mamici, tatici si pitici ! computerlove
Ana
Scris: Saturday, April 17, 2010 2:12 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Multa sanatate puiuti!!!hearts
monique
Scris: Saturday, April 17, 2010 3:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Adriana, nu am facut absolut deloc febra! La asta ma gandeam si eu, sa nu fie nevoie de antibiotic... mai vedem.
De ce nu poti sa te uiti in gatul sotului tau?
Ingerash, Anabella, multumesc!computerlove
AdrianaC
Scris: Monday, April 19, 2010 4:42 PM

AdrianaC wrote:
Joi, 15 aprilie 2010, am mers la medic.

...
Si ca si cum nu ar fi fost de ajuns, tot de joi, Tzepii e bolnav, cu dureri de cap, gat, muschi, nas infundat, insa fara febra. Daca ar fi avut si febra, as fi suspectat o gripa, dar asa... cred ca e de la multa oboseala + o viroza respiratorie. Tratament - Nurofen + Tantum Verde + ceaiuri cu miere si lamaie + supa de curcan ras.

Asa ma distrez eu in acest weekend.

Sanatate multa tuturor.computerlove

Duminica a facut si febra - deci e gripa. Acum sa vedem ce bafta avem, daca o luam si noi sau nu ras.
monique
Scris: Monday, April 19, 2010 5:07 PM
Nivel

Imi pare rau, Adi...
Eu am reusit sa scap dupa 4 zile de dureri cumplite. Azi ma simt aproape perfect. Ca si tratament doar tinctura de propolis picurata direct in gat, miere de albine si cartof ras cu spirt, la gat.
Sanatate multa multa multa! Si poate nu luati si voi!
snowdrop
Scris: Tuesday, April 20, 2010 7:40 AM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2007
Monique, bine ca ai scapat!

Adriana, maaai, se pare ca tu esti intr-o continua perfectionare! Sanatate multa! Tuturor!
monique
Scris: Tuesday, April 20, 2010 8:04 AM
Nivel

Snowdrop, multumesc!computerlove
AdrianaC
Scris: Tuesday, April 20, 2010 8:11 PM

Ieri si azi nu a mers la birou, caci s-a simtit foarte rau. Dintre toate, gatul il supara cel mai tare, dar azi, spre seara, a fost ceva mai bine. Ma innebunise sa ii dau antibiotic si eu nu am vrut sa ii dau, caci la gripa nu dai antibiotic. Nici febra nu a mai facut, asa ca l-am tinut numai pe ceaiuri cu miere si lamaie, nurofen pentru raceala si gripa - 4 / zi si tantum verde - 3-4 / zi.

Azi i-am cumparat un coldrex max grip,sa il ia maine dimineata si i-am luat un strepsils plus, pentru durerea de gat. In 2 zile maxim il pun pe picioare. Important este ca nu stiu prin ce minune nu am picat si eu, am rezistat si de data asta si nu am luat nimic de la el, aparent si copiii au scapat (spun aparent pentru ca ei oricum erau bolnaviori, dar deocamdata nu vad nicio inrautatire a starii lor, deci probabil ca au scapat).

Sanatate multa tuturor !computerlove
Mela
Scris: Tuesday, April 20, 2010 8:40 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Adriana,la Plafar gasesti niste dropsuri de salvie,Salviasept se numesc,mi-am simtit gatul in pioneze dar in 2 zile aproape mi-a trecut,mai simteam doar o jena f usoara cand le-am intrerupt,sunt convinsa ca daca as fi continuat mi-ar fi fost bine de tot,nu m-am riscat la mai mult de cele 2 zile pentru ca salvia e o planta contraindicata in sarcina...
sanatate multa angel
danab
Scris: Wednesday, April 21, 2010 8:37 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Adriana, sfatul meu e sa mearga la doctor. Fratele meu a patit-o cu gatul, ca de durere nici apa nu putea sa inghita, si el, la 110 kg, nu e om de tinut flamand. S-a speriat si doctorul ce tare se umflase gatul (de la o inghetata) si i-au facut antibiotic injectii. Si-a revenit cam in doua zile, timp in care a baut chinuit ceai si apa.
Laura
Scris: Wednesday, April 21, 2010 8:53 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Adriana, multa sanatate intregii familii! angel
zaza_
Scris: Wednesday, April 21, 2010 9:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Sanatate tuturor!
Vin si eu din nou cu Matei. Febra 39, puroi in gat, nas curgator si tuse la greu. Am inceput sa-i dau antibiotic. Cexyl. 5ml la 12 ore. Mor de ciuda! Abia mai mananca si e marait din orice.
monique
Scris: Wednesday, April 21, 2010 9:53 PM
Nivel

Of, of, of, copilasii astia! Mi-e asa mila de ei...
Zaza, va dorim ca antibioticul sa-si faca repede repede efectul si sa-si revina puiutul tau! Multa sanatate! Si nu uita si de Biotics pe langa, pt stomacelul lui!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.