Febra, nasuc infundat si tuse
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Tuesday, June 6, 2006 8:34 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Andreiutul meu a avut zilele trecute, mai precis luni dimineata, febra, ii curgea nasul sau era infundat si tusea.

Eu suspectez ca ar fi fost vorba de o viroza respiratorie. Nu am mai mers cu el la medic pentru ca febra nu a persistat.

Pentru febra (37.8) i-am dat un supozitor cu Paracetamol (125mg - pentru ca are 6 luni si jumatate).

Pentru nasucul infundat din pacate nu am reusit decat sa ii pun niste ser fiziologic in nas, cam 1 ml.

Pentru tuse - nimic.

Acum febra nu mai are, de tusit tuseste dar mai rar, insa tot ii mai curge nasucul.

Daca v-ati confruntat cu simptomele acestea, si ati apucat sa mergeti la medic, spuneti-mi si mie ce vi s-a recomandat (macar sa stiu daca i-am dat bine ce i-am dat sau m-am aberat).
Kiki
Scris: Tuesday, June 6, 2006 8:54 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Noi am trecut prin doua raceli in ultima luna, cu aceleasi simptome, pe care le-a avut si Andrei.

Pentru febra: eferralgan conform kilogramelor sau Nurofen daca e febra pana in 38.5, peste 38.5 novocalmin.
Pentru nasuc infundat: ser fiziologic si picaturi Vibrocil. Ii puneam numai cand era infundat, cam de 2-3 ori pe zi. mai des de atat nu e bine caci este stimulata secretia nazala si ii curge nasul intr-una.
Pentru tuse: Ambroxol.
Miri
Scris: Tuesday, June 6, 2006 9:59 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Sara a avut zilele trecute nasul infundat si am folosit:
-pentru febra:paracetamol supozitoare(nu a depasit 38 grade);
-pentru nas:ser fiziologic si Nazomer,plus Karvol,cum m-a invatat Kiki,Dumnezeu sa-i dea sanatate ei si puiutului eipupici
Kiki
Scris: Wednesday, June 7, 2006 7:09 AM
Nivel

miri_haluca wrote:
Sara a avut zilele trecute nasul infundat si am folosit:
-pentru febra:paracetamol supozitoare(nu a depasit 38 grade);
-pentru nas:ser fiziologic si Nazomer,plus Karvol,cum m-a invatat Kiki,Dumnezeu sa-i dea sanatate ei si puiutului eipupici

Si voua draga mea si tuturor copilasilor si parintilor lorpupici pupici pupici pupici pupici
miraa
Scris: Wednesday, June 7, 2006 7:28 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/16/2006
kiki am vrut sa cumpar vibrocil dar nu era recomandat copiilor sub 6 aniuff
noi ne confruntam cu nasucul..vad ca la ai mei nu mai are nimic..sper sa fie asaras
Miri
Scris: Wednesday, June 7, 2006 7:43 AM
Nivel

Miraa,pot sa te asigura ca gelulele de Karvol au facut minuni pe durata somnului,a putut sa doarma linistitayes
Kiki
Scris: Wednesday, June 7, 2006 8:00 AM
Nivel

miraa wrote:
kiki am vrut sa cumpar vibrocil dar nu era recomandat copiilor sub 6 aniuff
noi ne confruntam cu nasucul..vad ca la ai mei nu mai are nimic..sper sa fie asaras

La indicatia pediatrului se poate da. Ca si eu l-am sunat panicata sa ii zic treaba asta si mi-a spus ca scrie asa pe prospect tocmai pt a nu se administra pt copii mai mici de 6 ani fara acordul medicului.
Maria & Mario
Scris: Friday, June 9, 2006 12:25 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Hai sa ne laudam si noi cu ultima viroza respiratorie existenta. Simptome : Nasucul curgator, temperatura 37:8 , tuse de la seaca pana urata rau , ( expectoreaza). Am incercat Panadol Baby ( vomitat si cu si fara papa ), Calpol pentru febra ( singurul tolerat) , am schimbat doua doctoritze pana acum, luam antibiotic Cexyl 250 mg ( 1.5 ml la 12 ore ) si avem in casa si Metaclopramid pentru varsaturi , dar s-a linistit si nu i-am mai dat. Asa ca distractie mare cu noi. Nu avem pofta de mancare deloc , deloc, ( se poate asocia si cu aparitia dintzucilor) , scaune moi si 2 , 3 pe zi. Distractie , ce mai ..... plans plans plans Am luat azi dimineata exudat , luni asteptam rezultatele , plus un set complet de analize.

Sanatate va dorim tuturor.
Kiki
Scris: Friday, June 9, 2006 1:24 PM
Nivel

Maria & mami wrote:
Hai sa ne laudam si noi cu ultima viroza respiratorie existenta. Simptome : Nasucul curgator, temperatura 37:8 , tuse de la seaca pana urata rau , ( expectoreaza). Am incercat Panadol Baby ( vomitat si cu si fara papa ), Calpol pentru febra ( singurul tolerat) , am schimbat doua doctoritze pana acum, luam antibiotic Cexyl 250 mg ( 1.5 ml la 12 ore ) si avem in casa si Metaclopramid pentru varsaturi , dar s-a linistit si nu i-am mai dat. Asa ca distractie mare cu noi. Nu avem pofta de mancare deloc , deloc, ( se poate asocia si cu aparitia dintzucilor) , scaune moi si 2 , 3 pe zi. Distractie , ce mai ..... plans plans plans Am luat azi dimineata exudat , luni asteptam rezultatele , plus un set complet de analize.

Sanatate va dorim tuturor.

Imi pare rau sa aud ca sunteti bolnavioare! Multa sanatate! Ai incercat sa mergi cu ea la o clinica privata? ca poate sunt mai buni doctorii...nu stiu ce sa te sfatuiesc, dar mi se pare ca prea repede i-au dat antibiotic...
kali
Scris: Friday, June 9, 2006 1:27 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Insanatosire grabnica Maria!

flowers
Miri
Scris: Tuesday, October 16, 2007 9:47 PM
Nivel

Sa ne "laudam" si noi la capitolul asta!plans
De doua zile Sara a inceput sa tuseasca umed, nu stie sa expectoreze asa ca avem de suferit, mai ales noaptea, cand se agita si mai tare decat o face de obicei!Azi a avut si scaunul plin de mucus, ca sa fie "tacamul" complet.
Bine macar ca nu face febra, nu ii curge nasul doar ca e mai maraita decat de obicei.
Dar trecem noi si peste asta, nu?angel
Maria & Mario
Scris: Tuesday, October 16, 2007 9:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Sara, sanatate multa, printeso ! Pupici de la Mariuca !
sousourel
Scris: Tuesday, October 16, 2007 9:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Multa sanatate Sara, ne pare tare rau ca esti bolnvioara si uite, de la noipupici pupici pupici sa te laini putin, pana trece racealaflowers

Mami, inhalatii cu plante aromatice nu ar ajuta-o sa expectoreze?
Kiki
Scris: Tuesday, October 16, 2007 9:51 PM
Nivel

Sara, sanatate maxima, pui! Pupici de la noi! pupici pupici
Miri
Scris: Tuesday, October 16, 2007 9:54 PM
Nivel

Oana, multumim de urari!Sanatate maxima va dorim si voua!

Sousourel, Sara nu e deloc deranjata de faptul ca tuseste, e la fel de "bombonica atomica"ras .Iar inhalatiile cu plante aromatice, daca le face mami, ajuta?scratch

Kiki, multumim si va pupam!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.