|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Adriana of,oare de ce se tin bolile asa in lant?Multa sanatate va doresc
monique,multa sanatate! asa a fost si Vasi si a luat paracetamol,strepsils cu miere si lamaie si doctorul ia recomandat sa pape inghetata,cica ajuta la scaderea senzatiei de fierbinte din gat.Acum este bine dragul meu sot. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| doamne mi se ridica parul pe mine....ce citesc aici. ma apuca si groaza. multa sanatate mamici si pitici. |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Monique, daca ai amigdalele inflamate si mai ai si puroi, posibil sa iti trebuiasca antibiotic. Febra ai facut? Eu din pacate nu reusesc sa vad nimic in gatul lui Tzepii, dar la fel, nici nu poate sa manance de durere, plus ca ii radiaza si spre ureche. Poate il conving sa il vada un ORL-ist.
Sanatate multa mamici, tatici si pitici ! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multa sanatate puiuti!!! |

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Adriana, nu am facut absolut deloc febra! La asta ma gandeam si eu, sa nu fie nevoie de antibiotic... mai vedem. De ce nu poti sa te uiti in gatul sotului tau? Ingerash, Anabella, multumesc! |
| AdrianaC wrote:Joi, 15 aprilie 2010, am mers la medic. ... Si ca si cum nu ar fi fost de ajuns, tot de joi, Tzepii e bolnav, cu dureri de cap, gat, muschi, nas infundat, insa fara febra. Daca ar fi avut si febra, as fi suspectat o gripa, dar asa... cred ca e de la multa oboseala + o viroza respiratorie. Tratament - Nurofen + Tantum Verde + ceaiuri cu miere si lamaie + supa de curcan  . Asa ma distrez eu in acest weekend. Sanatate multa tuturor.
Duminica a facut si febra - deci e gripa. Acum sa vedem ce bafta avem, daca o luam si noi sau nu . |

| Imi pare rau, Adi... Eu am reusit sa scap dupa 4 zile de dureri cumplite. Azi ma simt aproape perfect. Ca si tratament doar tinctura de propolis picurata direct in gat, miere de albine si cartof ras cu spirt, la gat. Sanatate multa multa multa! Si poate nu luati si voi! |

Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Monique, bine ca ai scapat!
Adriana, maaai, se pare ca tu esti intr-o continua perfectionare! Sanatate multa! Tuturor! |

| Snowdrop, multumesc! |
| Ieri si azi nu a mers la birou, caci s-a simtit foarte rau. Dintre toate, gatul il supara cel mai tare, dar azi, spre seara, a fost ceva mai bine. Ma innebunise sa ii dau antibiotic si eu nu am vrut sa ii dau, caci la gripa nu dai antibiotic. Nici febra nu a mai facut, asa ca l-am tinut numai pe ceaiuri cu miere si lamaie, nurofen pentru raceala si gripa - 4 / zi si tantum verde - 3-4 / zi.
Azi i-am cumparat un coldrex max grip,sa il ia maine dimineata si i-am luat un strepsils plus, pentru durerea de gat. In 2 zile maxim il pun pe picioare. Important este ca nu stiu prin ce minune nu am picat si eu, am rezistat si de data asta si nu am luat nimic de la el, aparent si copiii au scapat (spun aparent pentru ca ei oricum erau bolnaviori, dar deocamdata nu vad nicio inrautatire a starii lor, deci probabil ca au scapat).
Sanatate multa tuturor ! |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Adriana,la Plafar gasesti niste dropsuri de salvie,Salviasept se numesc,mi-am simtit gatul in pioneze dar in 2 zile aproape mi-a trecut,mai simteam doar o jena f usoara cand le-am intrerupt,sunt convinsa ca daca as fi continuat mi-ar fi fost bine de tot,nu m-am riscat la mai mult de cele 2 zile pentru ca salvia e o planta contraindicata in sarcina... sanatate multa |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Adriana, sfatul meu e sa mearga la doctor. Fratele meu a patit-o cu gatul, ca de durere nici apa nu putea sa inghita, si el, la 110 kg, nu e om de tinut flamand. S-a speriat si doctorul ce tare se umflase gatul (de la o inghetata) si i-au facut antibiotic injectii. Si-a revenit cam in doua zile, timp in care a baut chinuit ceai si apa. |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Adriana, multa sanatate intregii familii! |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Sanatate tuturor! Vin si eu din nou cu Matei. Febra 39, puroi in gat, nas curgator si tuse la greu. Am inceput sa-i dau antibiotic. Cexyl. 5ml la 12 ore. Mor de ciuda! Abia mai mananca si e marait din orice. |
|

| Of, of, of, copilasii astia! Mi-e asa mila de ei... Zaza, va dorim ca antibioticul sa-si faca repede repede efectul si sa-si revina puiutul tau! Multa sanatate! Si nu uita si de Biotics pe langa, pt stomacelul lui! |
|
|